Форума на Черноморец е един от най-активните тук. Надявам се да се включите в анкетата, която пуснах днес. Ако не сте я видяли, ето директен линк: gong/viewtopic.php?f=&t=125755
Поздрави!
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

Днес се навършва една година от първото и организирано форумно гостуване на мач...
Двубоя за купата с Ботев Пд в град Пловдив. Хубаво и слънчево време.
Бяхме отнесени под тепетата бързо и надлежно с любезното съдействие на Петьо ( Петкан).
Двубоя за купата с Ботев Пд в град Пловдив. Хубаво и слънчево време.
Бяхме отнесени под тепетата бързо и надлежно с любезното съдействие на Петьо ( Петкан).

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя
. А иначе честит ви ройден ден хахаха
и поздравления за Пешо за организацията ви тогава 

tyranta написа:Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя. А иначе честит ви ройден ден хахаха
Прочетох го. Нека нещата да останат за Левски през пролетта. Тъкмо ще се избистрят нещата до тогава. Надявам се през зимната пауза да се съберем още веднъж и да "обмислим" политиката си за сетне. Това е повод за приказки и при гостуването в Ловеч
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:tyranta написа:Нейчо писал съм ти ЛС ама маи не си го видял все още че да те подканя. А иначе честит ви ройден ден хахаха
Прочетох го. Нека нещата да останат за Левски през пролетта. Тъкмо ще се избистрят нещата до тогава. Надявам се през зимната пауза да се съберем още веднъж и да "обмислим" политиката си за сетне. Това е повод за приказки и при гостуването в Ловеч
еми там вие се заемата с тази задача ... в смисал нямаме в града и става много трудно ... аз го имам като идея в смисал мисля че от тук от там мога да помогна с нещо от сорта на това което ти споменах ... ако повече хора се организират мойе да се получи нещо добро .. а от там нататука мойе и други съмишлиници да изникнат ... значи да започваме да чакаме февруари месец да става по бързо и да идва 1вото домакинство през пролетта

- burgazliqta
- Контакти:
Ако не е тайна ще ме информирате ли на ЛС за какво иде реч. Ако е по възможностите ми мога и аз да помогна с нещо. 

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Имаме вече 3 спонсора за коледния турнир!
п.п. Нейчо, тиранта, ако не е много нахално може ли и на мен едно лс, че както казват хората: "любопитството погуби котката"

п.п. Нейчо, тиранта, ако не е много нахално може ли и на мен едно лс, че както казват хората: "любопитството погуби котката"

[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Гледахме контролата на кампуса срещу Несебър - паднахме 2:0. Брахме студ голям, мач без особени футболни достойнства. Като цяло от титулярите забелязах Дани Младенов, Преслав и Лола. Централен беше Виктор - на Херо сина, който за нещастие накрая се контузи. Играха Гамаков и още много народ, които не успоях да разпозная (освен Яни Пехливанов и Крум Стоянов де)
[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
Има ли информация за контролата с Несебър ? 

калпазанчо написа:Имаме вече 3 спонсора за коледния турнир!
п.п. Нейчо, тиранта, ако не е много нахално може ли и на мен едно лс, че както казват хората: "любопитството погуби котката"![]()
а сега 1во вие даите инфо за този прословут турнир .. дали си заслуйава да бия път от Варна да идвам да го печеля или няма смисал :

1. ще има ли входна такса и колко е тя ?
2. как ще се проведат срещите (групи или директна елиминация. )
3. по колко време ще е полувремето
4. колкото и смешно да е .. ще има ли екипировка някаква или трябва да си носим червени и бели тениски ?
5. имали вече записани отбори и колко са те ?
6. ще има ли някаква награда и каква ще е тя ?
7. някаква ограничение във възраст на играчите ?
8. кои в краина сметка го организира .. за да знаем както казах вече кои да псуваме :П
... това се сещам еи така набарзо ... по натам и още въпроси могат да изскочат