Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)

Мнениеот styopa » 07 дек 2012 00:20

Gil-galad написа:Изображение

:lol: :lol: :lol:

Да,Ди Натале някакво шантаво се радваше след пропуска в края.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 07 дек 2012 00:34

styopa написа:
Karsa Orlong написа:
styopa написа: :lol: :lol: :lol: Знаех си.Хендо е виновен.Ако не беше той... ехе... сигурно 10тина 15 гола щяхме да вкараме.

Глупости. Изобщо не съм имал предвид точно него - Шелви, Хендерсън, Джонсън, Даунинг, всички бавеха играта, дори и Суарес. Не искахме да вкараме гол и толкова.

Ами значи не съм те разбрал.
Под хубавецът с топката.. предположих за Хендо.Едва ли не само той бил провалял контрите на отбора.Поне аз така разбрах.

Не, "хубавецът" е конкретният човек с топката ;) Иначе не разбирам кой мъж е красив и кой - не :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 дек 2012 00:38

жалко за Шахин , поредна контузия , дано носа му да не е счупен.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 дек 2012 06:17

windowpane написа:Добре, как може да сме толкова зле????? С човек повече да пазим резултат, да играем все едно че си цъкам в махалата последните 20 минути... хиляди безсмислени нарушения около наказателното ни поле, които бяха единствения начин, по който Удинезе достигаха до вратата ни. И тая кретенска грешка накрая, когато Ди Натале трябваше да ни го нахендри, просто си го заслужавахме!!

Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.

Всичко си го казал мнг хубаво,само за нахендрянето-това го заслужаваше единствено БР и никой друг свързан с Ливърпул! Йънг Бойс само преди 2 седмици ни го набиха по същия начин и пак така си играе нашия...Онзи ден излезе с 4ма полузащитници в ромб и направихме най-добрата игра от началото на сезона и днес пак излиза с тез' безсмислени крила,и особено пак тоз миличкия Стю,чак ми е жал да го гледам,даже не му се ядосвам вече-това може,това играе,ама кой за бога го пуска на терена изобщо?!?!?Както и да е...явно ще си играем на гоненка по терена,ако случайно поведем в резултата и ще сме доволни на равен при гостуванията на Суонзи,Уигън и тем подобни страшилища в англ.футбол :roll: Дано прочутия прозорец наистина да ни реши проблемите...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 07 дек 2012 09:13

Честита победа на всички!
Хубав мач стана, на мен ми харесаха момчетата, но може и по-добре. Отново показахме познатата до болка от последните няколко мача "способност" да създаваме много положения и да вкарваме малко голове.
Но трябва да се обърне внимание и на факта, че не допуснахме гол. Намирам някаква закономерност във факта, че колкото повече нареждам Рейна за безобразната му игра и малоумните му излизания, толкова повече ме опровергава в следващия мач и играе добре.
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”