ОПТИМИЗЪМ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

ОПТИМИЗЪМ

Мнениеот aloha^guy » 10 сеп 2009 00:20

Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото :oops: :oops: А ирланденца е жив,докато не му се изтръгне детелината от блузата.... ТАКА ЧЕ ! АКО ЕЙРЕЕ ПАДНЕ ОТ ИТАЛИЯ И СИЛНИЯ ТИМ НА ЧЕРНА ГОРА = ПОБЕДИ ЗА НАС НАВСЯКЪДЕ и СМЕ НА СВЕТОВНОО :mrgreen: :mrgreen: :oops: Ако сънувам ,моля да ме ощипете 8-)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
La3apchY
Контакти:

Re: ОПТИМИЗЪМ

Мнениеот La3apchY » 10 сеп 2009 00:24

не знам, но при положение, че от такава лесна група (един изявен фаворит и няколко посредствени отбора) не можем да се докопаме дори до баражите..... е може би наистина нямаме място на световното първенство... само и единствено ние сме си виновни!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 00:25

aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото :oops: :oops: А ирланденца е жив,докато не му се изтръгне детелината от блузата.... ТАКА ЧЕ ! АКО ЕЙРЕЕ ПАДНЕ ОТ ИТАЛИЯ И СИЛНИЯ ТИМ НА ЧЕРНА ГОРА = ПОБЕДИ ЗА НАС НАВСЯКЪДЕ и СМЕ НА СВЕТОВНОО :mrgreen: :mrgreen: :oops: Ако сънувам ,моля да ме ощипете 8-)

Не несънуваш.Все още сме в играта

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 10 сеп 2009 00:27

ЕМИЛ написа:
aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото :oops: :oops: А ирланденца е жив,докато не му се изтръгне детелината от блузата.... ТАКА ЧЕ ! АКО ЕЙРЕЕ ПАДНЕ ОТ ИТАЛИЯ И СИЛНИЯ ТИМ НА ЧЕРНА ГОРА = ПОБЕДИ ЗА НАС НАВСЯКЪДЕ и СМЕ НА СВЕТОВНОО :mrgreen: :mrgreen: :oops: Ако сънувам ,моля да ме ощипете 8-)

Не несънуваш.Все още сме в играта

И аз си мисля ,че сме в играта и силно се надявам :( :cry: :cry:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 сеп 2009 00:27

тия нали гостуваха на черна гора.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 сеп 2009 00:29

Като не псуваш националите ни ( т.е. да ги подкрепяш само като бият ) пак на добре отиваш...................... ;)

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Мнениеот todorK » 10 сеп 2009 00:30

само потребител с ник aloha^guy може да пише за оптимизъм след всичко това

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 10 сеп 2009 00:32

kartago написа:

Като не псуваш националите ни ( т.е. да ги подкрепяш само като бият ) пак на добре отиваш...................... ;)

беше за Якуинта и компания :oops: :oops: :oops:
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 сеп 2009 00:34

Освен да се надявам Волейболистите ни да спечелят европейското в друго не се надявам вече чесно казано...

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 10 сеп 2009 00:35

Само за "осведомените" да кажа, че силния отбор на ЧГ прави 1:1 като домакин с кипър

Върни се в “Национален отбор”