PFC Litex написа:Bartolomej написа:PFC Litex написа:Изтъкнете ми една сериозна причина поради която съдията умишлено да ни е подпирал и ще се съглася с претенциите ви?
По-скоро умишлено пречи на Черноморец , заради Херо и войната му със съдийските комисии .
В този случай каква е вината на Литекс, че ни нападате?
Аз също бях на стадиона и нещата не са такива каквито се опитвате да ги изкарате, а и е хубаво когато се вадят спорни ситуации да се вадят всички и в двете посоки.
Херо всички го уважаваме, но винаги го боли когато загуби мач в Ловеч и не зная каква е причината, дори мача да е кристално чист, той пак ще намери причини за да роптае, върни си старите ленти и ще разбереш какво визирам.
Гледам, че в това видео пък вкарали игра с ръка ми то това вече е чудене какво да вкарат в него за да има по-голяма тежест, топката удари нашия играч в хълбока и излезе в ъглов, но виждаш ли имало игра с ръка. Някаква засада се опитват да вкарват без кадъра да е от линията на същия и т.н., и т.н.
Реалният резултат от този мач е 1:3, но защо не е такъв сте виновни само и единствено вие или по-точно вашите офанзивни футболисти, един от които се търкаляше по терена нон стоп, при което съдията му направи устна забележка, че почна да става грозно.
Ето много по-подробен репортаж на положенията, защото по БНТ има само ситуацията за червения картон и гола
http://pfclitex.com/site/bg/video.php?video=28
"Гузен не гонен бяга!", а? Кой напада "Литекс" , че не разбрах? Говорят за съдията, а вие защо се свързвате с него? Ама то си е ясно за тебе де...