Браво Лъвове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Браво Лъвове

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 11:11

viroglav написа:"Правилният" футбол на Мъри е губещ и това е повече от видно. В Европа има два отбора, които практикуват тези схеми. Единият е на Пеп Гуардиола, а другият на сър Алекс. Но разликата с нашия е, че Барса и Манчестър Юн. хвърлят стотици милиони евра, за да си осигурят футболисти, които могат да го прилагат и на практика. Схемите на Мъри са приложими в нашите условия само на теория и то с много условности. Ако вкараме първи гол, ако имаме късмет и т.н. Просто е неприложим и се учудвам, че продължава да си вярва въпреки провалите с Левски, след това в Ловеч, а сега и с националния отбор. Изгледайте един мач на Манчестър Юн. в Премиършип и ще забележите, че голови положения пред тяхната врата почти липсват. Рядко се намира отбор, който да ги атакува с пълни сили. Почти всички се защитават. До момента, в който срещу тях се изправят Челси, Ливърпул, Арсенал и ги смачкват с преса. Няма да забравя мачовете им с Ливърпул миналия сезон. Изглеждаха безпомощни. Левски също се опитва да практикува такъв футбол, но се видя и с Дебрецен, че просто нямат необходимите изпълнители. Междувпрочем мачовете на Левски с Дебрецен донякъде ми заприличаха на снощния ни мач с Италия. Противника ни вкарваше, а ние се мъчехме да играем красиво. Това е утопия. По този начин освен някой комплимент от бразилски коментатор, друго няма да постигнем. Ако Мъри не може да побеждава, защо да стои в националния. Да губим красиво е черта за мазохистично настроени. Нещо подобно се опита да приложи и Стоичков, но и той не успя. С такъв футбол цели не се постигат. 8-)

Виж пич......според мен начина ни на игра е правилен и добър ! Друг е въпроса че бяха сбъркани изпълнителите ( говоря за снощният мач ) Видя се, че когато изнесохме по напред играта и успявахме по за дълго да задържим топката......италианците не са толкова опасни ! От това нагоре, се и изнервяха.....неможеш да отречеш, че с заиграването на нашата си игра през второто полувреме, дойдоха и головите ситуации......които нашите за пореден път пропуснаха !
За мен лично.....стилът който Стоилов налага е идеален за България ! Трябват ни съвсем малко корекций ( разбирай други изпълнители ) и нещата ще потръгнат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 11:15

THE G.A.M.E написа:
viroglav написа:"Правилният" футбол на Мъри е губещ и това е повече от видно. В Европа има два отбора, които практикуват тези схеми. Единият е на Пеп Гуардиола, а другият на сър Алекс. Но разликата с нашия е, че Барса и Манчестър Юн. хвърлят стотици милиони евра, за да си осигурят футболисти, които могат да го прилагат и на практика. Схемите на Мъри са приложими в нашите условия само на теория и то с много условности. Ако вкараме първи гол, ако имаме късмет и т.н. Просто е неприложим и се учудвам, че продължава да си вярва въпреки провалите с Левски, след това в Ловеч, а сега и с националния отбор. Изгледайте един мач на Манчестър Юн. в Премиършип и ще забележите, че голови положения пред тяхната врата почти липсват. Рядко се намира отбор, който да ги атакува с пълни сили. Почти всички се защитават. До момента, в който срещу тях се изправят Челси, Ливърпул, Арсенал и ги смачкват с преса. Няма да забравя мачовете им с Ливърпул миналия сезон. Изглеждаха безпомощни. Левски също се опитва да практикува такъв футбол, но се видя и с Дебрецен, че просто нямат необходимите изпълнители. Междувпрочем мачовете на Левски с Дебрецен донякъде ми заприличаха на снощния ни мач с Италия. Противника ни вкарваше, а ние се мъчехме да играем красиво. Това е утопия. По този начин освен някой комплимент от бразилски коментатор, друго няма да постигнем. Ако Мъри не може да побеждава, защо да стои в националния. Да губим красиво е черта за мазохистично настроени. Нещо подобно се опита да приложи и Стоичков, но и той не успя. С такъв футбол цели не се постигат. 8-)

Виж пич......според мен начина ни на игра е правилен и добър ! Друг е въпроса че бяха сбъркани изпълнителите ( говоря за снощният мач ) Видя се, че когато изнесохме по напред играта и успявахме по за дълго да задържим топката......италианците не са толкова опасни ! От това нагоре, се и изнервяха.....неможеш да отречеш, че с заиграването на нашата си игра през второто полувреме, дойдоха и головите ситуации......които нашите за пореден път пропуснаха !
За мен лично.....стилът който Стоилов налага е идеален за България ! Трябват ни съвсем малко корекций ( разбирай други изпълнители ) и нещата ще потръгнат !

