Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_lagoon

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот blue_lagoon » 03 дек 2012 22:13

Обобщението за мача е простичко: Много силна игра на Левски в атака. С основен принос е Силва,който ангажираше вниманието на централните защитници на Морето и те нямаше как да подсигуряват бековете си. И по двата фланга Пинто и Йорданов отляво и Мюлдер и Рамос отдясно буквално развинтиха бековете на Тича. Особено удоволствие ми достави разнебитването на Сашо-цигането,който накрая съвсем пощуря. Гаджев се оказа доста креативен,като конструктор,май там му е мястото. При опорните халфове,обаче положението не е розово. И Пелето и особенно Прохазака нямат класа за Левски! Бековете са добри,като освен Мюлдер се забелязва и навлизане във форма след контузията и на Пинто. Централните защитници са слаби,но да не забравяме че и двамата играят насила там. Илиев си е Илиев. И уникални спасявания и някои глупости. Обаче той е на 21 все пак и е вратар! Сега са така наречените мнооого положения на Морето: Чета тук,как някои тъпоъгълници обясняват как трябвало да ни вкарат 4-5 гола и как гредата била едва ли не за 2 гола ;) Първо гредата си е греда,не е гол. Второ Пламен Илиев е вратар на Левски и като такъв има право да спасява вратата ни,нали? Има друго обаче: Два фрапантни пропуска на Силва,един на Прохазка,две абсолютно несъществуващи засади на Силва и Вутов от които ставаха голове! И днес след като изгледах на запис мача,видях 100 процентова неотсъдена дузпа първото полувреме за Левски за блъскане в гръб на Рамос! Ако на някои им харесва могат да приемат че мача е свършил 9 на 4 например. Морето вече на са ни интересни 8 гола в 2 мача си е подигравка ;) Само Левски!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2012 23:29

blue_lagoon написа: Чета тук,как някои тъпоъгълници обясняват как трябвало да ни вкарат 4-5 гола и как гредата била едва ли не за 2 гола ;) Първо гредата си е греда,не е гол. Второ Пламен Илиев е вратар на Левски и като такъв има право да спасява вратата ни,нали? Има друго обаче: Два фрапантни пропуска на Силва,един на Прохазка,две абсолютно несъществуващи засади на Силва и Вутов от които ставаха голове! И днес след като изгледах на запис мача,видях 100 процентова неотсъдена дузпа първото полувреме за Левски за блъскане в гръб на Рамос! Ако на някои им харесва могат да приемат че мача е свършил 9 на 4 например. Морето вече на са ни интересни 8 гола в 2 мача си е подигравка ;) Само Левски!

Крадеца вика дръжте крадеца... Единсвтвеният тъпоъгълник си ти. Такъв си беше открай време, такъв ще си останеш явно и за цял живот. Не си се променил особено., Четеш, четеш, ама и грам не вникваш в това, което се пише. Или защото така ти отърва, или поради ментални проблеми и липса на капацитет на горния етаж. Четеш, ама нищо не си разбрал пак. Въобще и дума не съм казал, за това как гредата била едва ли не 2 гола. Такъв кретенизъм само ти можеш да измислиш.... Още по-кретенско е да ми го преписваш на мен, ама на теб това ти е запазена марка. За съвсем друго става въпрос, че е уникален тъпизъм да се твърди (всичко почна от там как няколко ваши фена сложили сините очила), твърдяха как едва ли не положение сме нямали :lol: То гредите не са положения за вас явно :mrgreen: И никой не е казал, че реално да сме ви вкарали 4-5 гола, това пак е плод на твоето въображение и липса на сиво вещество. Съвсем друго се твърди, че със сигурност при създадените 3 отлични възможности, две от които 100%- ви, не беше реално да не вкараме поне гол. Това е цялата философия, ама на някои хора им е трудно да асимилират и то не от вчера.
Приключвам с тоя мач, вече е в историята. Пиши си глупостите, от 3 години не спираш да ме забавляваш, като на моменти се чудя как може да съществуват такива хора като теб :oops:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2012 00:25

БОЙ ПО ТИЯ БЕ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 04 дек 2012 09:49

