bilyaletdinov написа:Конте беше объркал състава и направи много неадекватни смени . На мнение съм , че този мач го загубихме и заради него . Исла изигра най-слабият мач в кариерата си Фабио и Мирко бяха изключително слаби през първото полувреме . При тези тромави централни защитници на Милан си нямам идея защо не започна Джовинко ? Видя се , че влизането му отвори играта . Тоя Падоан каква работа имаше на терена по дяволите ? Лихта контузен ли е , че да не влезе той ? Отделно си мисля , че Матри също трябваше да влезе ...но все пак Конте ни изведе до серия от 49 мача без загуба , така че явно разбира по-добре нещата от мен...За мача какво да кажа поделени полувремена . Първото за Милан , второто за нас . Милан не показаха нищо особено просто ние бяхме под нивото си . Ако трябва да сравнявам пораженията от Интер и Милан ще кажа , че Интер с играта си заслужаваха много повече победата в сравнение с Милан . Реално мача трябваше да е равен , но снощи не беше нашата вечер . Съдията не искам да го коментирам , нека това направят онези лаещи мишоци , къде се обясняваха , че има тенденция да се подкрепя ЮВЕ ...Ако някой си мисли , че Милан с тази игра ще направи нещо най-добре да се скрие , а това да се отрича че Пирло беше един от хората които носеха Милан на гърба си...:х :х
Конте добре си прави всичко, виновника се нарича господин помощник треньора, в случая Алесио. Най-лошото решение, беше той да поеме отбора. Просто човечеца си е помощник, и като му видя насраната физиономия ми става зле

Форца Юве - най-великия и най-обичан италиански клуб!
[offtopic]352[/offtopic]