Милан-Ювентус (25.11/21.45) Seria A

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Re: Милан-Ювентус (25.11/21.45) Seria A

Мнениеот marchisio » 26 ное 2012 13:57

bilyaletdinov написа:Конте беше объркал състава и направи много неадекватни смени . На мнение съм , че този мач го загубихме и заради него . Исла изигра най-слабият мач в кариерата си Фабио и Мирко бяха изключително слаби през първото полувреме . При тези тромави централни защитници на Милан си нямам идея защо не започна Джовинко ? Видя се , че влизането му отвори играта . Тоя Падоан каква работа имаше на терена по дяволите ? Лихта контузен ли е , че да не влезе той ? Отделно си мисля , че Матри също трябваше да влезе ...но все пак Конте ни изведе до серия от 49 мача без загуба , така че явно разбира по-добре нещата от мен :) ...За мача какво да кажа поделени полувремена . Първото за Милан , второто за нас . Милан не показаха нищо особено просто ние бяхме под нивото си . Ако трябва да сравнявам пораженията от Интер и Милан ще кажа , че Интер с играта си заслужаваха много повече победата в сравнение с Милан . Реално мача трябваше да е равен , но снощи не беше нашата вечер . Съдията не искам да го коментирам , нека това направят онези лаещи мишоци , къде се обясняваха , че има тенденция да се подкрепя ЮВЕ ...Ако някой си мисли , че Милан с тази игра ще направи нещо най-добре да се скрие , а това да се отрича че Пирло беше един от хората които носеха Милан на гърба си...:х :х

Конте добре си прави всичко, виновника се нарича господин помощник треньора, в случая Алесио. Най-лошото решение, беше той да поеме отбора. Просто човечеца си е помощник, и като му видя насраната физиономия ми става зле :mrgreen: Джовинко в този мач няма шанс, по големите защитници го прават смешен. Трябваше Матри и Бентнер да влезат, а Вуцата да си оди у рома :lol:
Форца Юве - най-великия и най-обичан италиански клуб!
[offtopic]352[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 ное 2012 15:01

marchisio написа:Конте добре си прави всичко, виновника се нарича господин помощник треньора, в случая Алесио. Най-лошото решение, беше той да поеме отбора. Просто човечеца си е помощник, и като му видя ******ата физиономия ми става зле :mrgreen: Джовинко в този мач няма шанс, по големите защитници го прават смешен. Трябваше Матри и Бентнер да влезат, а Вуцата да си оди у рома :lol:
[offtopic]352[/offtopic]

Не съм съгласен за Джовинко . Според мен срещу Йепес и Мексес щеше да има много по-голям успех най-малкото много по-бърз е . При 1-0 и така навряни отзад Милан нямаше смисъл да влиза , въпреки че ако тази ножица беше влязла...Матри за мен трябваше да титуляр , ако не да влезе на почивката още ..
[offtopic]С 352 направихме европейския клубен шампион да изглежда жалък ;) но според мен в отсъствието на Киелини може да се прибегне до старата схема[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 26 ное 2012 16:21

Не знам защо от Милан гледат само незачетения гол от миналия сезон в ущърб на тях в същия мач не беше зачетен и гол на Матри. Да си свалят очилата и да престанат да реват, че мача е бил решаващ. Да не бяха правили толкова грешки в шампионата, все пак в Серия А не е съставена от един мач. Смените които направи Алесио може да се каже, че бяха грешни. Джовинко е много дребен и срещу защитата на Милан беше обезличен даже ако се загледате почти нищо не можа да направи. Трябваше Матри да влезе не малко пъти ни е измъквал точно срещу Милан и по- сериозните отбори. Играча който раздвижи играта е Падуин каквото и да говорите след неговото влизане започнахме да натискаме Милан по неговото крило. Хората които не са го забелязали да прегледат минутите от неговото влизане. Не казвам, че е на нивото на Ювентус, но повлия за пресата в последните 20минути.

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 26 ное 2012 20:51

[wrapimg=]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/405142_4564690911327_2007689043_n.jpg[/wrapimg]
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 26 ное 2012 21:05

bilyaletdinov написа:
marchisio написа:Конте добре си прави всичко, виновника се нарича господин помощник треньора, в случая Алесио. Най-лошото решение, беше той да поеме отбора. Просто човечеца си е помощник, и като му видя ******ата физиономия ми става зле :mrgreen: Джовинко в този мач няма шанс, по големите защитници го прават смешен. Трябваше Матри и Бентнер да влезат, а Вуцата да си оди у рома :lol:
[offtopic]352[/offtopic]

Не съм съгласен за Джовинко . Според мен срещу Йепес и Мексес щеше да има много по-голям успех най-малкото много по-бърз е . При 1-0 и така навряни отзад Милан нямаше смисъл да влиза , въпреки че ако тази ножица беше влязла...Матри за мен трябваше да титуляр , ако не да влезе на почивката още ..
[offtopic]С 352 направихме европейския клубен шампион да изглежда жалък ;) но според мен в отсъствието на Киелини може да се прибегне до старата схема[/offtopic]

[offtopic]Късмет, че удара на Фабио влезе, и Челси се отвори. Без качествени халф-бекове, не можеш да играеш 3-5-2! Вече две загуби имаме с тази отвратителна схема на игра, и тактически указания. Дано нещата се променят, след като Конте се върне[/offtopic]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 ное 2012 21:27

marchisio написа:[offtopic]Късмет, че удара на Фабио влезе, и Челси се отвори. Без качествени халф-бекове, не можеш да играеш 3-5-2! Вече две загуби имаме с тази отвратителна схема на игра, и тактически указания. Дано нещата се променят, след като Конте се върне[/offtopic]

[offtopic]За мен Лихтщайнер изигра страхотен мач , а това че вкарахме с късмет не означава че не сме играли добре и не сме създали положения . Аз си държа на своето , че ни трябва топ класа нападател и всичко ще е ок ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 26 ное 2012 23:54

Какво би направил Кавани снощи? Виж,че стигат по 3-4 топки на мач до нападателите ни, щото топката се мета на фланга, където сме импотентни/

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 ное 2012 01:11

marchisio написа:Какво би направил Кавани снощи? Виж,че стигат по 3-4 топки на мач до нападателите ни, щото топката се мета на фланга, където сме импотентни/

И аз подкрепям това, че сме импотентни на фланговете..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 27 ное 2012 01:29

От няколко мача насам, играта по крилата ни не върви и това си оказва влияние,от толкова много ротации е нормално играчите да се пообъркат и да не знаят кво им се случва,поне аз така мисля, и не могат да дадат всичко от себе си,все пак напрежението е огромно. Трябва да се гласува повече доверие на Погба,дори и вчера ми хареса много как игра,жалко,че на неговата позиция са МВП и няма как да стане,но евентуално ако Асамоа мине отдясно и Маркиза от ляво мисля,а Погба влезе в центъра, мисля че нещата ще се получат много по-добре
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Върни се в “Ювентус”