Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue_lagoon написа: Чета тук,как някои тъпоъгълници обясняват как трябвало да ни вкарат 4-5 гола и как гредата била едва ли не за 2 голаПърво гредата си е греда,не е гол. Второ Пламен Илиев е вратар на Левски и като такъв има право да спасява вратата ни,нали? Има друго обаче: Два фрапантни пропуска на Силва,един на Прохазка,две абсолютно несъществуващи засади на Силва и Вутов от които ставаха голове! И днес след като изгледах на запис мача,видях 100 процентова неотсъдена дузпа първото полувреме за Левски за блъскане в гръб на Рамос! Ако на някои им харесва могат да приемат че мача е свършил 9 на 4 например. Морето вече на са ни интересни 8 гола в 2 мача си е подигравка
Само Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue_lagoon написа:Идея си нямам защо Морски припознава себе си в написаното от мен,ама това си е негово право. На мен нито той,нито Ч.М. са ми интересни. Ботев Враца например ми харесаха доста повече. Това e форума на Левски и е нормално да си пиша хубави неща за Левски. Не знам само при тези открити обиди,които ми отправя няма ли кой да го санкционираИначе Саше,знаеш че се знаем.... Само Левски!
Не виждам къде съм обиждал,но се надявам морски да си получи заслуженото за обидите ,които той отправя. Не че ме засягат,ама става въпрос за възпитание и справдливост. Или като е мод може да обижда и държи като дерибей? Ще попитам все пак на телефоните на Форум Гонг М.Мицова или Ники Александров!
terata написа:Morski, колкото и да броиш "стопроцентовите" положения на твоя отбор, те няма да се превърнат в головеКакто вие не успяхте да вкарате някои от положенията си, така и Левски изпусна не малко положения, тъй че не пренебрегвай и това. И срещу ЦСКА броеше ударите на своя отбор, сега пак същото, ако можеше за миг да се спреш и да се погледнеш отстрани, щеше сам да видиш в какво смешно положение изпадаш. Приеми мъжки загубата и се скрий за известно време, така както го направи след шампионатния мач, в който пак редувахте положения след положения и накрая пак отнесохте четворка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта