Ash написа:Истинските фенове на отбра си проличават в такива моменти.. Отборът трябва да се подкрепя, не при няколко слаби мача да плюем по всички...
Много ми е интересно точно вие как подкрепяте отбора ?

Или пеете песни пред телевизора ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Ash написа:Истинските фенове на отбра си проличават в такива моменти.. Отборът трябва да се подкрепя, не при няколко слаби мача да плюем по всички...
Chelsea94 написа:разберете РДМ не е треньор тои е само един помощник които е играл в Челси и знае как да накара момчетата да играят с самочуствие рано или късно Челси на Бенитес ще започне да бие.Също така просто ще е адски трудно да видим Челси шампион в ВЛ още този сезон. Плюс отсъствието на Ламп и Тери което няма да е вечно . Доволен съм много от момчетата Ромеу просто ми напълни душата снощи , Рамирес ми се вижда слаб последно време , Торес има желание обаче няма топки към него което ще се промени ! KTBFFH
Keyser Soze написа:Chelsea94 написа:разберете РДМ не е треньор тои е само един помощник които е играл в Челси и знае как да накара момчетата да играят с самочуствие рано или късно Челси на Бенитес ще започне да бие.Също така просто ще е адски трудно да видим Челси шампион в ВЛ още този сезон. Плюс отсъствието на Ламп и Тери което няма да е вечно . Доволен съм много от момчетата Ромеу просто ми напълни душата снощи , Рамирес ми се вижда слаб последно време , Торес има желание обаче няма топки към него което ще се промени ! KTBFFH
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта