Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 14:17

turbogena написа:Трябва задължително да ги бием с поне 2 гола разлика на Националния. Реванша в Ловеч е ясно ,че ще бъде много тежък. Там винаги играем трудно. Лошото е ,че това се явява първия мач за пролетта и не знам в какво състояние ще бъдат нашите футбалери след подготовката...

Същото важи и за тях...

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: ТВ Правата

Мнениеот Vincenzo » 18 дек 2012 14:20

vaceole1914 написа:Тия,от "Ботев"Станаха същите като чорбата-не,че не са бивши прасета.Готови са да оплюят всички и всичко!!!

Как можа, да го кажеш ?! :o :shock:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2012 15:47

Само не ми стана ясно защо в статията се споменава единствено Домусчиев. В тази фирма с равен дял участват чрез свои фирми Домусчиеви и Тодор Батков, а с малък дял и Титаните. Те не трябва ли да влязат в затвора?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

KellyB

Мнениеот KellyB » 18 дек 2012 15:55

mistreated написа:Само не ми стана ясно защо в статията се споменава единствено Домусчиев. В тази фирма с равен дял участват чрез свои фирми Домусчиеви и Тодор Батков, а с малък дял и Титаните. Те не трябва ли да влязат в затвора?

Домуса е в основата. Другите са "про форма". Просто слушайте внимателно Бареков!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2012 15:56

То и аз искам да работя в майкрософт, ама - Първо няма да ме вземат и Второ - Аз няма да се хвана, щото грам идея си нямам от материята, с която те се занимават.
Тоест - имам си достойнство и не бих допуснал да стана за резил.

Бе недей казва голяма дума. А и в този случай, би трябвало да дадеш този пример, ако си някакъв добър компютърен специалист или общ програмист в българска компания, но да ръководиш Майкрософт... Именно това е случая с Гонзо. Беше великан като футболист, но е явно, че му беше рано (а може и никога да не му дойде времето) да е на подобен пост. Той трябваше да заема някаква съвсем друга длъжност в клуба. Скаут например хич нямаше да е зле. Или кондиционен треньор - щеше да ги мачка на ставане и на лягане. Та той тичаше като кон по 90 минути. Явно знае това-онова за това как трябва да се поддържа кондиция, а и произхожда от спортно семейство - спортът е в кръвта му. Не произхожда от семейство на философи, ок.
Но е факт, че на 34 той оставяше в праха младоците. Каквото и да говорите "Левски" и в частност Батков се изгавриха за пореден път с Гонзо (веднъж с назначението му - нали се сещате как щеше да прозвучи Гонзо предава "Левски", понеже именно такава щеше да е интерпретацията в някои вестници и втори път с изхвърлянето му от клуба)и той не каза и дума напреко, факт, който говори достатъчно за това кой е Георги Иванов!
Последна промяна от metodito на 18 дек 2012 16:06, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 18 дек 2012 15:58

Слагат GPS устройство на футболистите, за да ги следят

Революционни нововъведения се готвят в Левски в името на подобряването играта и формата на отбора. Livesport.bg разбра, че на "Герена" съвсем скоро ще се сдобият със супермодерна система, която ще измерва всяко действие на футболистите по време на мачове и тренировки.

В момента клубът разполага с подобно устройство, което отчита колко километра на среща е навъртял определен футболист. Модерната система бе въведена и закупена по време на ръководството на Даниел Боримиров и Емил Велев през 2009 година и бе поръчано от Германия.

В случая обаче говорим за още по-усъвършенствана система от тази, която ще бъде прикрепена към... фланелките на играчите. Става дума за GPS устройство, което освен, че ще отчита колко километра са избягани, ще показва още скоростта и пулса на футболистите.

С тези чипове, Илиан Илиев ще добива 100 % представа кой колко се влага в заниманията и официалните срещи, което със сигурност ще е от полза за треньорския щаб на "сините". Да му мислят играчите...
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 дек 2012 16:00

KellyB написа:
mistreated написа:Само не ми стана ясно защо в статията се споменава единствено Домусчиев. В тази фирма с равен дял участват чрез свои фирми Домусчиеви и Тодор Батков, а с малък дял и Титаните. Те не трябва ли да влязат в затвора?

Домуса е в основата. Другите са "про форма". Просто слушайте внимателно Бареков!

Проформа или не, и те се облажват от сделката. Не виждам защо тяхното участие не трябва да се взима под внимание.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 18 дек 2012 16:16

Абе тоя е най-продажния журналист не сте ли забелязали.По принцип остана само една телевизия на която гледам новините,че иначе всички дават доста второстепенни новини.Имал той доказателства за нещо си примерно.Михов като ги е платил всичко точно нямаше да бягат от него и да се мъчат да правят врътки.

седемнамалко
Контакти:

Re: А сега накъде?

Мнениеот седемнамалко » 18 дек 2012 16:17

от JORO_BAD на 10 Дек 2012 15:41

седемнамалко написа:
Не знам какви са тия прогнози, дето ги пишете с кой ще се паднем следващия кръг... Не ви ли стана ясно, че този жребий се дирижира от Вальо Дузпата, вече толкова години, хващам се на бас по каквото кажете при залог 10:1, че следващия кръг ще играем с оранжевата ***** на четирибуквието, при това не само ще се паднем с тях ("случайно"), ами и във втория мач сме гости в малкото населено място близо до Троян. Самото четирибуквие пък ще играе със Славия или Локомотив, символични гости в първия мач и домакини във втория, по-вероятно Славия, защото Венци дупе дава за тях, а пък Кокала се оказа леко страшен. Запишете си някъде това, или го разпечатайте и си го сложете в рамка, та като дойде "жребия" да няма изненадани.

E това ако стане...... почвам да гледам волейбол или баскет!

Ето какво съм написал преди осем дни в темата за реванша с Черно Море, чак сам се плаша!!! Колко нагъл може да е Вальо Дузпата?!? Не само съперниците ами и кой ще е домакин в първия мач съм "познал"... А потребителя JORO_BAD да се ориентира към волей или баскет :)

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 18 дек 2012 16:36

vaceole1914 написа:Тия,от "Ботев"Станаха същите като чорбата-не,че не са бивши прасета.Готови са да оплюят всички и всичко!!!

От месец насам се изсипва помия по адрес на Домусчиев и Лудогорец от страна на ТВ 7.Нищо чудно, че сега започнаха да търсят под вола теле и за телевизионните права.Включиха и Михов, на който преди седмици изкараха кирливите ризи.Отново няма случайни неща.Да не забравяме и Бареков на кого е фен.Да видим до кога ще продължават с атаките!?

http://livesport.bg/Pette-laji-na-Barek ... hiev-79522

Върни се в “Левски”