Gil-galad написа:
![]()
![]()
Да,Ди Натале някакво шантаво се радваше след пропуска в края.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:
![]()
![]()
styopa написа:Karsa Orlong написа:styopa написа:![]()
![]()
Знаех си.Хендо е виновен.Ако не беше той... ехе... сигурно 10тина 15 гола щяхме да вкараме.
Глупости. Изобщо не съм имал предвид точно него - Шелви, Хендерсън, Джонсън, Даунинг, всички бавеха играта, дори и Суарес. Не искахме да вкараме гол и толкова.
Ами значи не съм те разбрал.
Под хубавецът с топката.. предположих за Хендо.Едва ли не само той бил провалял контрите на отбора.Поне аз така разбрах.
windowpane написа:Добре, как може да сме толкова зле????? С човек повече да пазим резултат, да играем все едно че си цъкам в махалата последните 20 минути... хиляди безсмислени нарушения около наказателното ни поле, които бяха единствения начин, по който Удинезе достигаха до вратата ни. И тая кретенска грешка накрая, когато Ди Натале трябваше да ни го нахендри, просто си го заслужавахме!!
Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта