BRF написа:[
Не дочетох мнението ти и веднага ти казвам, че във Варна бяхме 700-800 човека, така че не се изказвай неподготвен! Вижда се че и в Ловеч е имало прилична бройка от около 400-500 човека! Разград е малък град, но преди 20 години не беше чак толкова малък (беше 2 пъти по-голям от сега) и има много фенове, които са извън Разград и ходят на близките за тях гостувания! Но въпреки това, потенциала ни не е голям и си го знаем!
Много си дразнещ!Прочети всичко преди отново да си избиваш комплексите!Това дето го казва този Петричев вярно ли е или смешно!Този път се подготви преди да отговориш!То мнението ми е от три кратки изречения!Прочети ги или не се намесвай!Човека пише НА ВСИЧКИ гостувания,ти за сезон и половина казваш за две!Не ми се влиза в подробности и не ми се води такъв разговор!Няма и как да сме равнопоставени![/quote]
И ти си дразнещ, питал си къде сме били повече и той ти е отговорил, мисля че и в Ловеч сме били прилична бройка.. !!
Петричев няма какво да го коментирам,
Принципно ако си от 30 000 град..какво очакваш по 1000 човека винаги на гостуване ли да ходим, е няма такъв филм.
100-200 човека би била супер бройка всеки мач, засега я постигаме само тук-там. Ако билетите бяха по евтини мисля че нямаше да има проблем и да имаме повечко публика, не стига че имаме най-скъпите билети ами да даваме за път, билети и за гостувания, предполагам е множко за мнозина...