За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Парламентарни избори - 2013

Мнениеот fen-fen » 07 дек 2012 12:40

ASENOVSKI VOYN написа:
dunavfc написа:Винаги след всяко едно ново правителство чувам едно и също..."Това е най-лошото правителство,което съм виждал".Употребяваше се след управлението на СДС,после при царя,после при тройната коалиция,сега за ГЕРБ...знам че манталитета ни е робски,нихилистичен,пораженски,черноглед,но все пак,защо няма хора,които да кажят "Който и да ни управлява от нас си зависи" ? В България от десетилетия се случват изключителни абсурди за които държавата няма толкова голяма тежест или пък изобщо не зависи от нея,но никога не се упрекваме сами себе си,а все търсим вина в Бойко,Станишев,Доган,Царя,Костов и т.н.

Държавата ли е виновна,че хората масово не си плащат данъците ?
Държавата ли е виновна,че медиците,полицаите и учителите мислят,като своя алтернатива само за чужбина,защото тук са унижавани не само заради ниските заплати,които държавата просто няма как и да иска да увеличи драстично,а заради постояните унижения от страна на самото общество..Как е възможно в една нормална страна да отиде лекар да спаси човешки живот и да бъде зверски пребит ? Как е възможно граждани на една страна ( и то европейска ) да изпитват такова неуважение и омраза към органите на реда,към които обаче винаги се обръщат,когато имат нужда ? Как е възможно пожарник да се употребява,като нещо лошо,пошло,въпреки,че тези хора спасяват човешки животи всеки ден ?
Държавата ли е виновна,че забранява пушенето и веднага хитрият българин,се опитва да намери вратичка,да намери пролука с която на воля да си пуши блажевно ?
Държавата ли е виновна,че хората си хвърлят боклуците направо през балконите ? Държавата ли е виновна,че нейните служители,например в БДЖ,вместо да си вършат работата,точат нафта ?

Не мога да разбера,защо 90 % от българите се оплакват,че политиците крадат и са алчни,а те самите,ако имат възможност и са на техните места,биха били сторили същото :roll:

Е ти направо ме разби с тази твоя мисъл :lol:

Моля те да прочетеш какво си написал и да изтриеш, че много се излагаш ( него казвам с никакво чувство на злоба ) ;)

Въпрос на гледна точка! Аз не мисля, че човека е написал глупости, напротив много точно е поставил въпросите. Най лесно е да търсим причината в другите, а самите ние какво правим? Ако манталитета ни като нация беше друг, и управниците ни щяха да са други!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 дек 2012 15:53

Кунева плюе и по ГЕРБ и по-комунягите.

Без съмнение в движението и ще има доста "царисти", които много добре помнят как в "Тройната коалиция" НДСВ бяха навряни в миша дупка.
Така че, твърденията че Кунева ще се съюзи с БСП са безпочвени ...
Не вярвам и в евентуална коалиция ГЕРБ-Кунева, щото Боко изпитва комплекси от царисти ...

Разбира се, все пак сме в абсурдистан и нито един вариант не бива да бъде изключен. :lol:
Дори и управление на ГЕРБ с ... ДПС.

Като стана дума за настоящата власт ... По-абсурдно твърдение от това, че ГЕРБ са десни, няма как да има.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2012 15:55

Шансът ГЕРБ да се коалира с БСП или ДПС е точно 1%,по простата логика,че в тоя живот всичко е възможно,виж далеч не мисля,че коалиция бсп + дпс + кунева е невъзможна...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 дек 2012 17:08

Аз мисля да гласувам за партията на Кунева
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 07 дек 2012 18:34

Аз ще гласувам за Атака!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 дек 2012 20:20

Който гласува за ГЕРБ,не е добре със здравето!Аз ще гласувам за ВМРО,едва ли ще минат границата,но поне в нея членуват повече млади хора.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2012 20:44

Дам,а да гласуваш за ВМРО и да получиш Волен трябва да си в страхотно здраве нали ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 дек 2012 02:55

dunavfc написа:Шансът ГЕРБ да се коалира с БСП или ДПС е точно 1%,по простата логика,че в тоя живот всичко е възможно,виж далеч не мисля,че коалиция бсп + дпс + кунева е невъзможна...

Тук си в сериозна грешка. ГЕРБ ще се коалира точно с БСП, а вероятно и с ДПС. Много ясно, че в момента се джавкат за пред хората... бойко ще постъпи както направи и Царя. Даже кампанията тогава му беше "ако не гласуваш за НДСВ - все едно гласуваш за БСП" и го въртяха това нон стоп. Веднага след това коалиция. Просто защото никоя от тези партии няма застъпена политика която изповядва. При всичките е важно да са във властта на първо място, а какво ще правят е без значение. Единствената партия която има ясна изразена политика и няма как да влезе в коалиция с която и да е от другите е ДСБ.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 дек 2012 08:59

Thsmith написа:Единствената партия която има ясна изразена политика и няма как да влезе в коалиция с която и да е от другите е ДСБ.

Политика е силно казано ...
Просто на Костов всички са му криви и за т'ва никой не го понася.
А той е постоянен и последователен единствено в ненависта си към всички ... Незнам това до колко е полезно.

За мен ДСБ и ГЕРБ са изключително идентични - авторитарни партии ...
Има Бойко - има ГЕРБ ... Няма ли го ББ, няма и да има ГЕРБ.
Същата работа е с ДСБ и Костов ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”