ntodorov написа:А иначе фракции мракции ... от такива неща няма хора по стадионите. аз поне сам на такова мнение. От много банди , много фракции , много фен клубове , ултраси , хулигани .. и т.н еи ти на ся празни стадиони. Такова си е моето мнение и никои не задълйавам с него.
E тъй де. Ние за това се обединихме...
Иначе и аз нямам идея, кой ни определи, като фракция. По-скоро искахме да се инициализираме, като група хора, които се запознахме в този форум макар и със скромна история откъм масовост (от 13.11.2011 год. ходим заедно на мачове - у дома и навън.). Въпреки всичко с някои наши действия или бездействия явно сме оставили усещането, че сме някаква нова организация с превратна откъм фенство политика. Напротив. На събранието си казахме истините и мисля, че недоразуменията с Шаркс се изгладиха...
ПС: Съединението ( обединението) прави силата.
за мен не е проблема толкова много дали вие ще стоите в центъра или пък там другите ще стоят на корнера ... проблема за мен идва като цяло и от високите билети и кризата в цялата страна , идва и от постоянната продайба на наи - читавите футболисти с цел финансирането на отбора и така хората казват "еи го на те ся пак ше продадат отбора ко да им гледаме" ... малко хора се отдръпнаха и от мача с Локо Сф миналия сезон аз съм от тези които смятат че продадахме мача с цел Уефски да влезне в троиката апък ако ще и да бъркам !!! Така че нещата са много и не вийдам кога ще се оправят както повечето неща в родната България
Ако за теб , за мен и още 1500-2000 човека 5-10 лв не казвам че не са пари но примерно не е проблем и мойем да си го позволим , то за много хора особенно 10 лв в деня на мача са си проблем. Още повече как да промениш мисленето на човек че да дадеш тези пари за ЦСКА , Уефски , Лудогорец - ОКЕЙ .. но как да ги дадеш за Монтана и Ботев Вр да речем ? сега пък и студено време още по малко хора ще има, Но тези които сме там макар и малко трябва да подкрепяме отбора колкото и както мойем

[/center]