ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот mistreated » 20 ное 2012 16:46

RedeviL написа:Аз също съм на мнение, че Тенгариня се представи на добро ниво срещу Берое!Скиорили също ми направи не лошо впечатление от малкото видяно срещу ЧМ..Естествено това е прекалено малко и недостатъчно да се прецени, дали има нужните качества за играч на ЦСКА, но със сигурност мога да заявя, че в сравнение с Присо е като Кр.Роналдо!Тук идва въпросът - защо Стойчо отказва да разчита на тях?Колкото и да повтаря, че му липсва вариативност (с което лично аз не мога да се съглася) не е нормално да разчиташ на 36 годишния Янчев да ти изнася по 90 минутни мачове!Не мога да повярвам, че в този форум има хора, които смятат представянето на Тошко за добро!Кажете ми поне един компонент от играта, в който Тошко да се представя на добро ниво!Забележете че много често когато топката трябва да се изнася напред Янчев стои на едно място или в най-добрия случай ходи бавно, вместо да се открие с тичане назад или встрани..Същото се отнася и когато трябва да се пресира противника без топка.Естествено че това е синдром на целия бг футбол - недостатъчно тичане на футболистите без топка, но при Тошко това е прекалено видимо..Да не говорим за изключително ниския му коеф. в дефанзивен план!Постоянно е разминаван от противникови футболисти, много често се налага да извърши нарушение, за да отнеме топката.Като прибавим и неадекватния Присо в титулярния състав, дефакто всеки мач излизаме с 9 души на терена..

Аз откога говоря, че всеки мач тотално бърка състава, ама никой не ме чува. Не с 9, а с 8 играчи започвахме по едно време с тотално безполезния Нюанджи на крилото! Добре, че се контузи, та не реши да го пуска с Берое.
Защо трябваше да чакаме да се контузи Анисе, та да видим Тенгариня титуляр. Та той е с класа над Янчев в момента. Има удар, има техника, помага в нападение. Какво точно прави Тошко на терена? Та те го разминават при всяка спорна топка. Закъснява за всяко единоборство. Моите уважения към него, ама време му е вече да спре. Или да влиза само, когато се налага да помага.
За Присо вече изписах сума ти неща, не искам да се повтарям. Само ще кажа, че мястото на Скиорили не е отдясно, а отляво. Ако веднъж поне започне Стойчо с него на лявото крило, мисля че ще видим много добри неща.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 ное 2012 17:07

mistreated написа:
Аз откога говоря, че всеки мач тотално бърка състава, ама никой не ме чува. Не с 9, а с 8 играчи започвахме по едно време с тотално безполезния Нюанджи на крилото! Добре, че се контузи, та не реши да го пуска с Берое.
Защо трябваше да чакаме да се контузи Анисе, та да видим Тенгариня титуляр. Та той е с класа над Янчев в момента. Има удар, има техника, помага в нападение. Какво точно прави Тошко на терена? Та те го разминават при всяка спорна топка. Закъснява за всяко единоборство. Моите уважения към него, ама време му е вече да спре. Или да влиза само, когато се налага да помага.
За Присо вече изписах сума ти неща, не искам да се повтарям. Само ще кажа, че мястото на Скиорили не е отдясно, а отляво. Ако веднъж поне започне Стойчо с него на лявото крило, мисля че ще видим много добри неща.

Много си се изсилил, колега. Ако беше обърквал толкова състава, нямаше да стопим разликата до 6-7 точки. А преди това нямахме дори състав! :) Мястото на един футболист е там където треньорът го сложи, не където на нас ни се иска. ;) Докато бием нямам претенции относно позиции и състава.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 ное 2012 18:53

Ми не съм съгласен с теб колега!Стойчо непрекъснато мрънка, че му липсвала вариативност в състава..Не е нормално в ЦСКА да се плащат едни от най-високите заплати в България и в същото време да ти липсва вариативност!Сумати и чужденци минаха през клуба и за какво?Ако това ще е нивото на отбора..Не, мерси!Това подобие на игра може да се постигне и с много по-малък бюджет!Няма смисъл всеки втори чужденец минал през ЦСКА да ни съди за 100к евро..Подкрепям изцяло идеята на Майкъла за намаляне на заплатите и с това на бюджета, стига да я отстоява до край!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2012 08:53

dreben23 написа:Много си се изсилил, колега. Ако беше обърквал толкова състава, нямаше да стопим разликата до 6-7 точки. А преди това нямахме дори състав! :) Мястото на един футболист е там където треньорът го сложи, не където на нас ни се иска. ;) Докато бием нямам претенции относно позиции и състава.

Изобщо не съм се изсилил. Кого толкова сме били? Левски, та те са трагични. Освен победата за купата в Разград нямаме победа, като гост на малко по-стойностен отбор този полусезон.
Хикс в Бургас, Варна и Пловдив, загуби от Лудогорец и Литекс. Реално за първенство имаме само една победа в сериозен мач. Какво толкова сме стопили, максималната ни разлика с първия беше 10 точки.

