Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.

x-ekutor написа:За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.
Не мисля,че ще го уволнят.
Довечера ще си каже

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:x-ekutor написа:За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.
Не мисля,че ще го уволнят.
Довечера ще си каже
Довечера + уикенда срещу Сити.Няма как да вземат и двата мача.

- El Pistolero
- Контакти:
Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра. 

Don`t feed the troll.
El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра.
Един човек на моето мнение

- liverpool96
- Контакти:
El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра.
И аз съм му фен. Гледах го срещу Челси - истински стълб в средата на терена. Много висок процент точни подавания и доста навременни намеси в дефанзивен план. Не се сещам дори да си е изкарвал някакви картони, нито пък груби влизания.
liverpool96 написа:El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра.
И аз съм му фен. Гледах го срещу Челси - истински стълб в средата на терена. Много висок процент точни подавания и доста навременни намеси в дефанзивен план. Не се сещам дори да си е изкарвал някакви картони, нито пък груби влизания.
много добри играчи , само пари да има

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Avrameca написа:liverpool96 написа:El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра.
много добри играчи , само пари да има
Еми като няма да организират една благотворителна фондация с sms и готово. По - добре 2.40 за отбора от колкото за Биг Брадър стига да отидат на правилното място

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- tisho_ynwa
- Контакти:
оле представяте ли си 3 в 1 в Ливърпул тоест 3-ма Суарез - Луис Суарез , Матиас Суарез (голамйстора на Андерлехт) и Джефрен Суарез крилото на спортинг лисабон, ето така взимаме и нападател и крило
-
- Контакти:
матиас суарес никакъв шанс да привлечем,поредния набеден за звезда...не съм навит и на жефрен суарес-тоя тотално е свършил.нападателя ще е или вилфред бони или стъридж,а крилото ще е томас инс.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.