Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Славия (София) 28.11.2012 от 16:30

Мнениеот tyranta » 21 ное 2012 13:52

ntodorov написа:
А иначе фракции мракции ... от такива неща няма хора по стадионите. аз поне сам на такова мнение. От много банди , много фракции , много фен клубове , ултраси , хулигани .. и т.н еи ти на ся празни стадиони. Такова си е моето мнение и никои не задълйавам с него.

E тъй де. Ние за това се обединихме...
Иначе и аз нямам идея, кой ни определи, като фракция. По-скоро искахме да се инициализираме, като група хора, които се запознахме в този форум макар и със скромна история откъм масовост (от 13.11.2011 год. ходим заедно на мачове - у дома и навън.). Въпреки всичко с някои наши действия или бездействия явно сме оставили усещането, че сме някаква нова организация с превратна откъм фенство политика. Напротив. На събранието си казахме истините и мисля, че недоразуменията с Шаркс се изгладиха...
ПС: Съединението ( обединението) прави силата. :)

за мен не е проблема толкова много дали вие ще стоите в центъра или пък там другите ще стоят на корнера ... проблема за мен идва като цяло и от високите билети и кризата в цялата страна , идва и от постоянната продайба на наи - читавите футболисти с цел финансирането на отбора и така хората казват "еи го на те ся пак ше продадат отбора ко да им гледаме" ... малко хора се отдръпнаха и от мача с Локо Сф миналия сезон аз съм от тези които смятат че продадахме мача с цел Уефски да влезне в троиката апък ако ще и да бъркам !!! Така че нещата са много и не вийдам кога ще се оправят както повечето неща в родната България :(
Ако за теб , за мен и още 1500-2000 човека 5-10 лв не казвам че не са пари но примерно не е проблем и мойем да си го позволим , то за много хора особенно 10 лв в деня на мача са си проблем. Още повече как да промениш мисленето на човек че да дадеш тези пари за ЦСКА , Уефски , Лудогорец - ОКЕЙ .. но как да ги дадеш за Монтана и Ботев Вр да речем ? сега пък и студено време още по малко хора ще има, Но тези които сме там макар и малко трябва да подкрепяме отбора колкото и както мойем
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 14:29

ntodorov написа:
BRF написа:Ако не съм в Гоцето,планирам да ви подкрепя ;) !Даже ще ви докарам и малки акулчовци!

"Колкото повече, толкова повече", както казваше едно пухено мече. :P
ПС: Моите акулки са на училище в този ден и час...а им бях обещал. :( ...БФС - некадърници.

Ще избягат,къв е проблема?Племениците ми явно са предали"червената" идея и са станали акулчовци ;) !
[offtopic]Не обиждай бфс,че току виж са наказали Черноморец с 5000 лв. :o ![/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2012 15:00

BRF написа:
ntodorov написа:
BRF написа:Ако не съм в Гоцето,планирам да ви подкрепя ;) !Даже ще ви докарам и малки акулчовци!

"Колкото повече, толкова повече", както казваше едно пухено мече. :P
ПС: Моите акулки са на училище в този ден и час...а им бях обещал. :( ...БФС - некадърници.

Ще избягат,къв е проблема?Племениците ми явно са предали"червената" идея и са станали акулчовци ;) !
[offtopic]Не обиждай бфс,че току виж са наказали Черноморец с 5000 лв. :o ![/offtopic]

Ще избягат,къв е проблема?

Щерката и племенника ли ? Майките им ще ме линчуват на първото дърво :mrgreen: ...Освен, ако не ги отведа тайно с добре замислено оправдание след това...Преди това обаче трябва себе си да осигуря на стадиона в този ден и час. :twisted:
[offtopic]
Племениците ми явно са предали"червената" идея и са станали акулчовци !

Случил си на племенници :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 15:30

ntodorov написа:
BRF написа:
ntodorov написа:

"Колкото повече, толкова повече", както казваше едно пухено мече. ПС: Моите акулки са на училище в този ден и час...а им бях обещал. :( ...БФС - некадърнициЩе избягат,къв е проблема?Племениците ми явно са предали"червената" идея и са станали акулчовци ;) !
[quote]Ще избягат,къв е проблема?
Щерката и племенника ли ? Майките им ще ме линчуват на първото дърво :mrgreen: ...Освен, ако не ги отведа тайно с добре замислено оправдание след това...Преди това обаче трябва себе си да осигуря на стадиона в този ден и час. [offtopic]Племениците ми явно са предали"червената" идея и са станали акулчовци !Случил си на племенници :)[/offtopic]
Моите нали са още градинкаджии ,та затово ;) !Училището преди всичко!Мачът е в сряда,не бях се замислил!
Ако искаш,мога да те освободя от работа :mrgreen: !Ще кажеш,че аз съм те пуснал :lol: !
[offtopic]Племениците не смятам повече да ги вербувам!Нека са при вас 8-) !Обаче синовете :twisted: не ги давам ![/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2012 16:00

Обаче синовете не ги давам !

Жертвал си племенниците. Достатъчно ни е. Доволно. :twisted: Ако жертваш децата си - вече е жестоко. Към тях няма да посегнем. Нека бъде волята твоя. Нека бъдат армейци. :P :arrow:
[offtopic]Дано да издържат на изкушението и да НЕ станат акули. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2012 16:01

Ако искаш,мога да те освободя от работа !Ще кажеш,че аз съм те пуснал !

