как може

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Re: как може

Мнениеот todorov » 10 сеп 2009 11:44

ЕМИЛ написа:
Vas.s.il написа:ЕМИЛ айде няма нужда да защитавате вашия любимец т.нар. Мъри.Всички го видяхме какъв тренъор е.Налага си разни некадърници от бившия и настоящ Левски и ей го разултата(резила).Като е голям тренъор я ми кажи защо Бате му скриха топката???Айде вън на и на Мърита и на Насковци и всякакви други боклуци!!!

Защо да не го защитавам?На мен ми харесва като треньор.Снощи просто ни липсваше гол.Това е.Ако бяха зачели гола на Стилян италианците умираха.А за това ,че БАТЭ са му скрили топката какво да кажа?Играчите на Литекс просто нямат манталитет на победители.

Мъри каза пред ***, че не можел без Сираков! :shock: Това значи,че не може да взема никакви решения без ментора си! Това изказване е израз на крайна слабост! Стига марионетки в национала!Нека да се взем чужд треньор, за да не е заложник на нечии интереси! Между другото снощи видяхме "правилният" футбол и съответно безкомпромистната игра на италианците в защита, които не се свеняха да чистят по всяко време навсякъде където им падне. Не може да ръкоположиш един треньор за най-добър в момента, при положение, че няма победа над нито един стойностен отбор! За сметка на това има дузина загуби от анонимници!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 11:45

Има логика в думите ти, но треньора трябва да е чужденец и като зетя, синчето и т.н. не са във форма и не са играли да не се викат.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 10 сеп 2009 11:46

Нали всчики сме запознати с бездушието на мижитурката Б.Миахайлов. Той дава парите от спонсорите и уреждането в БФС само за гуляи и любовници. ако махне Мъри ще сложи Херо :mrgreen: Даже и за Балъка няма да даде пари.....

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 10 сеп 2009 12:05

Кой е виновен, че паднахме снощи ли?
Аз ще ви кажа кой е виновен...
Първо, това е Италия все пак, а не Черна гора и, колкото и да не са във форма... те, все пак са Италия. Да не говорим, че половината им играчи бяха от Юве, а, както знаем, Юве си е торински отбор... Т.е., смело можем да кажем, че тия си играха в холовете на къщите, където живеят... Те си бяха у дома, повече от всякога. Ама така е - хората си имат стадиони навсякъде, а не само в прехвалената столица (нищо, че е Вечният град) и могат да играят на тях мачове на национално ниво без никакъв проблем. Дори не споменавам факта, че са актуални световни шампиони... Щото няма смисъл.
Второ, дайте да погледнем с какви играчи разполагаме ние... Не мога да разбера само, защо всички реват като ощипани ханъми против Бербатов... Нямал воля, не бягал, не вкарвал, не му дремело за Националния и куп още милиони простотии. С кого да играе, бе, разбирачи? С кого? Със себе си ли? Вие забелязахте ли кога живна играта на нашите? Когато влязоха Валери Божинов и Благо Георгиев... Някой от вас, разбирачи и защитници на Мъри, може ли да ми каже какво правеха тия двамата на резервната скамейка в тоя мач? И какво правеше Сърмов на терена? А Илиан Стоянов? А Димитър Рангелов? Какво правеха на терена тези футболисти? Аз не отчетох един свестен пас напред към Бербо от тези изброените, както и от всички халфове, които уж трябва да градят играта и да захранват нападателите отпред с топки. Влязоха ония двамата, нахъсани, и веднага италианците започнаха да имат проблеми отзад в защита - поправете ме, ако греша, но през второто полувреме, ние водехме играта, даже на моменти ония по минута-две топка не можеха да пипнат... Защо бе? Така стана и с Черна гора, ама тогава бяхме домакини все пак и, все пак, това бяха Черна гора, а не Италия. Само не ми казвайте, че толкова си можем... Нееее - можем много повече и снощи през по-голямата част от от второто полувреме го доказахме. Мартин няма да го коментирам - той е страхотен играч, но просто не е влязал във форма. Какво прави той на терена толкова време? Чавдар Янков - уникално слаб с леки проблясъци в предния мач срещу черногорци. Какво правеше той на терена толкова време? Само въпроси - без ясен и точен отговор..
Трето, отзад защитата ни беше гола вода, както и в мача с черногорци между другото и добре, че беше Иванков, та да не паднем с повече... Ония с общо 5 паса ни вкараха 2 гола... Зад гърба на всички защитници. Ей така, като на тренировка.
И какво следва от всичко казано дотук, братя българи-родолюбци и Голееееми патриоти?
Следва, че Мъри и цялото ръководство на Националния просто трябва да си отиват вече. Стоилов може и да не е чак толкова лош треньор, но се изчерпа откъм възможности... Доказа го с изявите си през последните 2 години и особено напоследък с Литекс... Той просто трябва да си върви. И съм напълно съгласен с мненията, че трябва класен селекционер отвън. Човек с правилен и, най-вече, абсолютно безпристрастен поглед... Треньор, за който играчите да са равни и да няма значение в кой отбор играят. Само да са качествени.
Това е!
Аз казах.
Когато си прост, то е завинаги!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2009 12:06

Всички искаме чуждестранен специалист.Нека дружно се помолим на г-н Д.Х.-Селския да ни доведе още един Пичони.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 10 сеп 2009 12:10

и корумпираната свиня - престъпник си е казал мнението :mrgreen:
http://7sport.net/7sport/fb_nacionali/d5507_3.htm

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 12:26

unist_gp написа:и корумпираната свиня - престъпник си е казал мнението :mrgreen:
http://7sport.net/7sport/fb_nacionali/d5507_3.htm

Сега са благодатни моменти за ти за атака на Венци срещу Мъри

bgfen
Контакти:

Мнениеот bgfen » 10 сеп 2009 15:40

[quote="gong"]
... Не мога да разбера само, защо всички реват като ощипани ханъми против Бербатов... Нямал воля, не бягал, не вкарвал, не му дремело за Националния и куп още милиони простотии. С кого да играе, бе, разбирачи? С кого? Със себе си ли? ...quote]

Като няма с кого да играе, ми да не играе бре! Един мързелив "гений" с неразбрани пасове е по-зле отколкото "прости" футболисти дето успяват да си подават, че и да отнемат топката от противника от време на време.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 10 сеп 2009 16:21

И кои са тия футболисти? Би ли ми казал, че нещо не се сещам? Мечо Телкийски ли... Или Сърмата може би... Топчо? Коловати? Кой бе?
Когато си прост, то е завинаги!

bgfen
Контакти:

Мнениеот bgfen » 10 сеп 2009 16:35

Божинов, Стоянов, Бл. Александров дори.
Щяха да играят с хъс и желание. Затова на мачовете от първи дивизия в Англия има повече зрители отколкото на мачовете на националния ни отбор...

Върни се в “Национален отбор”