А аз мисля че Италианците, второто полувреме не им се играеше и си мислеха за клубните си мачове.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 11:24

THE G.A.M.E , такива изпълнители в България няма. Направи ли ти впечатление началото на мача, когато нещата бяха атака след атака. За нула време се огънахме / фаула на Кишишев на ъгъла на наказателното /. Италианците ни пуснаха в тяхната половина, за да си мислим че ние ги атакуваме, но на практика при втората им по сериозна атака ни вкараха гол. А ние имахме някакви положения от типа "с малко повече късмет". Липи ни беше преценил много отдалече. През второто полувреме Италия си помисли за миг, че мача е свършил и ние можехме да намалиме, но нищо повече. Ако снощи им трябваше победа, например с пет гола разлика, не се съмнявай, че щяха да я постигнат. Другото, което е, че тях и равен ги устройваше и не се напрягаха въобще даже и при 1:0, камо ли вече при 2:0.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 11:25

soilwork написа:
THE G.A.M.E написа:Eто няколко факта, които и левскари и цесекари не би трябвало да отрекат !

1. България играе в пъти по добре, от колкото при Марков и Стоичков !
2. Викат се доста погрешни играчи !
3. България вече има стил ! Просто трябва малко да се поизчистят някои неща !
4. Стоилов сгреши състава снощи ! Към това може да се добави......но не и тактиката и схемата на игра ! Просто бяха грешни изпълнителите ! Което обаче си е.....отвсякъде негатив за Мъри !
5. С какъвто и състав да бяхме излезли снощи.....пак щяхме да згубим !
6. Други провалиха квалификациите, не Стоилов !
.............................................................................................................
Това според мен са.....неоспорими факти ! Който не ги вижда, е абсолютен футболен лаик ! Което дори за един обикновен фен на играта е лошо.....
1.България играе същия изостанал и архаичен футбол както при Марков и Стоичков.2.Съгласен за второто.3.България няма никакъв стил! Къде го видя този стил срещу Ювентус снощи? 4.Съгласен :) 5.Може би имахме сили за реми.6.Най-важния мач беше провален от Мъри-България-Ейре 1:1

Е хайде сега архаичен ? В никакъв случай не играем както при Марков....при него топката се изритваше към Бербатов, и там каквото направи той, това ще е ! :lol:
Това задържане на топката, и силно изнесената защита напред, почти до центъра....както и пресата.....но за съжеление всичкото това през второто полувреме.....ти как му викаш ? Не напразно през това второ полувреме ( когато наистина заиграха футбол ) италианците почти нямаха свястна атака.....и то > НЕ > защото са спрели да играят......а защото им беше отнета средата на терена......благодарение на това "прочуто" владеене на топката !
А за най важният мач с Ейре......я се сети дали ирландците манаха и 10 пъти центъра в мача ? Вкараха гол от статично положение, и после буквално бяха навряни в наказателното си поле.....и пак заради това, че нямаха никакъв шанс да се срещната с токата ! А сега се сети и защо не ги бихме......заради Мъри ли ? А кой изпусна положенията ни, създадени с толкова труд ? Стоилов ли да влезе да вкарва ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 11:33

THE G.A.M.E написа:
soilwork написа:
THE G.A.M.E написа:Eто няколко факта, които и левскари и цесекари не би трябвало да отрекат !

