T&T написа:s.th.1926 написа:T&T написа:Пловдив1926 написа:Общината от 1 година е обещала да плати строителния проект. Докато го направи и е готов тоя проект ще минат 6-7 месеца. До тогава ще го видим Марешки ще го бъде ли или нема да го бъде.
Добронамерен съвет - постарайте се парите за този проект да бъдат гласувани в общинския бюджет, защото иначе ще има да чакате още една година. [offtopic]Аз не мразя Локомотив, а някои от феновете му, които преиграват с омразата си към Ботев и неговите фенове[/offtopic]
rasto, ти си най-големият лицемер от цялата ... Нали, ако не идвате, да ни обливате с злобните ви коментарчета, никой няма да ви обръща внимание? И не бърка погнусата и презрението с омраза. Мрази се някой, който е повече от теб. Презира се някой, който е под теб. Вие за съжаление винаги сте били под нас. Колкото и да отричате и да лъжете за продадената хореография и за билетите продавани с 400-500 % надценка от тарорите ви. Време е за донос... Давайте, знам, че можете. Агент Тара (Тодор Батков), Петър Стоянов, Божидар Божилов. Видни фенове на твоя отбор и доносници на ДС и МВР. Поп Кръстьо сигурно щеше да вика сега: Ут кой утбор си...?
[offtopic]Имаш психологически проблем - внушаваш си нещо и започваш да го приемаш за реалност, но за съжаление аз не мога да ти бъда полезен и е по-добре да се обърнеш към специалист.[/offtopic]
О-о-о, колко бързо смени любезния тон. Хапчета, лекари, прегледи... Типичният речник на 10ната интернетните ЛОКО-хейтъри! И за кое си внушавам, че не разбрах?
За гърбена хореография, гърбена с любезното съдействие на "ботевист" за 200 лв. Или, затова, че групичката около Божо ви продаваха билети на петорна цена? Или затова, че Тодор Батков е известен като Агент Тара, Петър Стоянов като Агент Виктор или, че Божидар Божилов е дознател на МВР? И тримата са видни ботевисти. Като сте по-вървежни от нас, спрете да ни пеете песните, спрете да копирате всяка една наша инициатива. Като например: Посрещане на отбора при Първата тренировка. Живейте си там със "статистиките", че на мач с продадени 6 000 билета е имало 12 000 зрители (мача с Берое). Но не мога да разбере, защо няма една тема за Локомотив, без да нацвъкана от вас? Защо се интересувате толкова от нас? Нали с Левски уж бяхте на нож?