Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот OOP » 23 ное 2012 23:39

tsonpen написа:
OOP написа:Аз не се сещам досега гостуваща публика в Разград да е плащала по-малко от 10 лв за билет. Или те не пътуват хората.......Като ги приемате с 10 лв. вход какво очакваш?!? Да ви пуснат без пари защото сте пътували :lol: :lol: :lol: А това, че вие плащате повече не е наш проблем оплаквай се на Петричев или на арменския поп. Никога не си ми бил симпатичен, но с този си пост успя да ме разсмееш и да ме убедиш колко си "интелигентен" ;)

Вече и левскари започнаха да отговарят вместо цесекари! Накъде отива този свят! :shock:
За моята интИлигентност не се притеснявай, има кой да ме оценява :mrgreen:
В Разград 10 лева е цената за феновете и на двата отбора. Не казвам много ли е, малко ли е, а дали е справедливо за едните да е 5, а за другите 10. Едва ли ще спрат някой фен на Лудогорец за 5 лева, по-скоро се опитват да си осигурат подкрепа. Но не са достатъчно широко скроени за да изравнят цените за агитките.

Явно трябва да ти се обяснява повечко на тебе....Отбора домакин определя цената на билетите и ако иска ще пуска своите фенове на стадиона без пари, а за гостите може и 20 лв. да искат. Това, че в Разград плащате, колкото феновете на гостите НЕ Е наш проблем. Може би ръководството ви не гледат да си осигурят подкрепа и не им дреме за вас..... ;)
Последна промяна от OOP на 24 ное 2012 00:37, променено общо 3 пъти.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 23 ное 2012 23:41

абе оня ден една "лудогорска селянка " от Кубрат в зала армеец събра повече публика от "великото вечно дерби " -ЗА КАКВО ГОВОРИМ :!:
смешни сте !!!!!!!!!!!!!! НЕ СТЕ ФУТБОЛЕН ГРАД І ТОВА Е
п.п - ПЛОВДИВ Е КЛАСИ НАД ВАС :idea:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 23:58

OOP,
[offtopic]Нали знаеш разликата между погрешка натиснат клавиш и системна грешка? ;)
Мерси, че ми извади сгрешената буква, а аз ще се въздържа да посоча още една системна грешка в текста ти :)
Всеки пише както умее и не е редно да си правим забележки, но оставам поразен когато някой говори за интелигентност, когато дори не знае как се пише думата :!:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 24 ное 2012 06:44

Тия Левскари къртеха помощните тачки които придържат дърветата и насочвайки ги към нас ни викаха резаци.... просто им се смяхме и като приключиха ги поканихме да пием бира.... отказаха се и от боя и от бирата.... в крайна сметка така и не разбрах какво искаха (същото направи и Илиан Илиев с тактиката на Левски, незнаеше дали иска да не получи гол или да вкара такъв... или иначе казано страхливец!) та за тия мишки феновете на Левски още малко..... нали за хореото им дават лев.... да ама горе на гарата са трошили пейки и са взимали тачките със думите "това ни е за знамената за хореографията" е ще ме извинявате ама бал съм ви хореото ако ще го правим така... цяла България ви видя колко сте велики и колко много знамена имате ама всъщност сте едни посерковци които идват на село, викат на местните резаци и селяни а с държанието си показват че са много под културата на същите тия селияни живеещи във въпросното село в което гостува Великият им Левски.
Няма оправия освен зандан за тия!
Не казвам че всички Левскари са такива но мършата бая се е установила в агитката им, че и нараства!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:13

tsonpen написа:BRF, тъкмо беше започнал да ми ставаш симпатичен като постоянно присъствие в нашия раздел и пак започна да се ежиш. Не виждам какво толкова намери в мнението на mad forest, че да го нападаш.
А как ще коментираш цените на билетите за утрешния мач? За феновете на ЦСКА по 5 лева, за феновете на Лудогорец - 10 лева, пътуването отделно.
В Разград гостите дори влизат на цени по-ниски от средните за масовите сектори.

Не целя да съм симпатичен на някого!Държа да си изразявам мнението когато реша!Първия ми пост беше приятелски съвет да се разграничите от една откровена лъжа!Решението си е ваше!Били сте на 2 мача по 400 и нагоре ОК не споря!Само,че нормалната ви гостуваща бройка е около 50-100!Не виждам Мад форест от какво точно се засегна!Миналата година ми направи впечатление,че на мача ви в Каварна пред последния кръг,тъкмо бяхте взели Купата,а вашата публика беше около 30 души :? !Това видях по ТВ!Както и да е!Това не толкова важно!
Да коментирам цените :o !Точно по този въпрос ти където отиваш,аз от там се връщам!Години наред при гостувания ни взимаха по 2 пъти по високи цени от домакинските!Това беше положението!Колкото до конкретната ситуация,говорете с ръководството ви да се договаря с нашето!Справедливо е след като ние платихме 10 лв в Разград,вие да платите същите пари в София!Това за пътуването не си го написал сериозно,нали?
Колкото до това в червеното и ние имаме билети по 30лв за този мач,така че и вие ще влезете на 3 пъти по-ниска цена от наши фенове!Друг е въпроса,че на вашия стадион гостуващия сектор е най-лош за гледане,така че би трябвало да е най-евтин но не е!
п.п.В Ловеч цената за гостуващи е 5 лв,стадиона много по-добър!
Последна промяна от BRF на 24 ное 2012 10:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:23

