Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) FT.1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) 8.12.2012 от 14:00 часа

Мнениеот Bartolomej » 08 дек 2012 20:43

Изключително рязане . Съдийската бригада даде не повече от три фаула за Черноморец и поне 30 за домакините. Обратни фаулове , тъчове се свиреха за тях , грозна гледка . Червеният картон се получи след наш корнер , избита топка от защитата им и Георги Миланов тръгна да я гони към центъра , където бяха Венко Филипов и мисля Фо Поре . Венко стигаше пръв до топката но положението и беше такова ,че се наложи да скочи с гърди да я поеме , като същото направи и Миланов . Така двамата се сблъскаха във въздуха и се строполиха до Фо Поре , а съдията само това чакаше , защото поне 5 минути Литекс преди това не можеха да язлязат от наказателното си поле . Червен картон и много разправии имаше , Херо избесня , а Венко като излизаше се разплака.
Откровенно чисто и просто Костадионов си ни закла ритуално .
Иначе до картона червения мача беше наш . Боли и Фопоре сами срещу вратаря като това бяха най-чистите и за целия мача за двата отбора (изключвам гола) . Пак играхме много добре , но наистина този картон и от там свирката на съдията ни натикаха в нашето наказателно поле
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) 8.12.2012 от 14:00 часа

Мнениеот Bourgas » 08 дек 2012 21:08

Гълъба е прав, но какво да се направи... Аз лично съм без глас.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Черноморец (Бургас) FT.1-0

Мнениеот cena62 » 08 дек 2012 21:48

Много гадно се получи,много ме е яд,особено за положението на Боли... просто не ми се пише за това. След мача се засякохме с футболистите и можехме да разговаряме малко по-дълго време,ама ще оставя ако Нейчо иска да пише за това,че повече му се отдава писането от мен.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 дек 2012 22:21

Съдията сякаш имаше задача да поднесе подарък за рождения ден на почетния президент на Литекс. Много и безобразно ни режеше, а когато нашите оспорваха, ги заплашваше с изгонване - Боли или с жълти картони - Венци. С една дума - безобразно съдийство, насочено от начало до край в полза на Литекс.
Започнахме много добре срещата, жалко, че отново си пролича, че нямаме голаджии. Но след началния устрем, съдията се постара да ни вкара в нашата половина и да принуди нашите футболисти да посягат със страх към топката. Безобразното малтретиране на Венци и Боли не престана през целия мач, а след всяка ситуация упреците на съдията бяха към тях. За Уатара се грижеха няколко човека и той нямаше как да блесне. Може би единственият ни минус бе, че не започнахме с офанзивен халф и че нямахме човек, който да центрира добре от статични положения, а и при фланговите нападения. Иначе, по -умело се прегрупирахме и ако не бе червеният картон и съдиите, можеше да спечелим този мач, въпреки пропуските. Жалко, много жалко, но не заслужавахме загуба, а просто бяхме ограбени.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 дек 2012 22:43

Мен ме е яд,че Херо загуби от посредствен треньор. А когато се намеси съдията,става още по-гадно. :(
ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ЧЕРНОМОРЕЦ ???? :evil:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 дек 2012 23:33

Някой наши съдии просто толкова си могат.

За мача нищо не мога да кажа, тъй като не съм го гледал, а по радио коментар изводи не желая да си правя.
Относно червения картон http://www.sportal.bg/video.php?video=52090 всеки сам може да прецени дали съдията е сгрешил или не, за мен е чист такъв, играча се откъсва сам фронтално срещу вратата.
Последна промяна от BadBoy на 10 дек 2012 15:33, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 дек 2012 00:16

BadBoy написа:Ако изтъкнете една причина съдиите да помагат на Ловеч в този мач ще се съглася.
Какво променя победата, Ловеч какво печелят с нея?
Някой наши съдии просто толкова си могат.

За мача нищо не мога да кажа, тъй като не съм го гледал, а по радио коментар изводи не желая да си правя.
Относно червения картон http://www.sportal.bg/video.php?video=52090 всеки сам може да прецени дали съдията е сгрешил или не, за мен е чист такъв, играча се откъсва сам фронтално срещу вратата.

Мииии,според мен,понякога съдиите помагат на единия отбор без да искат. Просто щото така са свикнали или заради нечие име. Аз лично не съм гледал мача и нямам наблюдение,но вярвам на колегите. Не е нужно Литекс да имат участие в това. Факт е ,че Черноморец е бил рязан !! А,че е възможно и да е от възможностите на съдията също е вероятно. ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 дек 2012 00:26

subzero написа: Аз лично не съм гледал мача и нямам наблюдение,но вярвам на колегите.

Аз също не съм гледал мача, но сляпата вяра и то във футбола е лошо нещо и преди човек да даде крайно мнение е хубаво да гледа с очите си нещата.
Ето Херо реве за отсъдения червен картон, но както се вижда от репортажа същият въобще не е пресилен и си чист такъв.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 дек 2012 00:36

BadBoy написа:
subzero написа: Аз лично не съм гледал мача и нямам наблюдение,но вярвам на колегите.

Аз също не съм гледал мача, но сляпата вяра и то във футбола е лошо нещо и преди човек да даде крайно мнение е хубаво да гледа с очите си нещата.
Ето Херо реве за отсъдения червен картон, но както се вижда от репортажа същият въобще не е пресилен и си чист такъв.

Като каза Херо....Кога за последно го чу да говори за съдиите ??? Ще ти кажа,след мача с Лудогорец миналата година. Напоследък рядко избухва срещу съдиите,ако няма причина. И пак казвам. Не твърдя,че съдията е хванат. Вероятно толкова може. Но защо винаги за определени отбори ???
А причина да не вярвам на колегите си не виждам. ;)
П.П. При цялото ми уважение,картона от този репортаж е спорен. Поне не е червен. ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 дек 2012 00:41

subzero написа:А причина да не вярвам на колегите си не виждам. ;)

Причината се казва пристрастност и замъгляване на трезвото мислене след загубата. ;)

Върни се в “Черноморец”