Това, че печелим понякога точки, не значи, че не бърка титулярите. Спомни си какво представлявахме първото полувреме в Пловдив, срещу Монтана, че и в Разград за купата. В някои мачове се налагаше да прави смени още в 35-40 минута, за да поправя грешките си сред титулярите. В Пловдив и Варна бяха сигурни 3-те точки, ако не пропилявахме по цяло едно полувреме в налучкване на състава.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 ное 2012 08:57

mistreated написа:
dreben23 написа:Много си се изсилил, колега. Ако беше обърквал толкова състава, нямаше да стопим разликата до 6-7 точки. А преди това нямахме дори състав! :) Мястото на един футболист е там където треньорът го сложи, не където на нас ни се иска. ;) Докато бием нямам претенции относно позиции и състава.

Изобщо не съм се изсилил. Кого толкова сме били? Левски, та те са трагични. Освен победата за купата в Разград нямаме победа, като гост на малко по-стойностен отбор този полусезон.
Хикс в Бургас, Варна и Пловдив, загуби от Лудогорец и Литекс. Реално за първенство имаме само една победа в сериозен мач. Какво толкова сме стопили, максималната ни разлика с първия беше 10 точки.

Не забравяй, че ЦСКА вече мина през абсолютно всички тежки гостувания - тези, които си изброил, а Левски и Лудогорец тепърва ще гостуват, особено сините.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2012 09:01

vaskonti написа:
mistreated написа:

Не забравяй, че ЦСКА вече мина през абсолютно всички тежки гостувания - тези, които си изброил, а Левски и Лудогорец тепърва ще гостуват, особено сините.

Не си прав. Лудогорец от гостуванията в Ловеч, Бургас и Варна взе 6 точки, а ние 2. Мисля, че има разлика.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 ное 2012 09:34

mistreated написа:
vaskonti написа:
mistreated написа:

Не си прав. Лудогорец от гостуванията в Ловеч, Бургас и Варна взе 6 точки, а ние 2. Мисля, че има разлика.

Въпреки това им остава много повече тежки гостувания - в София на три пъти и сега в Пловдив. А Левски имат да гостуват навсякъде.
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2012 09:43

vaskonti написа:Въпреки това им остава много повече тежки гостувания - в София на три пъти и сега в Пловдив. А Левски имат да гостуват навсякъде.

Левски не ги броя, знаем защо са с толкова много точки. А и дали ще бият Лудогорец в Пловдив или не, мисля че не е това темата.

Можеш ли да отречеш, че Стойчо обърка много пъти състава в последните мачове? Докато нямаше играчи се оправдаваше, че няма кой друг да пусне. Сега има избор, но не взима правилните решения и се налага в хода на мача да напипва състава.
Отричаш ли, че Нюанджи няма никакво място на крилото? Отричаш ли, че Присо е абсолютно неадекватен, особено срещу затворени отбори, защото няма никаква техника. Отричаш ли, че Тошко Янчев не е изобщо за титуляр?
Хубаво е да стоим зад Младенов, но нека казваме нещата така, както са в действителност. В последните 4-5 мача много ме разочарова с решенията си. Показва, че явно не познава играчите си и техните моментни възможности.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 ное 2012 10:11

Аз съм един от критиците на Стойчо и това, което казваш съм го казвал и аз. Тошко от 2 години издиша сериозно и няма нито един добър мач, а като добавим и Присо, излиза, че ние всеки мач играем с 9 човека. При това положение точките, които имаме са повече от добро постижение.
Нюаджи има голям талант, това е видно. Със сигурност може да играе на крилото защото е бърз с топка в крака. За мен е от играчите, които могат да играят на всеки пост в нападението, което го прави доста ценен.
Има едно нещо, в което Стойчо показа голямо израстване - смените, които прави са навременни и точни. А беше време, в което първите му смени бяха около 85 минута и вкарваше дефанзивен играч, независимо от резултата. Иначе със сигурност познава добре играчите си, но по една или друга причина Тошко и Присо играят, а Станко е в групата за всеки мач. Това не са следствия от непознаване на играчите, а от други неща. Например - на Присо му се търси купувач, поради което играе повече, та белким някой се излъже и го хареса, а Станко е ясен. За Тошко обаче нямам обяснение защо още играе.
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 ное 2012 12:10

джуманджи мисля издиша на крилото, бързината я има но с топка в крака един на един на скорост ми се струва неефективен и е като вързан. за разлика от това тази скорост му позволява да намира добре празнините в центъра на противниковите защитници където има видима файда от него. стойчо да го хвърля в атака пред мишел и пролетта да влизаме при богатите
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”