mad forest написа:
BRF написа:Ще ти отговоря!И Бургаските отбори могат да ти изкарат такава статистика!Аз лично съм бил във Варна-130км около3000 с Нафтата!Черноморец имат гостувания по над 5000!Това е минало-разбираш ли?
Ходил съм в Истанбул и Букурещ с ЦСКА и сме били по около 3000.Кво да ти изброявам брои хора на мач!
Какво значение има от къде сме феновете на ЦСКА?Какво значение има колко са от София!ЦСКА затова е ГРАНД,защото е обичан в цяла България!Много ясно,че имаме претенции,правили сме неща,които ти не си сънувал!Все пак в момента не говорим за нас,а за вас!Незнам защо ни намеси!
Ако си направиш труда да прочетеш първото ми мнение ще видиш,че гласи нещо от рода-да не позволявате такива лъжливи мнения да излизат от ръководството ви!Тоя Патричев харесвате нехаресвате изразява официална позиция на отбора ви!В конкретния случай-лъжа ;) !
И все пак щом искаш да изглеждате смешни в очите на другите с твърдението,че сте 300-400 ДУШИ НА ВСЯКО ГОСТУВАНЕ ОК!Само си помисли колко бяхте във Враца,в Бургас или в Пловдив!Утре ще отидете ли поне 300?
Още нещо по въпроса от къде е публиката!Сигурен съм,че и вашата публика не е само от Радград,а и от Попово,Кубрат,Търговище и околните села!

Опъваш се като магаре на мост! Не съм коментирал първата част на поста ти , поради простата причина, че си прав, но умозаключението, което направи във втората част беше жестоко! Разбира се, че знам че сте гостували хиляди, даже и в чужбина! Отборите от големи градове имат потенциал! Имаме публика и от Варна и от София и от Русе, и от Шумен Все хора харесващи стила ни на игра и обичащи футбола!
Утре колко ще са нашите фенове в София не знам, но до колкото си спомням миналата година бяха около 200!

Много пъти съм казвал да коментирате целия пост!Ако искате разправяйте,че сте и по 3000 на гостуване!Ваша си работа!Втората част била жестока!Така е-действителността е жестока.Кое те засегна,че за година и половина в два мача сте били повечко хора,а аз казах че никога!Чувал ли си за изречението:Изключението доказва правилото?!Малко по малко почвате да излизате от филма в който живеете!Първо,макар и леко срещу ръководството в лицето на Патричев!Второ взехте да намалявате на стадиона!Трето взехте да се оплаквате от цените на билетите!Четвърто половината не харесвате треньора,а сте на ПЪРВО място и шампиони!Сега се замисли ако отидете 5 или 6?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:29

tsonpen написа:
BRF написа:Какво значение има от къде сме феновете на ЦСКА?Какво значение има колко са от София!ЦСКА затова е ГРАНД,защото е обичан в цяла България!Много ясно,че имаме претенции,правили сме неща,които ти не си сънувал!Все пак в момента не говорим за нас,а за вас!Незнам защо ни намеси!
Ако си направиш труда да прочетеш първото ми мнение ще видиш,че гласи нещо от рода-да не позволявате такива лъжливи мнения да излизат от ръководството ви!Тоя Патричев харесвате нехаресвате изразява официална позиция на отбора ви!В конкретния случай-лъжа ;) !
И все пак щом искаш да изглеждате смешни в очите на другите с твърдението,че сте 300-400 ДУШИ НА ВСЯКО ГОСТУВАНЕ ОК!Само си помисли колко бяхте във Враца,в Бургас или в Пловдив!Утре ще отидете ли поне 300?
Още нещо по въпроса от къде е публиката!Сигурен съм,че и вашата публика не е само от Радград,а и от Попово,Кубрат,Търговище и околните села!

В ЦСКА е наливано много от властта за да е силен и затова когато бях малък и ме питаха от кой отбор си трябваше да избирам само измежду един от двата гранда. Много хора от малките градове се стремят към тези отбори, дори и затова, защото не уважават себе си и родното си място. Това е в случая, когато имат силен отбор у дома. Когато нямат е разбираемо търсенето на класа. Затова там е друго. А и зад ЦСКА са годините, в които е вдигал трофеи и в които е бил в разцвета на силите си.
За трите гостувания - във Враца около 60-70, в Бургас малко повече, в Пловдив още повече - 100, може и повече. На Армията 200. За утре потвърждавам за двама засега - аз и още един "деятел" от форума :)
Селата много не ги брой - не са толкова много хората там. И да дойдат, това е незначително на фона на останалите. От Търговище помня на едно гостуване на Светкавица нямаше един човек агитка! Попово - може, защото там тренираше отбора преди, но сигурно 3-4 автомобила и това е.

