Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 12:30

OOP написа:
tsonpen написа:Аз не бих го направил! Влизал съм и съм излизал от мачове сред публиката на съперника, но няма какво да диря на техните трибуни.

Петричев:"На всички гостувания до момента имаме подкрепата на 300-400 фенове. Голяма част от тях обаче сядат на централните трибуни, а не в сектора за гости?!?
http://www.novsport.com/news379771_1024.html

Не допускайте такива лъжи от хора представляващи клуба ви!300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 12:43

Също мисля, че тази бройка не е вярна, но има малък брой мачове на които трябва да е имало толкова и дори повече хора. За финалите в Бургас е ясно, че бяхме много повече и дори процентно спрямо размера на града сме рекордьори. Ако говоря от собствен опит, аз съм виждал най-много гостуваща публика на Армията миналата година. Два автобуса от Разград и още хора толкова от София или със собствен транспорт - това бяхме в клетката, може да е имало по другите трибуни. Но предполагагам, че максимумът е бил във Варна този сезон и то наистина със сериозна бройка.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 12:51

OOP написа:
tsonpen написа:Аз не бих го направил! Влизал съм и съм излизал от мачове сред публиката на съперника, но няма какво да диря на техните трибуни.

Петричев:"На всички гостувания до момента имаме подкрепата на 300-400 фенове. Голяма част от тях обаче сядат на централните трибуни, а не в сектора за гости?!?

Както казах, аз не бих го направил и не съм го правил. Винаги съм в клетката на гостуване, макар и въобще да не съм ултрас и в Разград да сядам в масовите трибуни. Петричев си има негова си версия, аз лично не я вярвам. Може да има 300-400 дошли да видят Лудогорец без да са фенове на домакините, но не и фенове на Лудогорец. Ако си фен - мястото е в клетката. Тук е мястото да поздравя един фен на ЦСКА, с когото сме гледали заедно мача във Враца от клетката на Лудогорец без да се познаваме ;)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 23 ное 2012 12:57

tsonpen-Лично аз миналата година като ходех на мачове и във Стара Загора и във Варна и във Ловеч сядах винаги във сектор "А" кактои цялата кола която пърувахме,лично на мача със Берое видях тогава по мои спомени около 15 човека от Разград които бяха на трибуната.Никога не съм ходил във клетката,само на финала във Бургас бях където беше и нашата публика но пак във страни от така наречената агитка.Но на Петричев вече не му вярвам колкото и копченце така,че тая цифра е малко преувеличена.Коригирах се,след като прочетох цялата статия.Средно на всяко гостуване се събират по около 200 човека,това си мисля,че е оптималната цифра.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 23 ное 2012 14:27

В Разград работата е на принципа "Царвули няма, ама гайда иска".
Първо да се научат да играят футболпък после да мислят за ШЛ ,та после за групите и.
Като просто любопитство- Кой е най слабият отбор в сегашното издание на ШЛ дето още не е вкарал гол?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 14:50

plamen_ch написа: Като просто любопитство- Кой е най слабият отбор в сегашното издание на ШЛ дето още не е вкарал гол?

Същият, дето мина като нож през сирене през всички отбори в квалификациите, с изключение на Лудогорец. Като просто любопитство - някой друг направи ли им равен и беше ли на крачка да ги отстрани? ;)
Темата е за пробив до групите, не за успехи там. За това не е състоятелно да говорим, още повече, че Лудогорец не е и опивал подобно нещо.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 ное 2012 20:03

BRF написа:
OOP написа:

Не допускайте такива лъжи от хора представляващи клуба ви!300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!

Не дочетох мнението ти и веднага ти казвам, че във Варна бяхме 700-800 човека, така че не се изказвай неподготвен! Вижда се че и в Ловеч е имало прилична бройка от около 400-500 човека! Разград е малък град, но преди 20 години не беше чак толкова малък (беше 2 пъти по-голям от сега) и има много фенове, които са извън Разград и ходят на близките за тях гостувания! Но въпреки това, потенциала ни не е голям и си го знаем!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 20:22

mad forest написа:
BRF написа:
OOP написа:

Не дочетох мнението ти и веднага ти казвам, че във Варна бяхме 700-800 човека, така че не се изказвай неподготвен! Вижда се че и в Ловеч е имало прилична бройка от около 400-500 човека! Разград е малък град, но преди 20 години не беше чак толкова малък (беше 2 пъти по-голям от сега) и има много фенове, които са извън Разград и ходят на близките за тях гостувания! Но въпреки това, потенциала ни не е голям и си го знаем!

Много си дразнещ!Прочети всичко преди отново да си избиваш комплексите!Това дето го казва този Петричев вярно ли е или смешно!Този път се подготви преди да отговориш!То мнението ми е от три кратки изречения!Прочети ги или не се намесвай!Човека пише НА ВСИЧКИ гостувания,ти за сезон и половина казваш за две!Не ми се влиза в подробности и не ми се води такъв разговор!Няма и как да сме равнопоставени!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 ное 2012 21:22

BRF написа:[

Много си дразнещ!Прочети всичко преди отново да си избиваш комплексите!Това дето го казва този Петричев вярно ли е или смешно!Този път се подготви преди да отговориш!То мнението ми е от три кратки изречения!Прочети ги или не се намесвай!Човека пише НА ВСИЧКИ гостувания,ти за сезон и половина казваш за две!Не ми се влиза в подробности и не ми се води такъв разговор!Няма и как да сме равнопоставени![/quote]

И ти си дразнещ, питал си къде сме били повече и той ти е отговорил, мисля че и в Ловеч сме били прилична бройка.. !!
Петричев няма какво да го коментирам,
Принципно ако си от 30 000 град..какво очакваш по 1000 човека винаги на гостуване ли да ходим, е няма такъв филм.
100-200 човека би била супер бройка всеки мач, засега я постигаме само тук-там. Ако билетите бяха по евтини мисля че нямаше да има проблем и да имаме повечко публика, не стига че имаме най-скъпите билети ами да даваме за път, билети и за гостувания, предполагам е множко за мнозина...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 ное 2012 21:30

BRF написа:300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!

Аз не коментирах, какво е казал Петричев, защото е доказал, че не става за мен! Коментирах думите ти от цитата! Ако толкова лесно се издразваш , потърси помощ! ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”