Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот x-ekutor » 20 ное 2012 15:30

За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 ное 2012 15:40

x-ekutor написа:За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.

Не мисля,че ще го уволнят.
Довечера ще си каже :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 20 ное 2012 17:26

HoUs4oOL написа:
x-ekutor написа:За Стъридж стана ясно че остава в Челси още миналия месец.Пък и тази седмица ще уволнят Ди Матео и ще чакат следващия мениджър.Ще видим кой ще е и дали ще иска Стъридж и Торро.

Не мисля,че ще го уволнят.
Довечера ще си каже :mrgreen:

Довечера + уикенда срещу Сити.Няма как да вземат и двата мача.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 20 ное 2012 17:40

Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра. :)
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 20 ное 2012 17:56

El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра. :)

Един човек на моето мнение :mrgreen: Дефанзивният халф трябва да е най-здравото момче в отбора.Трансферни цели колкото искаш - Мулумбу,Н'Зонзи,Диара,Лорик Кана от Лацио,въобще във всеки африкански национален отбор има по 2ма,които ще ни свършат работа :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 20 ное 2012 18:38

El Pistolero написа:Аз викам за заместник на Лукас да вземем Юсуф Мулумбу от Уест Бромич. Трябва ни един здрав негър в центъра. :)

И аз съм му фен. Гледах го срещу Челси - истински стълб в средата на терена. Много висок процент точни подавания и доста навременни намеси в дефанзивен план. Не се сещам дори да си е изкарвал някакви картони, нито пък груби влизания.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 20 ное 2012 18:47

liverpool96 написа:

И аз съм му фен. Гледах го срещу Челси - истински стълб в средата на терена. Много висок процент точни подавания и доста навременни намеси в дефанзивен план. Не се сещам дори да си е изкарвал някакви картони, нито пък груби влизания.

много добри играчи , само пари да има :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 20 ное 2012 19:05

Avrameca написа:
liverpool96 написа:

много добри играчи , само пари да има :mrgreen:

Еми като няма да организират една благотворителна фондация с sms и готово. По - добре 2.40 за отбора от колкото за Биг Брадър стига да отидат на правилното място :mrgreen: :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 20 ное 2012 19:19

оле представяте ли си 3 в 1 в Ливърпул тоест 3-ма Суарез - Луис Суарез , Матиас Суарез (голамйстора на Андерлехт) и Джефрен Суарез крилото на спортинг лисабон, ето така взимаме и нападател и крило

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 20 ное 2012 20:07

матиас суарес никакъв шанс да привлечем,поредния набеден за звезда...не съм навит и на жефрен суарес-тоя тотално е свършил.нападателя ще е или вилфред бони или стъридж,а крилото ще е томас инс.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”