Идея си нямам защо Морски припознава себе си в написаното от мен,ама това си е негово право. На мен нито той,нито Ч.М. са ми интересни. Ботев Враца например ми харесаха доста повече. Това e форума на Левски и е нормално да си пиша хубави неща за Левски. Не знам само при тези открити обиди,които ми отправя няма ли кой да го санкционира :( Иначе Саше,знаеш че се знаем.... Само Левски! :lol: Не виждам къде съм обиждал,но се надявам морски да си получи заслуженото за обидите ,които той отправя. Не че ме засягат,ама става въпрос за възпитание и справдливост. Или като е мод може да обижда и държи като дерибей? Ще попитам все пак на телефоните на Форум Гонг М.Мицова или Ники Александров!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 дек 2012 10:21

blue_lagoon написа:Идея си нямам защо Морски припознава себе си в написаното от мен,ама това си е негово право. На мен нито той,нито Ч.М. са ми интересни. Ботев Враца например ми харесаха доста повече. Това e форума на Левски и е нормално да си пиша хубави неща за Левски. Не знам само при тези открити обиди,които ми отправя няма ли кой да го санкционира :( Иначе Саше,знаеш че се знаем.... Само Левски! :lol: Не виждам къде съм обиждал,но се надявам морски да си получи заслуженото за обидите ,които той отправя. Не че ме засягат,ама става въпрос за възпитание и справдливост. Или като е мод може да обижда и държи като дерибей? Ще попитам все пак на телефоните на Форум Гонг М.Мицова или Ники Александров!

Ники е червен, предлагам бързо да звъннеш на Б.Б., той поне е от вашите :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 дек 2012 11:45

Morski, колкото и да броиш "стопроцентовите" положения на твоя отбор, те няма да се превърнат в голове ;) Както вие не успяхте да вкарате някои от положенията си, така и Левски изпусна не малко положения, тъй че не пренебрегвай и това. И срещу ЦСКА броеше ударите на своя отбор, сега пак същото, ако можеше за миг да се спреш и да се погледнеш отстрани, щеше сам да видиш в какво смешно положение изпадаш. Приеми мъжки загубата и се скрий за известно време, така както го направи след шампионатния мач, в който пак редувахте положения след положения и накрая пак отнесохте четворка. :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2012 16:12

terata написа:Morski, колкото и да броиш "стопроцентовите" положения на твоя отбор, те няма да се превърнат в голове ;) Както вие не успяхте да вкарате някои от положенията си, така и Левски изпусна не малко положения, тъй че не пренебрегвай и това. И срещу ЦСКА броеше ударите на своя отбор, сега пак същото, ако можеше за миг да се спреш и да се погледнеш отстрани, щеше сам да видиш в какво смешно положение изпадаш. Приеми мъжки загубата и се скрий за известно време, така както го направи след шампионатния мач, в който пак редувахте положения след положения и накрая пак отнесохте четворка. :mrgreen:

Aко някой трябва да се скрие, това сте вие, хората, които тъврдите, че сме нямали положение :lol: След подобни нелепици това е най-логичното нещо, но уви. При вас явно не действат някои функции на мозъка. Така че не аз, а вие със сините очила изпадате в смешно и нелепо положение и е хубаво поне малко да се видите и да слезете на земята. Иначе аз какво да признавам. Никой не ви оспорва победата, вие четете ли въобще и в частност ти? Ясно е, че бихте заслужено и преди някои умници да почнат да пишат глупости за моя отбор ви поздравих, че даже преди мача предрекох, че осминафиналът ще е протоколен поради слабата ни форма. Тези неща никой не ги отрича. Както е смешно някой да отрече, че не сме имали положения :shock: Обаче го правите. Аз, а и повечето фенове на морето, за разлика от вас не витаем в облаците и не се крием за разлика от вас, когато нещата не са в наша полза- след като ви бихме с 3:1 миналата година, преди мача се заканвахте като луди, а след мача се изпокритхе до един като мишлета. Ако не се появя във вашия форум до реванша, ще е поради простата причина, че сте ми безразлични, освен когато нямаме мач с вас.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 дек 2012 16:30

За да не продължават тези явно безсмислени спорове, темата минава в архив.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”