Ще бъда извинен, ако дойдеш с мен.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 ное 2012 21:55

tyranta написа: Ако за теб , за мен и още 1500-2000 човека 5-10 лв не казвам че не са пари но примерно не е проблем и мойем да си го позволим , то за много хора особенно 10 лв в деня на мача са си проблем. Още повече как да промениш мисленето на човек че да дадеш тези пари за ЦСКА , Уефски , Лудогорец - ОКЕЙ .. но как да ги дадеш за Монтана и Ботев Вр да речем ? сега пък и студено време още по малко хора ще има, Но тези които сме там макар и малко трябва да подкрепяме отбора колкото и както мойем

Стига с тез билети,бе пичове. Баси . Колко да струват ??? 1,2 лева ??? Ми не става. И на мен са ми много,ама няма начин. На мачове в Б група билетите са по 2 лева. И гледаш някви аматьори. Отбора не е виновен,че е принуден да играе с отбори като Миньор или Монтана. Не може само с "грандове" да играем. Плюс това всеки,който има желание може да си купи билет за 2 лв. По мои наблюдения дават и на караваната и на стадиона. Кво са 2 лв ?? Има за цигари и ракия,няма за мач. Баси !!! Единственото тъпо нещо е,че няма достатъчно места,където да се продават. Обаче пък от друга страна,никога не е имало повече. Едно време билети се продаваха само на стадиона. И пак имаше хора. Помня,че имаше каси по "Фердинандова"(бивша "9-ти септември). Билетите не са оправдание. Верно,че 10 лв. вече са много,ама цяла седмица къде спа ??? Може би трябва повече инфо,за деня,часа на мача и местата откъдето да си купиш билет. Плакати нещо ли,де да знам...
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 22:26

ntodorov написа:
Ако искаш,мога да те освободя от работа !Ще кажеш,че аз съм те пуснал !

Ще бъда извинен, ако дойдеш с мен.

Да взема да дойда :? !Не знаех,че този кръг е в делничен ден!Ходенето ми в Гоцето беше на 99% сигурно,сега е 1% вероятно!Явно ще съм си в Бургас,тъй че........................

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 ное 2012 09:07

subzero написа:
tyranta написа: Ако за теб , за мен и още 1500-2000 човека 5-10 лв не казвам че не са пари но примерно не е проблем и мойем да си го позволим , то за много хора особенно 10 лв в деня на мача са си проблем. Още повече как да промениш мисленето на човек че да дадеш тези пари за ЦСКА , Уефски , Лудогорец - ОКЕЙ .. но как да ги дадеш за Монтана и Ботев Вр да речем ? сега пък и студено време още по малко хора ще има, Но тези които сме там макар и малко трябва да подкрепяме отбора колкото и както мойем

Стига с тез билети,бе пичове. Баси . Колко да струват ??? 1,2 лева ??? Ми не става. И на мен са ми много,ама няма начин. На мачове в Б група билетите са по 2 лева. И гледаш някви аматьори. Отбора не е виновен,че е принуден да играе с отбори като Миньор или Монтана. Не може само с "грандове" да играем. Плюс това всеки,който има желание може да си купи билет за 2 лв. По мои наблюдения дават и на караваната и на стадиона. Кво са 2 лв ?? Има за цигари и ракия,няма за мач. Баси !!! Единственото тъпо нещо е,че няма достатъчно места,където да се продават. Обаче пък от друга страна,никога не е имало повече. Едно време билети се продаваха само на стадиона. И пак имаше хора. Помня,че имаше каси по "Фердинандова"(бивша "9-ти септември). Билетите не са оправдание. Верно,че 10 лв. вече са много,ама цяла седмица къде спа ??? Може би трябва повече инфо,за деня,часа на мача и местата откъдето да си купиш билет. Плакати нещо ли,де да знам...

Стига ама не го казваи на мен и на хората които сме тук по форума така или иначе си посещаваме стадионите .. къде са другите обаче ? аз също помня как се пълнеха стадионите а какво е сега ? хаиде ти ми кайи тогава къде е проблема ? аз казах моето мнение да чуем защо според теб няма хора на мачовете. не говоря само за нашия отбор .. говоря като цяло по БГ стадионите !!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 ное 2012 10:07

Проблема е комплексен.
Според мен:
- Една част от хората са убедени в "предрешеното" първенство и нагласените му мачове;
- Тото-то. Всеки изразява предварителни опасения в нареждане на мачовете;
- Слабото представяне на БГ отборите ни в ЕК турнири, където фалша лъсва, като циганско дупе на месечина;
- Упадъка на спортния дух у българина;
- Прекалено многото изкушения извън футбола за по-младите;
- Липсата на адекватна политики от администриращите съответните първенства ( реклама, интерес, медия, инвестиции ).
И не на последно място - адекватни цени на билетите. Когато един продукт не се продава, никой няма да спечели от завишаване на цената му. През пролетта на миналия сезон Черноморец играеше атрактивно и интересно. Имаше шансове и за титла по едно време. Цената на билетите беше смъкната драстично и отборът беше гледан от 2000-3000 човека ( крайно незадоволителна бройка и за тогава де), но пък 3000 човека не са, като 1000 на последното ни домакинство с Етър да речем. И в двата примера отборът играе и печели.

Върни се в “Черноморец”