Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Мнениеот kartago » 10 дек 2012 15:25

PFC Litex написа:
Bartolomej написа:
PFC Litex написа:Изтъкнете ми една сериозна причина поради която съдията умишлено да ни е подпирал и ще се съглася с претенциите ви?

По-скоро умишлено пречи на Черноморец , заради Херо и войната му със съдийските комисии .

В този случай каква е вината на Литекс, че ни нападате?
Аз също бях на стадиона и нещата не са такива каквито се опитвате да ги изкарате, а и е хубаво когато се вадят спорни ситуации да се вадят всички и в двете посоки.

Херо всички го уважаваме, но винаги го боли когато загуби мач в Ловеч и не зная каква е причината, дори мача да е кристално чист, той пак ще намери причини за да роптае, върни си старите ленти и ще разбереш какво визирам.
Гледам, че в това видео пък вкарали игра с ръка ми то това вече е чудене какво да вкарат в него за да има по-голяма тежест, топката удари нашия играч в хълбока и излезе в ъглов, но виждаш ли имало игра с ръка. Някаква засада се опитват да вкарват без кадъра да е от линията на същия и т.н., и т.н.

Реалният резултат от този мач е 1:3, но защо не е такъв сте виновни само и единствено вие или по-точно вашите офанзивни футболисти, един от които се търкаляше по терена нон стоп, при което съдията му направи устна забележка, че почна да става грозно.

Ето много по-подробен репортаж на положенията, защото по БНТ има само ситуацията за червения картон и гола
http://pfclitex.com/site/bg/video.php?video=28

"Гузен не гонен бяга!", а? Кой напада "Литекс" , че не разбрах? Говорят за съдията, а вие защо се свързвате с него? Ама то си е ясно за тебе де...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2012 15:36

Така де chernomorets/viewtopic.php?p=4108717#p4108717 другите нападки към отбора и сам може да ги видиш в темата в която и ти водиш дискусия, и те така с гузния.

have a nice day Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 дек 2012 15:39

PFC Litex написа:Така де chernomorets/viewtopic.php?p=4108717#p4108717 другите нападки към отбора и сам може да ги видиш в темата в която и ти водиш дискусия, и те така с гузния.

have a nice day Изображение

И какво? Нямам право на мнение ли? Не мога да си кажа какво мисля ли? Аргументирал съм се, твоите аргументи така и не ги видях. Да, те така, (говоря за конкретната тема), всеки има право на мнение. Благодаря ти, и на тебе хубав ден! ( може и на български)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 дек 2012 16:44

Никой не напада Литекс, никой не иска да обижда града или пък феновете на отбора. Дискутираме съдийските отсъждания. На какво са плод не се ангажирам да кажа. Ще ви помоля да се въздържате от други коментари освен това за спорните отсъждания ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 10 дек 2012 16:53

Симпатизирам на Литекс и признавам, че има 3-4 ситуации, в които Черноморец са ощетени и има обратни отсъждания, пресилени за Литекс или липса на сигнал при фаулове за Черноморец. Дали това е тенденция на съдията или просто сте извадили тези ситуации, а сте скрили другите не мога да преценя, тъй като не съм гледал целият мач. Прави впечатление обаче че се излагате. При червеният картон Миланов излиза сам срещу вратаря. Не ми говорете за линии, защото първо все пак Миланов е малко по-напред (от този, който не извършва фаула) и второ линейната му скорост е много по-голяма и щеше да се откъсне с 2 метра сам... за За засадата, хем май няма, хем самият гол се случва при съвсем нова ситуация...

Мен ми е интересно друго. Как пък за 15-тина години в българският футбол Херо веднъж не се случи на него да му помагат, цял живот реве от съдиите. А беше треньор на Нефтохимик по времето на Порточанов, беше треньор на Литекс и Левски. Ако беше треньор на Монтана и Ботев Вр. да приема, ама Нефтохимик и особено Левски и Литекс, айде моля ви се... Малко нагличко става не мислите ли ? Колкото за злобните подмятания за отпаданията в първи кръг на ЕКТ, аз искам да попитам Херо извън БГ и Саудитска Арабия какви успехи има ?! Добър треньор, но за тук... Като отиде в Русия съсипа Амкар и беше изгонен след месец и половина ?! Друг въпрос: всички сме много щастливи от представянето на националния последната 1 година, ами ако сравниме приносът на Литекс и на всички останали бг отбори взети заедно, то горе долу ще поставим знак на равенство ?! И наистина последно, защо миналата година Херо и Черноморец тихомълком изпратиха Левски в Евротурнирите и бяхте ли щастливи тогава ?

