tsonpen написа:OOP написа:Аз не се сещам досега гостуваща публика в Разград да е плащала по-малко от 10 лв за билет. Или те не пътуват хората.......Като ги приемате с 10 лв. вход какво очакваш?!? Да ви пуснат без пари защото сте пътували![]()
![]()
А това, че вие плащате повече не е наш проблем оплаквай се на Петричев или на арменския поп. Никога не си ми бил симпатичен, но с този си пост успя да ме разсмееш и да ме убедиш колко си "интелигентен"
Вече и левскари започнаха да отговарят вместо цесекари! Накъде отива този свят!![]()
За моята интИлигентност не се притеснявай, има кой да ме оценява![]()
В Разград 10 лева е цената за феновете и на двата отбора. Не казвам много ли е, малко ли е, а дали е справедливо за едните да е 5, а за другите 10. Едва ли ще спрат някой фен на Лудогорец за 5 лева, по-скоро се опитват да си осигурат подкрепа. Но не са достатъчно широко скроени за да изравнят цените за агитките.
Явно трябва да ти се обяснява повечко на тебе....Отбора домакин определя цената на билетите и ако иска ще пуска своите фенове на стадиона без пари, а за гостите може и 20 лв. да искат. Това, че в Разград плащате, колкото феновете на гостите НЕ Е наш проблем. Може би ръководството ви не гледат да си осигурят подкрепа и не им дреме за вас.....