1. България играе в пъти по добре, от колкото при Марков и Стоичков !
2. Викат се доста погрешни играчи !
3. България вече има стил ! Просто трябва малко да се поизчистят някои неща !
4. Стоилов сгреши състава снощи ! Към това може да се добави......но не и тактиката и схемата на игра ! Просто бяха грешни изпълнителите ! Което обаче си е.....отвсякъде негатив за Мъри !
5. С какъвто и състав да бяхме излезли снощи.....пак щяхме да згубим !
6. Други провалиха квалификациите, не Стоилов !
.............................................................................................................
Това според мен са.....неоспорими факти ! Който не ги вижда, е абсолютен футболен лаик ! Което дори за един обикновен фен на играта е лошо.....
1.България играе същия изостанал и архаичен футбол както при Марков и Стоичков.2.Съгласен за второто.3.България няма никакъв стил! Къде го видя този стил срещу Ювентус снощи? 4.Съгласен :) 5.Може би имахме сили за реми.6.Най-важния мач беше провален от Мъри-България-Ейре 1:1

Е хайде сега архаичен ? В никакъв случай не играем както при Марков....при него топката се изритваше към Бербатов, и там каквото направи той, това ще е ! :lol:
Това задържане на топката, и силно изнесената защита напред, почти до центъра....както и пресата.....но за съжеление всичкото това през второто полувреме.....ти как му викаш ? Не напразно през това второ полувреме ( когато наистина заиграха футбол ) италианците почти нямаха свястна атака.....и то > НЕ > защото са спрели да играят......а защото им беше отнета средата на терена......благодарение на това "прочуто" владеене на топката !
А за най важният мач с Ейре......я се сети дали ирландците манаха и 10 пъти центъра в мача ? Вкараха гол от статично положение, и после буквално бяха навряни в наказателното си поле.....и пак заради това, че нямаха никакъв шанс да се срещната с токата ! А сега се сети и защо не ги бихме......заради Мъри ли ? А кой изпусна положенията ни, създадени с толкова труд ? Стоилов ли да влезе да вкарва ?

ДА СЕ КЛАНЯМЕ НА БОГОВЕТЕ СТОИЛОВ И СИРАКОВ
Италианците спряха да играят, водеха с два и това им стигаше, щом си мислиш, че ние сме им взели топката и сме ги отказали, трябва да се прегледаш.
ЕЙРЕ вкараха ни един на нас, вкараха си един на тях и толкова.
Няма ли кой да каже на Коловати да спре да бие от 30-40 метра. И срещу ЕЙРЕ(3-4 пъти) и срещу Италия(1-2). Стоилов треньор ли е или лукова глава, да нареди на Манолев да не се включва в атака и да не оголва зоната си?

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 11:35

viroglav написа:THE G.A.M.E , такива изпълнители в България няма. Направи ли ти впечатление началото на мача, когато нещата бяха атака след атака. За нула време се огънахме / фаула на Кишишев на ъгъла на наказателното /. Италианците ни пуснаха в тяхната половина, за да си мислим че ние ги атакуваме, но на практика при втората им по сериозна атака ни вкараха гол. А ние имахме някакви положения от типа "с малко повече късмет". Липи ни беше преценил много отдалече. През второто полувреме Италия си помисли за миг, че мача е свършил и ние можехме да намалиме, но нищо повече. Ако снощи им трябваше победа, например с пет гола разлика, не се съмнявай, че щяха да я постигнат. Другото, което е, че тях и равен ги устройваше и не се напрягаха въобще даже и при 1:0, камо ли вече при 2:0.

Ами аз го написах вече......с какъвто и състав да бяхме излезли снощи, щяхме да загубим ! Не съм съгласен, че италианците са спрели да играят....просто ( най вече през второто полувреме ) им отнехме токата и започнахме малко по сериозно да ги пресираме, и от там се видя , че не са никак страшни ! Сега да говорим, че едвали не, те са спрели.......е несериозно ! Видя се, и от напрегнатите им физиономии и от паниката в един момент при тях ! Ако гледаме реално.....да вземем голоивте положения.....резутатът трябваше да е 3:3 ! Просто за пореден път срещу силен отбор......ние си испускаме положенията, а хората си вкарват тяхните......така беше и при гостуването ни на Холандия в предишните квалификации !
Дарвин е в грешка !

