Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот r.h. » 03 дек 2012 18:24

Форума на Черноморец е един от най-активните тук. Надявам се да се включите в анкетата, която пуснах днес. Ако не сте я видяли, ето директен линк: gong/viewtopic.php?f=&t=125755

Поздрави!
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2012 10:23

Днес се навършва една година от първото и организирано форумно гостуване на мач...
Двубоя за купата с Ботев Пд в град Пловдив. Хубаво и слънчево време.
Бяхме отнесени под тепетата бързо и надлежно с любезното съдействие на Петьо ( Петкан). :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 04 дек 2012 11:00

Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя :P. А иначе честит ви ройден ден хахаха :P и поздравления за Пешо за организацията ви тогава :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2012 11:39

tyranta написа:Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя :P. А иначе честит ви ройден ден хахаха :P и поздравления за Пешо за организацията ви тогава :)

Прочетох го. Нека нещата да останат за Левски през пролетта. Тъкмо ще се избистрят нещата до тогава. Надявам се през зимната пауза да се съберем още веднъж и да "обмислим" политиката си за сетне. Това е повод за приказки и при гостуването в Ловеч
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 04 дек 2012 12:02

ntodorov написа:
tyranta написа:Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя :P. А иначе честит ви ройден ден хахаха :P и поздравления за Пешо за организацията ви тогава :)

Прочетох го. Нека нещата да останат за Левски през пролетта. Тъкмо ще се избистрят нещата до тогава. Надявам се през зимната пауза да се съберем още веднъж и да "обмислим" политиката си за сетне. Това е повод за приказки и при гостуването в Ловеч

еми там вие се заемата с тази задача ... в смисал нямаме в града и става много трудно ... аз го имам като идея в смисал мисля че от тук от там мога да помогна с нещо от сорта на това което ти споменах ... ако повече хора се организират мойе да се получи нещо добро .. а от там нататука мойе и други съмишлиници да изникнат ... значи да започваме да чакаме февруари месец да става по бързо и да идва 1вото домакинство през пролетта :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 дек 2012 13:23

Ако не е тайна ще ме информирате ли на ЛС за какво иде реч. Ако е по възможностите ми мога и аз да помогна с нещо. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 дек 2012 16:58

Имаме вече 3 спонсора за коледния турнир!
п.п. Нейчо, тиранта, ако не е много нахално може ли и на мен едно лс, че както казват хората: "любопитството погуби котката" :roll: :?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 дек 2012 17:19

Гледахме контролата на кампуса срещу Несебър - паднахме 2:0. Брахме студ голям, мач без особени футболни достойнства. Като цяло от титулярите забелязах Дани Младенов, Преслав и Лола. Централен беше Виктор - на Херо сина, който за нещастие накрая се контузи. Играха Гамаков и още много народ, които не успоях да разпозная (освен Яни Пехливанов и Крум Стоянов де)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 дек 2012 17:28

Има ли информация за контролата с Несебър ? ;)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 04 дек 2012 17:28

калпазанчо написа:Имаме вече 3 спонсора за коледния турнир!
п.п. Нейчо, тиранта, ако не е много нахално може ли и на мен едно лс, че както казват хората: "любопитството погуби котката" :roll: :?

а сега 1во вие даите инфо за този прословут турнир .. дали си заслуйава да бия път от Варна да идвам да го печеля или няма смисал : :) шегувам се ... бях питал вчера мисля ама не ми дадохте кои знае каква информация .. искам да знам за да пробвам да организирам хора за едно отборче и наистина да измина нови 140 км и да запишем участие :) ... въпросите са ми следните :
1. ще има ли входна такса и колко е тя ?
2. как ще се проведат срещите (групи или директна елиминация. )
3. по колко време ще е полувремето
4. колкото и смешно да е .. ще има ли екипировка някаква или трябва да си носим червени и бели тениски ?
5. имали вече записани отбори и колко са те ?
6. ще има ли някаква награда и каква ще е тя ?
7. някаква ограничение във възраст на играчите ?
8. кои в краина сметка го организира .. за да знаем както казах вече кои да псуваме :П
... това се сещам еи така набарзо ... по натам и още въпроси могат да изскочат :)

Върни се в “Черноморец”