Мислиш ли,че не уважавам себе си?Или,че не обичам Бургас?Ти ли ще ми казваш защо съм от ЦСКА?Аз обичам ЦСКА!По принцип си майстор на тънките обиди!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:33

tsonpen написа:
OOP написа:
tsonpen написа:BRF, тъкмо беше започнал да ми ставаш симпатичен като постоянно присъствие в нашия раздел и пак започна да се ежиш. Не виждам какво толкова намери в мнението на mad forest, че да го нападаш.
А как ще коментираш цените на билетите за утрешния мач? За феновете на ЦСКА по 5 лева, за феновете на Лудогорец - 10 лева, пътуването отделно.
В Разград гостите дори влизат на цени по-ниски от средните за масовите сектори.

Аз не се сещам досега гостуваща публика в Разград да е плащала по-малко от 10 лв за билет. Или те не пътуват хората.......Като ги приемате с 10 лв. вход какво очакваш?!? Да ви пуснат без пари защото сте пътували :lol: :lol: :lol: А това, че вие плащате повече не е наш проблем оплаквай се на Петричев или на арменския поп. Никога не си ми бил симпатичен, но с този си пост успя да ме разсмееш и да ме убедиш колко си "интилигентен" ;)

Вече и левскари започнаха да отговарят вместо цесекари! Накъде отива този свят! :shock:
За моята интИлигентност не се притеснявай, има кой да ме оценява :mrgreen:
В Разград 10 лева е цената за феновете и на двата отбора. Не казвам много ли е, малко ли е, а дали е справедливо за едните да е 5, а за другите 10. Едва ли ще спрат някой фен на Лудогорец за 5 лева, по-скоро се опитват да си осигурат подкрепа. Но не са достатъчно широко скроени за да изравнят цените за агитките.

Защо да не отговаря?Въпроса е принципен!По-горе съм си казал мнението!Даже хубаво,че се намесва защото от това можем да спечелим всички пътуващи фенове независимо на кой отбор!Въпроса е,че ти се сещаш за това,след като ви гостувахме 3 пъти за няколко месеца и ни взехте по 10лв.Сега и ти ще дадеш на титаните някай лев за отбора!Аз как давах за школата ви :lol: !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:40

s.i.s написа:абе оня ден една "лудогорска селянка " от Кубрат в зала армеец събра повече публика от "великото вечно дерби " -ЗА КАКВО ГОВОРИМ :!:
смешни сте !!!!!!!!!!!!!! НЕ СТЕ ФУТБОЛЕН ГРАД І ТОВА Е
п.п - ПЛОВДИВ Е КЛАСИ НАД ВАС :idea:

Да наречеш СВЕТОВНАТА звезда Лили Иванова селянка,че и лудогорка :lol: !
Все пак няколко думи-Лили Иванова прави концерт веднъж на да речем 5 години!Ако Дербито се играе веднъж на 5 години????????
ЦСКА и Левски не са софийски отбори,а национални-феновете им са в цяла България!Пловдив като град е по-футболен!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 ное 2012 10:47

BRF,
и вашата агитка е купувала билетите си на цени 100 (сто) пъти по-ниски от най-високите цени за билети на Лудогорец Арена за конкретния мач (1000:10), така че по този показател нещата са ясни. :) Както и по това, че никога цената за сектор "гости" в Разград не е надхвърляла средната цената за масовите сектори (А, Б, В, Д). Тук става дума за отношение, за феърплей и други неща, които явно човекът, който е взел решението от името на ЦСКА не притежава. Мен не ме притесняват тези 5 лева, че да говоря с ръководството. Аз го посочвам като разлика в отношението. И смятам, че имам основание. Клетката в Разград е за вас. Сигурно се вижда зле, защото е отдалечена повече отколокото са другите сектори и защото има сериозна ограда. По първото прилича на повечето стадиони в България, които имат лекоатлетическа писта. Второто е необходимо, както се вижда на всяко гостуване на ЦСКА ;) Но не приемай коментара ми като чиста монета - нито съм гледал мач от клетката, нито аз съм я построил. Намам нищо против и 20 лева да струва билета, но да са такива цените на стадиона като цяло. Право на всеки клуб е да определи цените. Лошо е да се въртят евтини номера, все едно феновете на Лудогорец сме толкова много, че търсят начин да ни ограничат за да се забележат и чуват червените фенове.
На мача в Каварна може и 30 човека да са били (макар и винаги официалните данни са за по-малко отколкото могат да се преброят дори и по снимките), точно преди това беше финала за Купата - разбираемо е. Могат само да бъдат поздравени тези, които са отделили от времето си да отидат веднага след това на гостуване. Дори отборът от Бургас отиде направо в Каварна. Под 60 човека аз никога не съм виждал да сме в клетката. Моите лични наблюдения отвътре показват 60-200 човека на гостуване, но не съм бил нито на Герена, нито в Ловеч,нито във Варна, а там със сигурност е имало много повече. И все пак - не е много от значение. Важно е, че винаги има, както и днес ще има! :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”