Image Image

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 11:43

THE G.A.M.E , според мен не е точно така. С други футболисти, макар и трудно, можехме да се доберем до победа. Но само, ако тактиката беше по прагматична. Тук изключвам многобройните "красиви" пасове в средата на терена. Трябваше ни здрава защита и игра на контраатаки. За такъв футбол имаме изпълнители. Правилният футбол не е красивият, а печелившият. Италия играе грозно, но става с този грозен футбол световен шампион. Искам и България да играе грозно, но да побеждава... :lol:

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 11:44

ДА СЕ КЛАНЯМЕ НА БОГОВЕТЕ СТОИЛОВ И СИРАКОВ
Италианците спряха да играят, водеха с два и това им стигаше, щом си мислиш, че ние сме им взели топката и сме ги отказали, трябва да се прегледаш.
ЕЙРЕ вкараха ни един на нас, вкараха си един на тях и толкова.
Няма ли кой да каже на Коловати да спре да бие от 30-40 метра. И срещу ЕЙРЕ(3-4 пъти) и срещу Италия(1-2). Стоилов треньор ли е или лукова глава, да нареди на Манолев да не се включва в атака и да не оголва зоната си?[/quote]

до
AceVentura !
Абе момче ! Ти наред ли си ? Световният шампион ще остави някаква си там България да ги прави на маймуни цяло полувреме ? Я пак си помисли кой трябва да се прегледа ? Нали ако беше влязло, дори едно от положенията, тия изгаряха ? ! Едва ли паниката обзела ги между 70 - 80 мин. са си я предизвикали сами те ? ! Ясно е, че имаш доста комплекси създадени от Стоилов и Сираков......но не си ги избивай на публично място !
Айде със здраве !
Дарвин е в грешка !

Image Image

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2009 11:54

viroglav написа:THE G.A.M.E , според мен не е точно така. С други футболисти, макар и трудно, можехме да се доберем до победа. Но само, ако тактиката беше по прагматична. Тук изключвам многобройните "красиви" пасове в средата на терена. Трябваше ни здрава защита и игра на контраатаки. За такъв футбол имаме изпълнители. Правилният футбол не е красивият, а печелившият. Италия играе грозно, но става с този грозен футбол световен шампион. Искам и България да играе грозно, но да побеждава... :lol:

По принцип България не може да играе дефанзивно......а и аз не съм виждал досега, дори някой от клубните ни отбори да умее да се защитава добре......говорим за Европа !
Да имаше варианти в защита, с които можехме да предотвратим двата гола ( можеби ) но сега и да го говорим.....минало свършено ! Става въпрос за това......че и да бяхме се окопали в собственото си наказателно поле......тия "жабари" пак щяха да ни излъжат....но какво впечатление щяхме да оставим ? Трябва да приемем, че и Италия този път игра добре......все пак, не всичко зависеше от нас в този мач.
Ама няма как да върнем загубата.....за мен, още от следващите ни мачове, би трябвало да има сериозни промени в състава.
Подкрепям Стоилов, и нека му се даде шанс и за следващите квалификации ( както на Стоичков ) и да видим какъв отбор ще сглоби......но ако няма промени, аз самият ще тръгна на "война" срещу него......макар и форумна...... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 12:22

За пореден път виждам силата на медийната политика на Батков и агите около него. Изрази, като "ако беше влязло ставаше опасно", "надиграхме ги, но загубихме", "италианците не знаеха на кой бог да се молят през второто полувреме, за да устискат преднината си" и т.н. :!:
Да, ама мача свърши, вижте резултата. Той е 0:2... И няма да се промени, нито днес, нито утре, нито след 100 години. Ще си остане такъв за историята. Левски играли много силно едно полувреме. Добре, но в ШЛ ще играе Дебрецен, също така ще вземе и жизненоважните 10 милиона евро, което е близо 1/4 от цената на нов и хубав стадион. Събудете се бе хора. Какъв треньор е Мъри ? Какво постигна толкова ? Вложете малко интелект, защо го защитавате, щото е бил в Левски ли ? Поставяте Левски пред България, така ли ? Ако е така много жалко, значи Чорни ви е промил мозъците до такава степен, че връщане назад няма. С такива хора не се спори. Тяхната гледна точка е истината на Жаклин, Ефрем, ГА, Ченчев, Александров или Грънчаров, ако щете. Но тия псевдожурналисти си изкарват с това прехраната, а вие им се гъзите. Тях ги разбирам, но вас "ултрасите" не... Не понасям хора, които "мислят" с мозъци взети назаем от някой платен псевдоумник. Грозно е умни хора да не си напрегнат поне за малко мозъка, за да изкарат някоя собствена мисъл. Жалко е, но е факт за съжаление :idea:

Върни се в “Национален отбор”