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 10 дек 2012 17:53

urkoto написа:Ами нека ти отговоря. Червения картон - нарисуван. Защо? Защото дори и да са на една линия двамата защитници, онзи отгоре е в по-лоша позиция спрямо Миланов тъй като е от ВЪНШНАТА му страна, надявам се разбираш за какво става дума. Тъй че червения картон не виждам какво има да се обсъжда, при откъсващ се футболист сам срещу вратаря. За Миланов - нормално е да си изпуска нервите, при положение, че той е най-малтретирания футболист в "А" група (точно като Дока, между другото, който също беше добро момче, но в един момент на човек не му издържат нервичките като вижда как някакви бездарници всеки мач се мъчат да те осакатят)

Но ако ще си говорим за съдийски отсъждания, защо не вземеш да кажеш за миналогодишния мач където Стоян Колев само дето не откачи главата на Миланов с тоя каратистки удар под брадичката? За него имаше мистериозно мълчание, което беше дузпа дори от космоса да го гледаш, при това ОЧЕВАДНА. Пък сега нещо гледам надигаш глас за 2 обратни фала и един очевиден червен картон? :roll:

аве смеше млъкни моля те... вижда се че здраво е подпрян Литекс в този мач ... ФАКТ!
какво ми се обясняваш...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 дек 2012 18:56

Че са ни порязали, съмнение нямам никакво! Достатъчно е да чуя мнението на двама-трима души от този форум, за да съм сигурен в това. Давам си мнението, въпреки че не съм гледал мача (по извинителни причини ;) ) Според мен, никога досега не се е свирило против Черноморец, заради самия Черноморец. Свирило се е в интерес на други отбори. Просто, отборът на Черноморец е класа и обикновено не може току-така да бъде победен само с футболни средства и без странична намеса, а съдиите са само инструмент в ръцете на силните на деня или по-принцип силните с отколешно лоби. Нека феновете на двата провинциални "Л"-та и тези на двата софийски "гранда" не се обиждат. Темата е направена с идея да се обсъдят съдийските отсъждания в конкретния мач.
Друг е въпросът, че това не трябваше да става по видео от сайта на Черноморец, защото е нормално това да се изтълкува като "подбрана информация" от феновете на другите отбори. Ама, калпазанска му работа, к'о да го прайш :)
Няма ли откъде да се изнамери пълен запис на мача?
Последна промяна от petkan на 10 дек 2012 19:21, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 дек 2012 19:18

urkoto написа:
калпазанчо написа:Двата обратни фала са само черешката на тортата ;) 90 минути неадекватно поведение на главния. Нека видим какво ще кажат останалите за тях и за червения картон. А по въпроса за Миланов - много добър футболист, както казах ЕВАЛА на Литекс за школата! За футболните му качества и за характера му нищо не съм казал. Казвам само, че 5 минута за лек простест на 10 метра от съдията с вдигнато ръце - жълт карт за нападателя в синьо. Следва протест със физически контакт на ръката на Миланов по рамото на рефера и бурно викане в знак на протест. Не говорим за Миланов и постъпката му, а само показвам един от странните моменти в мача и конкретно съдийската тройка.
п.п. И двата отбора играха футбол, за което ЕВАЛА! И все пак странно защо единия беше как да го наречем - ощетен, за сметка на другия. Или пак след 6 месеца ще гледаме някое клипче в някой ресторант :evil:

Добре бе, въртиш го, сучиш го, ама кажи за дузпата миналата година на Колев. Не помня да сме гледали клипчета после как съдията е похапвал паламуди в някой бургаски ресторант, даже и рев не сме надигали, а доколкото помня мача не го взехме, а не е като да не беше много важен. Тъй че какъв е проблема? Щом могат да грешат в наш ущърб срещу вас, защо да не могат да грешат и във ваш ущърб срещу нас? Още повече, че както казах за мене няма нищо кой знае какво от тоя клип освен 2 фала и един картон дето ок приемам тезата ти, че е спорен (на фона на ситуацията с Миланов която описваш)

За дузпата в Бургас миналата година. Веднага ти отговарям. Тогава съдията не свирна тази дузпа ( 100%-ва), но побърза да я свирне в следващата ситуация далеч преди играч на Литекс да се строполи в наказателното ни поле. Тогава Литекс-ите го гледаха в очите и с нескрита уговорка пропуска на съдията беше овъзмезден, а падащите за дузпа бяха двама и паднаха в синхрон на, който може да им се завиди:P . Паднаха при първия възможен случай...Или удобно забрави тази малка подробност...А да ти напомням ли рязането с триона от кръста на долу, когато преди 3 сезона ( при Балъков) съдията отсъди обратен удар и постави сам топката на Христо Янев за да успее джуджето от любимата си позиция да стреля пряк свободно. Пак си забравил удобно...Иначе. Снощи имаше един мач от Висшата лига. Ще намеря ситуацията. По същия начин играч а домакините фаулира, но получи жълт картон.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 дек 2012 19:23

shotgun blues написа:Изсмях се на "Неотсъдената засада на Галин Иванов " ....който е напълно покрит от 2 - ма защитника :shock: А за картона ..Георги Миланов излиза сам срещу вратаря,защитника който е повстрани ми се струва ,че няма как да стигне МИЛАНОВ ако национала продължи без да бъде спиран от защитника с картона

Ако, мако...
Червен картон се дава за откъсващ се футболист и фаул в гръб.
По тази твоя логика ( и на други пристрастни ловешки фенове) червен картон трябваше да получи и футболиста на Литекс, който фаулира на няколко пъти Боли, който излизаше сам срещу вратаря. Пиша за ситуацията встрани от вратата, където Боли си беше в своята позиция :shock: ...Тогава Боли получи нарушение в своя вреда и от потърпевш се превърна във виновник. :) :shock:
ПС: Бях на мача. Видеото пуснато от нашия клуб изглежда някак си по-"меко" от действителното орязване на стадиона. Лично мое мнение, че че този двубой трябва да се гледа целия за да се коментира обективно от всички.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 10 дек 2012 19:52

Ясно се вижда , че точни фалове не се свирят !
Подпираха Литекс

Върни се в “Черноморец”