Челси - Фулъм | 28.11.2012г. ; 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Челси - Фулъм | 28.11.2012г. ; 21:45ч.

Мнениеот Eminem » 29 ное 2012 00:39

Ash написа:Истинските фенове на отбра си проличават в такива моменти.. Отборът трябва да се подкрепя, не при няколко слаби мача да плюем по всички...

Много ми е интересно точно вие как подкрепяте отбора ? :lol: :lol: :lol: Стискате му палци пред телевизора ли ? :lol:
Или пеете песни пред телевизора ? :lol:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 29 ное 2012 08:57

С две думи с такъв треньор,такава игра.Не са виновни играчите.Ми вчера нямаше никакво настроение.Както казах още преди първия мач.АВБ=Бенитез=на едно голямо НИЩО.Вече нищо не може да върнем,но Абрамович направи втора грешка след махането на Моуриньо.Тогава изпаднахме в дупка няколко години,така очаквам и сега.За това съм се въоръжил с търпение.Това е и моя съвет към феновете.Относно оплюването на футболистите е изключително грозно и НЕ ФЕНСКО.Същите тези футболисти донесоха доста радости на отбора.Кажете ми какво е виновен Торес,че е слаб и се опитват да го налагат.Както се видя последния треньор усети и го извади,но този явно има други виждания.Както казах ВЪОРАЖЕТЕ СЕ С ТЪРПЕНИЕ идват много сиви дни.
Един е РДМ!!!
Само Челси.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Chelsea94
Контакти:

Мнениеот Chelsea94 » 29 ное 2012 10:44

разберете РДМ не е треньор тои е само един помощник които е играл в Челси и знае как да накара момчетата да играят с самочуствие рано или късно Челси на Бенитес ще започне да бие.Също така просто ще е адски трудно да видим Челси шампион в ВЛ още този сезон. Плюс отсъствието на Ламп и Тери което няма да е вечно . Доволен съм много от момчетата Ромеу просто ми напълни душата снощи , Рамирес ми се вижда слаб последно време , Торес има желание обаче няма топки към него което ще се промени ! KTBFFH

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 29 ное 2012 10:55

Chelsea94 написа:разберете РДМ не е треньор тои е само един помощник които е играл в Челси и знае как да накара момчетата да играят с самочуствие рано или късно Челси на Бенитес ще започне да бие.Също така просто ще е адски трудно да видим Челси шампион в ВЛ още този сезон. Плюс отсъствието на Ламп и Тери което няма да е вечно . Доволен съм много от момчетата Ромеу просто ми напълни душата снощи , Рамирес ми се вижда слаб последно време , Торес има желание обаче няма топки към него което ще се промени ! KTBFFH

Мнението ти за РДМ е толкова смешно, че няма да го коментирам. Но частта "Челси на Бенитес ще започне да бие" няма как да я подмина. Първо, за да победиш - трябва да стигннеш до голови положения, каквито ние в два мача нямаме. Второ, дори да стигнем до такива ситуации, няма кой да ги вкара. И трето - срещу Уест Хям ще играем по абсолютно същия начин и съм почти сигурен, че ще направим нов равен.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 29 ное 2012 11:06

Това не е Челси на Бенитес. Това е отбора на Роби!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Chelsea94
Контакти:

Мнениеот Chelsea94 » 29 ное 2012 11:09

Keyser Soze написа:
Chelsea94 написа:разберете РДМ не е треньор тои е само един помощник които е играл в Челси и знае как да накара момчетата да играят с самочуствие рано или късно Челси на Бенитес ще започне да бие.Също така просто ще е адски трудно да видим Челси шампион в ВЛ още този сезон. Плюс отсъствието на Ламп и Тери което няма да е вечно . Доволен съм много от момчетата Ромеу просто ми напълни душата снощи , Рамирес ми се вижда слаб последно време , Торес има желание обаче няма топки към него което ще се промени ! KTBFFH

Мнението ти за РДМ е толкова смешно, че няма да го коментирам. Но частта "Челси на Бенитес ще започне да бие" няма как да я подмина. Първо, за да победиш - трябва да стигннеш до голови положения, каквито ние в два мача нямаме. Второ, дори да стигнем до такива ситуации, няма кой да ги вкара. И трето - срещу Уест Хям ще играем по абсолютно същия начин и съм почти сигурен, че ще направим нов равен.[/quotе]

За мене просто беше дошло времето на Дрогба , Ламп , Тери , Чех , Ашли да спечелят ШЛ За мен ДМ само ги подкрепяше. В ВЛ миналия сезон когато доиде ДМ само срещу КПР кадето имахме повече от 3 чисти положения в мач.
В ШЛ просто имахме адски много късмет ( по добре късмет от колкото подпиране от съдиите ) и не ме разбираи грешно аз бях на седмото небе след дуспата на Дрогба имаше и сълси . А за Бенитес човека нареди перфектно отбора просто нямаше късмет пред гола не може играчи като Азар, Оскар , Торес , 90 минути да нямат свястно отиграване срамота за тях , не за Бенитес които ги нареди по този начин че 80 % от мача се е играло в полето на Фулъм . а и тои е начело от 1 седмица а съм сигурен че като почнеме да биеме ще бъде много трудно някои да ни спре серията .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 29 ное 2012 15:15

Със FTW нямаме шансове за нищо тая година, жалко че отново сезона е съсипан и най - вероятно ще сме 3-ти.Играчите не са лоши, само че на мен не ми харесва такъв тип на игра с много пасове, красиви комбинации и т.н.Станах фен на отбора от времето на Моу и футбола, който Челси практикуваше до миналия сезон без тва на АВБ.Освен, ако не дойде Специалния не виждам кво може да се промени към добро.Просто нямаме играчи като Дрогба, Балак,Есиен,Макелеле,Уайз и т.н.Трябваше Роби поне да доиграе сезона :| :(
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

dondeko
Контакти:

Мнениеот dondeko » 05 дек 2012 22:31

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! СРАМ МЕ Е!!! БЕЗ ИГРАЧИ КАТО ТЕРИ, ЛАМПАРД, АНЕЛКА и ДРОГБА ТОВА Е ЦИРКОВА ТРУПА НАЧЕЛО С ПЪЛНИЯ СМЕШНИК РАФА!!! ДОБРЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ИСТИНСКИ ИГРАЧИ КАТО ЧЕХ, ЛУИС, КОУЛ, МАТА и ДОРИ МОУЗЕС!!!! НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА ТОЗИ ОТБОР :!: :!: :!:

dondeko
Контакти:

Мнениеот dondeko » 05 дек 2012 22:33

РАФА И ИЗМИСЛЕНИЯ "ГОЛМАЙСТОР" КОЙТО ВКАРА ГОЛА НА ЖИВОТА СИ МИН.СЕЗОН НА ЛИГАТА ДА СЕ МАХАТ ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Челси”