RedeviL написа:Аз също съм на мнение, че Тенгариня се представи на добро ниво срещу Берое!Скиорили също ми направи не лошо впечатление от малкото видяно срещу ЧМ..Естествено това е прекалено малко и недостатъчно да се прецени, дали има нужните качества за играч на ЦСКА, но със сигурност мога да заявя, че в сравнение с Присо е като Кр.Роналдо!Тук идва въпросът - защо Стойчо отказва да разчита на тях?Колкото и да повтаря, че му липсва вариативност (с което лично аз не мога да се съглася) не е нормално да разчиташ на 36 годишния Янчев да ти изнася по 90 минутни мачове!Не мога да повярвам, че в този форум има хора, които смятат представянето на Тошко за добро!Кажете ми поне един компонент от играта, в който Тошко да се представя на добро ниво!Забележете че много често когато топката трябва да се изнася напред Янчев стои на едно място или в най-добрия случай ходи бавно, вместо да се открие с тичане назад или встрани..Същото се отнася и когато трябва да се пресира противника без топка.Естествено че това е синдром на целия бг футбол - недостатъчно тичане на футболистите без топка, но при Тошко това е прекалено видимо..Да не говорим за изключително ниския му коеф. в дефанзивен план!Постоянно е разминаван от противникови футболисти, много често се налага да извърши нарушение, за да отнеме топката.Като прибавим и неадекватния Присо в титулярния състав, дефакто всеки мач излизаме с 9 души на терена..
Аз откога говоря, че всеки мач тотално бърка състава, ама никой не ме чува. Не с 9, а с 8 играчи започвахме по едно време с тотално безполезния Нюанджи на крилото! Добре, че се контузи, та не реши да го пуска с Берое.
Защо трябваше да чакаме да се контузи Анисе, та да видим Тенгариня титуляр. Та той е с класа над Янчев в момента. Има удар, има техника, помага в нападение. Какво точно прави Тошко на терена? Та те го разминават при всяка спорна топка. Закъснява за всяко единоборство. Моите уважения към него, ама време му е вече да спре. Или да влиза само, когато се налага да помага.
За Присо вече изписах сума ти неща, не искам да се повтарям. Само ще кажа, че мястото на Скиорили не е отдясно, а отляво. Ако веднъж поне започне Стойчо с него на лявото крило, мисля че ще видим много добри неща.