Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото![]()
А ирланденца е жив,докато не му се изтръгне детелината от блузата.... ТАКА ЧЕ ! АКО ЕЙРЕЕ ПАДНЕ ОТ ИТАЛИЯ И СИЛНИЯ ТИМ НА ЧЕРНА ГОРА = ПОБЕДИ ЗА НАС НАВСЯКЪДЕ и СМЕ НА СВЕТОВНОО
![]()
![]()
Ако сънувам ,моля да ме ощипете
ЕМИЛ написа:aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото![]()
А ирланденца е жив,докато не му се изтръгне детелината от блузата.... ТАКА ЧЕ ! АКО ЕЙРЕЕ ПАДНЕ ОТ ИТАЛИЯ И СИЛНИЯ ТИМ НА ЧЕРНА ГОРА = ПОБЕДИ ЗА НАС НАВСЯКЪДЕ и СМЕ НА СВЕТОВНОО
![]()
![]()
Не несънуваш.Все още сме в играта
aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото![]()
![]()
![]()
kartago написа:aloha^guy написа:Както казва един мой приятел - Немеца е жив ,докато главата му не е на 3 метра от тялото![]()
![]()
![]()
Като не псуваш националите ни ( т.е. да ги подкрепяш само като бият ) пак на добре отиваш......................
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта