Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
helic написа:MORSKI написа:glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!
Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултатЗащото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.
Морски давай по-реално, повечето ви положения нямаше да ги има, ако нашата тактика в защита беше като хората. Понеже ви усетихме, че сте разкол****и отзад и тръгнахме на юруш на маслините напред. Ако ни бяхте вкарали един гол, щяхме да почнем да играем доста по-концентрирано в защита.
За мен е загадка и лошата ви игра отзад днес. Когато бях на Тича за мача ви с ЦСКА видях съвсем друга игра на защитниците ви, които са доста прилични играчи. Е друг е въпроса че чорбарите тогава бяха трагични в тоя мач и само си подаваха безцелно топката.
snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации....
snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации....
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
MORSKI написа:PFK_Levski написа:MORSKI написа:glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!
Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултатЗащото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.
2-те засади ги има - стига си се правил на ударен ! И ти казах ,че ако за теб положение е 2 центровки от 30 метра от тъча , които се получиха като удар - то за мен положение е нещо като нашия 1-ви , 2-ри , 3-ти гол !
Аз пък ти казах ти да спреш да се правиш на ударен и като толкова твърдиш, че засади няма или са спорни, да покажеш повоторения най-сетне! И да покажеш повторение на дузпата, защото за немалко хора в този форум такава няма! Не да ми казваш за теб какво е, а да се види реално как е!
И, да, ако з атеб ГРЕДА не е чисто положение, или удар, който влиза под гредата и е спасен от вашия вратар не е положение не знам кое еТи измисли нов правилник
За мен пък няма нищо красиво особено в третия ви гол! А, ако едно от тея полпожения на Дончо беше влязло, да ми говориш, че нямаше да е красиво, значи да си или сляп, или не в час.
MORSKI написа:glarus_ds написа:MORSKI написа:glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!
А сега пак няма и дузпаЖив и здрав да си, заслужавахте да отбележите гол, но това не е до заслужаване, а до умение. Левски знаеш ли колко мача така е губил заради пропуски, другия отбор от една атачка вкара случайно и мача отиде!! За мен стана добър мач, и двата отбора показаха добра игра, тоя с измислените засади малко ме ядоса, ама карай. Поздрави
Мерси и на теб. За мен съдията си се справи на ниво с мача. Сега, няма гаранция, че и да беше пуснал въпросниет засади, ако наистина ги е нямало, това ще бъде гол. Казах го вече - дайте повторения, че така си говорим на изсут. И аз мога да кажа, че няма дузпа, но докато не се види няма как да се каже. Поздрави и на теб. Залсужено бихте, но не и с толкова голям резултат. Може би 4:1 или 5:2 щеше да е по-подходящо, но както казваш си е до умение. Пламен Илиев също ви спаси от гол
ralka_levskarka написа:snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Как разбра за тези неща, като мачът не беше предаван (шампионатния)??
snakebite написа:ralka_levskarka написа:snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Как разбра за тези неща, като мачът не беше предаван (шампионатния)??
Еее слушах по радиото, и мисля че тоя ви беше един от най -добрите мачове (наред с Ботев)![]()
Моряците преди ви бяха голям дразнител, а сега са като боксова круша, явно са си сменили приоритетите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта