То и аз искам да работя в майкрософт, ама - Първо няма да ме вземат и Второ - Аз няма да се хвана, щото грам идея си нямам от материята, с която те се занимават.
Тоест - имам си достойнство и не бих допуснал да стана за резил.
Бе недей казва голяма дума. А и в този случай, би трябвало да дадеш този пример, ако си някакъв добър компютърен специалист или общ програмист в българска компания, но да ръководиш Майкрософт... Именно това е случая с Гонзо. Беше великан като футболист, но е явно, че му беше рано (а може и никога да не му дойде времето) да е на подобен пост. Той трябваше да заема някаква съвсем друга длъжност в клуба. Скаут например хич нямаше да е зле. Или кондиционен треньор - щеше да ги мачка на ставане и на лягане. Та той тичаше като кон по 90 минути. Явно знае това-онова за това как трябва да се поддържа кондиция, а и произхожда от спортно семейство - спортът е в кръвта му. Не произхожда от семейство на философи, ок.
Но е факт, че на 34 той оставяше в праха младоците. Каквото и да говорите "Левски" и в частност Батков се изгавриха за пореден път с Гонзо (веднъж с назначението му - нали се сещате как щеше да прозвучи Гонзо предава "Левски", понеже именно такава щеше да е интерпретацията в някои вестници и втори път с изхвърлянето му от клуба)и той не каза и дума напреко, факт, който говори достатъчно за това кой е Георги Иванов!