КЗК отхвърли жалбата за осветлението на стадион "Локомотив"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: КЗК отхвърли жалбата за осветлението на стадион "Локомотив"

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 ное 2012 23:00

CHE написа:Дано да си прав ако тези педали обжалват ще има 2ра катуница гарантирам го [както и ако до 15 декември не разкопаят терена на "Иваило "в Търново*]Лично ще бъда там .Тези пари са от държавата и ако ги откраднат ще щем подпалим кметствата.

Обжалване няма да има.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 ное 2012 10:17

T&T написа:
Пловдив1926 написа:Общината от 1 година е обещала да плати строителния проект. Докато го направи и е готов тоя проект ще минат 6-7 месеца. До тогава ще го видим Марешки ще го бъде ли или нема да го бъде.

Добронамерен съвет - постарайте се парите за този проект да бъдат гласувани в общинския бюджет, защото иначе ще има да чакате още една година. [offtopic]Аз не мразя Локомотив, а някои от феновете му, които преиграват с омразата си към Ботев и неговите фенове[/offtopic]

rasto, ти си най-големият лицемер от цялата ... Нали, ако не идвате, да ни обливате с злобните ви коментарчета, никой няма да ви обръща внимание? И не бърка погнусата и презрението с омраза. Мрази се някой, който е повече от теб. Презира се някой, който е под теб. Вие за съжаление винаги сте били под нас. Колкото и да отричате и да лъжете за продадената хореография и за билетите продавани с 400-500 % надценка от тарорите ви. Време е за донос... Давайте, знам, че можете. Агент Тара (Тодор Батков), Петър Стоянов, Божидар Божилов. Видни фенове на твоя отбор и доносници на ДС и МВР. Поп Кръстьо сигурно щеше да вика сега: Ут кой утбор си...?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 ное 2012 14:50

s.th.1926 написа:
T&T написа:
Пловдив1926 написа:Общината от 1 година е обещала да плати строителния проект. Докато го направи и е готов тоя проект ще минат 6-7 месеца. До тогава ще го видим Марешки ще го бъде ли или нема да го бъде.

Добронамерен съвет - постарайте се парите за този проект да бъдат гласувани в общинския бюджет, защото иначе ще има да чакате още една година. [offtopic]Аз не мразя Локомотив, а някои от феновете му, които преиграват с омразата си към Ботев и неговите фенове[/offtopic]

rasto, ти си най-големият лицемер от цялата ... Нали, ако не идвате, да ни обливате с злобните ви коментарчета, никой няма да ви обръща внимание? И не бърка погнусата и презрението с омраза. Мрази се някой, който е повече от теб. Презира се някой, който е под теб. Вие за съжаление винаги сте били под нас. Колкото и да отричате и да лъжете за продадената хореография и за билетите продавани с 400-500 % надценка от тарорите ви. Време е за донос... Давайте, знам, че можете. Агент Тара (Тодор Батков), Петър Стоянов, Божидар Божилов. Видни фенове на твоя отбор и доносници на ДС и МВР. Поп Кръстьо сигурно щеше да вика сега: Ут кой утбор си...?

[offtopic]Имаш психологически проблем - внушаваш си нещо и започваш да го приемаш за реалност, но за съжаление аз не мога да ти бъда полезен и е по-добре да се обърнеш към специалист.[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 ное 2012 15:55

Ти специалист ли си, че да определяш кой има психологически проблеми :) Аз такива като дислексия примерно виждам у хората, които ви пишат плакатите, пробвай да ги прегледаш и тях :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 ное 2012 16:09

T&T написа:
s.th.1926 написа:
T&T написа:

[offtopic]Имаш психологически проблем - внушаваш си нещо и започваш да го приемаш за реалност, но за съжаление аз не мога да ти бъда полезен и е по-добре да се обърнеш към специалист.[/offtopic]

О-о-о, колко бързо смени любезния тон. Хапчета, лекари, прегледи... Типичният речник на 10ната интернетните ЛОКО-хейтъри! И за кое си внушавам, че не разбрах?

За гърбена хореография, гърбена с любезното съдействие на "ботевист" за 200 лв. Или, затова, че групичката около Божо ви продаваха билети на петорна цена? Или затова, че Тодор Батков е известен като Агент Тара, Петър Стоянов като Агент Виктор или, че Божидар Божилов е дознател на МВР? И тримата са видни ботевисти. Като сте по-вървежни от нас, спрете да ни пеете песните, спрете да копирате всяка една наша инициатива. Като например: Посрещане на отбора при Първата тренировка. Живейте си там със "статистиките", че на мач с продадени 6 000 билета е имало 12 000 зрители (мача с Берое). Но не мога да разбере, защо няма една тема за Локомотив, без да нацвъкана от вас? Защо се интересувате толкова от нас? Нали с Левски уж бяхте на нож?
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 ное 2012 16:48

Пловдив1926 написа:Ти специалист ли си, че да определяш кой има психологически проблеми :) Аз такива като дислексия примерно виждам у хората, които ви пишат плакатите, пробвай да ги прегледаш и тях :)

Не съм доктор за да ги преглеждам, но ако имат проблеми и те трябва да посетят специалист, който да им помогне. :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 ное 2012 16:56

s.th.1926 написа:О-о-о, колко бързо смени любезния тон. Хапчета, лекари, прегледи... Типичният речник на 10ната интернетните ЛОКО-хейтъри! И за кое си внушавам, че не разбрах?

За гърбена хореография, гърбена с любезното съдействие на "ботевист" за 200 лв. Или, затова, че групичката около Божо ви продаваха билети на петорна цена? Или затова, че Тодор Батков е известен като Агент Тара, Петър Стоянов като Агент Виктор или, че Божидар Божилов е дознател на МВР? И тримата са видни ботевисти. Като сте по-вървежни от нас, спрете да ни пеете песните, спрете да копирате всяка една наша инициатива. Като например: Посрещане на отбора при Първата тренировка. Живейте си там със "статистиките", че на мач с продадени 6 000 билета е имало 12 000 зрители (мача с Берое). Но не мога да разбере, защо няма една тема за Локомотив, без да нацвъкана от вас? Защо се интересувате толкова от нас? Нали с Левски уж бяхте на нож?

[offtopic]Тонът ми продължава да бъде любезен, а ти продължаваш да пишеш неща, които нямат нищо общо с реалността и според мен си си ги внушил. Съжалявам, че влезнах в диалог не по темата за осветлението, но просто не издържах, като ти прочетох "творенията" и обещавам, че каквото и да напишеш повече няма да ти отговарям.[/offtopic]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 ное 2012 17:23

Тонът ти изобщо не е любезен, а обиден. И друг път съм ти казвал. Когато си на гости, дръж се прилично. Предписваш хапчета и специалисти, поради това, че определени факти са болезнени за теб. Ех, ако тези неща, които написах, бяха опровергани от теб и нямаха нищо общо с действителността... За съжаление и хореото беше продадено, и Божо си напълни гушката, и изброените трима са ваши фенове и са доста компрометирани. Но това са нормални неща за един жълт фен. Най-добре не се навирай тук. Просто ще ми дадеш повод да напиша неприятни работи за феновете на сдружението.
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 22 ное 2012 23:28

Ех,какви "жълти"доброжелатели!Не дай боже ,всекиму!Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

Върни се в “Локо Пловдив”