grud написа:ntodorov написа:Bourgas написа:Пред препълнените трибуни на Храма пеят "Вратаря е сирак але але". Но съм почти сигурен, че няма гостуващи, защото те бойкотират от сумати години. Това са почти сигурно хора от Бургас.
"Препълнените" трибуни на храма + "препълнените" трибуни на Овча купел + "препълнените" трибуни в Ловеч и ей ти на...една опашка за слънчоглед пред стадион 9-ти септември преди 25 години.![]()
Тц, няма да стигнат дори за опашката за билети пред каса5 на стадиона
и то в деня на мача!!!
Имам предвид само опашката пред баба Анка ( дебелата циганка )
[offtopic]Анка правеше най-хубавия слънчоглед. Тази жена правеше оборот, който сега два стадиона от продажбата на билети не могат да направят. Помните ли я ? Мъжът и продаваше в другия край ( към затвора)слънчоглед и, ако не се лъжа му викаха "семката". Малко по-късно стана заможен мангал, на който му гръмнаха златарското ателие до Барче гъзарче и го поставиха веднъж за винаги на мястото му, а именно в Комлука.
ПС: Не съм много сигурен дали Анка му беше жена или работничка, но винаги при нея имаше големи опашки. В началото на 90-те Анка изчезна барабар със семката, които вече се бяха открехнали с търговия на злато и дрехи от Турция. Бях я видял в началото на Демокрацията накичена с благороден метал и със самочувствието на ангорски котарак. Намазана циганка стана, а ние и бяхме "донорчетата" през соц. годините.

ПС: Купувахме си семки, защото нямаше, какво да правим до началото на мача. Влизахме час и половина по-рано на стадиона и слушахме духова музика от високо-говорителите. Когато Черноморец излизаше на разгрявка за мен и повечето около мен вече мачът беше започнал.[/offtopic]