Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 02 дек 2012 18:31

Иииий, какви бодичеци само, мъжката, мъжката и... ЗА МОРЕТО ДРЪЖКАТА!!! Злобни гладиатори сте си, САМО чужди съдии за такива като вас :idea: За засадите си има съдии, но за защитниците ви ВСИЧКИ на терена са играчи и съдии... НЯМА - така гостувате от години!!! :!:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 18:31

helic написа:
MORSKI написа:
glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!

Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултат :lol: Защото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.

Морски давай по-реално, повечето ви положения нямаше да ги има, ако нашата тактика в защита беше като хората. Понеже ви усетихме, че сте разкол****и отзад и тръгнахме на юруш на маслините напред. Ако ни бяхте вкарали един гол, щяхме да почнем да играем доста по-концентрирано в защита.
За мен е загадка и лошата ви игра отзад днес. Когато бях на Тича за мача ви с ЦСКА видях съвсем друга игра на защитниците ви, които са доста прилични играчи. Е друг е въпроса че чорбарите тогава бяха трагични в тоя мач и само си подаваха безцелно топката.

Какво да давам реално, бе приятел. Аз давам съвсем реално - нереално е да смятате, че не сме залсужавали гол едва ли не и, че 4:0 е реален резултат :shock:
Викаш, че повечето ни атаки нямало да ги има, ако еди какво са върешли вашите играчи., Че то по тази логика, вие нямаше да вкарате 4 гола, ако имахгме адекватни защитници. Сещаш ли се. Или, ако бяхме отбора отпреди 2 години,. Но нито едното се случи, нито другото...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2012 18:31

snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации.... ;)

Как разбра за тези неща, като мачът не беше предаван (шампионатния)??
Последна промяна от ralka_levskarka на 02 дек 2012 18:32, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 дек 2012 18:32

Хубава победа, като за сбогуване с "Герена". ;)

Но отбори като Черно море, преди това Етър и други не са мерило за състоянието на отбора. Мачовете, от които можеше да се правят изводи и да се прецени къде се намираме ги изгубихме. Дано да измъкнем победата и в "Овче купел", пък после треньорите, скаутите, ръководството да се захващат сериозно за работа и до пролетта да направят качествена селекция.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 02 дек 2012 18:33

Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации.... ;)

Моряците миналата година ви опънаха на окосената ви ливада наречена Арена. Или си забравил?!? Щом и на тебе ти е направило впечатление, че Левски игра с "техника, скорост,комбинации" значи наистина сме играли добре. И защо гледаш мачовете на Левски бе пич?!? А да Лудогорец отпаднаха......пък ти се гледа истински футбол ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 18:34

живейте си в заблуда че играете извънземен футбол, че като вкарвате по 15 гола всеки мач, просто защото сте като Барса...всички до един, подчертавам до един отбори ви лягат или играят така че да изглежда че вие играете някакъв извънземен футбол.... но като станете шампиони тая година, аз ще съм последния от който ще ви кажа честито, не защотото не ви харесвам, а че играете фалшив футбол, а за другите отбори няма да коментирам, да ви лягат всеки мач се превърнаха в да не казвам какви. Морски дано следващия път се надупите за 8:0, че вече им стана скучно на момченцата от Герена.... Гледайте внимателно цялостната игра на Славия срещу Левски в последния кръг за есента, симулативна и до такава степен видимо продадена игра няма да видите скоро, нищо общо с това което показаха срещу Ботев.... а за следващия сезон какво лягане ще има, няма да ви се вярва, но вие както винаги ще си мислите че играете футбол.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 02 дек 2012 18:34

MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
MORSKI написа:
glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!

Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултат :lol: Защото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.

2-те засади ги има - стига си се правил на ударен ! И ти казах ,че ако за теб положение е 2 центровки от 30 метра от тъча , които се получиха като удар - то за мен положение е нещо като нашия 1-ви , 2-ри , 3-ти гол !

Аз пък ти казах ти да спреш да се правиш на ударен и като толкова твърдиш, че засади няма или са спорни, да покажеш повоторения най-сетне! И да покажеш повторение на дузпата, защото за немалко хора в този форум такава няма! Не да ми казваш за теб какво е, а да се види реално как е!

И, да, ако з атеб ГРЕДА не е чисто положение, или удар, който влиза под гредата и е спасен от вашия вратар не е положение не знам кое е :lol: Ти измисли нов правилник :shock: За мен пък няма нищо красиво особено в третия ви гол! А, ако едно от тея полпожения на Дончо беше влязло, да ми говориш, че нямаше да е красиво, значи да си или сляп, или не в час.

СГРЕШИЛ СИ ФОРУМА!!!!!!!!!!!!! За нас дузпата е не само чиста, но и е... ГООООООЛ ЗА ЛЕВСКИИИИИИ!!!!!!! :) :) :)
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:35

MORSKI написа:
glarus_ds написа:
MORSKI написа:

А сега пак няма и дузпа :) Жив и здрав да си, заслужавахте да отбележите гол, но това не е до заслужаване, а до умение. Левски знаеш ли колко мача така е губил заради пропуски, другия отбор от една атачка вкара случайно и мача отиде!! За мен стана добър мач, и двата отбора показаха добра игра, тоя с измислените засади малко ме ядоса, ама карай. Поздрави :)

Мерси и на теб. За мен съдията си се справи на ниво с мача. Сега, няма гаранция, че и да беше пуснал въпросниет засади, ако наистина ги е нямало, това ще бъде гол. Казах го вече - дайте повторения, че така си говорим на изсут. И аз мога да кажа, че няма дузпа, но докато не се види няма как да се каже. Поздрави и на теб. Залсужено бихте, но не и с толкова голям резултат. Може би 4:1 или 5:2 щеше да е по-подходящо, но както казваш си е до умение. Пламен Илиев също ви спаси от гол ;)

Не ми пука за тези засади! Видяхме, че като играеш съдийските грешки няма как да ти вземат мача. Не говоря на изуст, като писнят мача в някой торент-сайт, дръпни го и ще видиш. Ако те интересува де. А тази дузпа дали ще я свири или не, аз пак нямаше да му се разсърдя, ако не я беше свирил. Забравих да кажа, че съм съгласен с теб за тези засади двете засади - няма гаранция, че ще падне гол. :)
CHELSEA

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 дек 2012 18:36

ralka_levskarka написа:

Еее слушах по радиото, и мисля че тоя ви беше един от най -добрите мачове (наред с Ботев) ;)
Моряците преди ви бяха голям дразнител, а сега са като боксова круша, явно са си сменили приоритетите...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2012 18:38

snakebite написа:
ralka_levskarka написа:

Еее слушах по радиото, и мисля че тоя ви беше един от най -добрите мачове (наред с Ботев) ;)
Моряците преди ви бяха голям дразнител, а сега са като боксова круша, явно са си сменили приоритетите...

Шампионатния мач с този - нищо общо ;) Само резултата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”