Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 19 ное 2012 14:29

grud написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:Пред препълнените трибуни на Храма пеят "Вратаря е сирак але але". Но съм почти сигурен, че няма гостуващи, защото те бойкотират от сумати години. Това са почти сигурно хора от Бургас.

"Препълнените" трибуни на храма + "препълнените" трибуни на Овча купел + "препълнените" трибуни в Ловеч и ей ти на...една опашка за слънчоглед пред стадион 9-ти септември преди 25 години. :oops: :|

Тц :shock: , няма да стигнат дори за опашката за билети пред каса5 на стадиона :o и то в деня на мача!!! ;)

Имам предвид само опашката пред баба Анка ( дебелата циганка )
[offtopic]Анка правеше най-хубавия слънчоглед. Тази жена правеше оборот, който сега два стадиона от продажбата на билети не могат да направят. Помните ли я ? Мъжът и продаваше в другия край ( към затвора)слънчоглед и, ако не се лъжа му викаха "семката". Малко по-късно стана заможен мангал, на който му гръмнаха златарското ателие до Барче гъзарче и го поставиха веднъж за винаги на мястото му, а именно в Комлука.
ПС: Не съм много сигурен дали Анка му беше жена или работничка, но винаги при нея имаше големи опашки. В началото на 90-те Анка изчезна барабар със семката, които вече се бяха открехнали с търговия на злато и дрехи от Турция. Бях я видял в началото на Демокрацията накичена с благороден метал и със самочувствието на ангорски котарак. Намазана циганка стана, а ние и бяхме "донорчетата" през соц. годините. :)
ПС: Купувахме си семки, защото нямаше, какво да правим до началото на мача. Влизахме час и половина по-рано на стадиона и слушахме духова музика от високо-говорителите. Когато Черноморец излизаше на разгрявка за мен и повечето около мен вече мачът беше започнал.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 ное 2012 14:38

Bourgas написа:Интернет братче, Гугъл, пишеш й името, което тя толкова старателно си го е сложила в ютюб и хоп, излиза мацката :)
А за опашките за слънчоглед, реве ми се и на мен, блажени години, въпреки, че помня по-малко от вас.

Туй интернет-а вижда повече подробности и от... гинеколозите. :mrgreen:
Тоше. Няма вероятност да помниш повече от нас... Ние вече живеем само със спомените си. :P
[offtopic]Шегувам се ей. Тепърва чертаем бъдещето си. :geek: :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 ное 2012 16:03

Какво правят братята румънци в двубой от 5-а дивизия на футболното им първенство :o :o :shock: :shock:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-56TcT5n-I4
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 ное 2012 16:45

burgazliqta написа:Какво правят братята румънци в двубой от 5-а дивизия на футболното им първенство :o :o :shock: :shock:

Уникално те изкараха по-добра хореография от Левски и ЦСКА. :lol:
[offtopic]Да гледат Бистришките тигри и Барселоната от Соляване искаме същото от тях[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 ное 2012 17:12

Parmalat написа:
burgazliqta написа:Какво правят братята румънци в двубой от 5-а дивизия на футболното им първенство :o :o :shock: :shock:

Уникално те изкараха по-добра хореография от Левски и ЦСКА. :lol:
[offtopic]Да гледат Бистришките тигри и Барселоната от Соляване искаме същото от тях[/offtopic]

Направо сега уикенда има много интересни мачове в бургаските дивизии. От А окръжна един срещу друг се изправят "Вихър - 2000" - Айтос и "Странджа-Агрокорн" - Средец , от Б група център има селско дерби "Белите гълъби" - Гълъбец срещу съселяните си от "Гълъбец" - Гълъбец , от Б група запад се изправят втория "Люляк" - Люляково срещу третия "Съединение" - Съединение тези мачове ще са в пъти по напрегнати и по интересни от Лудогорец - Левски, жалко е че селяните нямат пари за такава пиротехника. :)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 19 ное 2012 19:17

ntodorov написа:
Bourgas написа:Пред препълнените трибуни на Храма пеят "Вратаря е сирак але але". Но съм почти сигурен, че няма гостуващи, защото те бойкотират от сумати години. Това са почти сигурно хора от Бургас.

"Препълнените" трибуни на храма + "препълнените" трибуни на Овча купел + "препълнените" трибуни в Ловеч и ей ти на...една опашка за слънчоглед пред стадион 9-ти септември преди 25 години. :oops: :|

Изображение Ай почвай да ревеш Нейчо,ама с 4 реда сълзи :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 ное 2012 21:39

Изображение
Мисля че снимката казва много работи. И все пак РЕСПЕКТ , ето така трябва да бъдем на стадионите, едно цяло без значение отбор, пол и възраст. :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 ное 2012 21:43

Изображение
Ето по такива стадиони ходя аз. :lol: :lol: :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 ное 2012 22:23

Изключително съм доволен от събранието! Искам да благодаря на всички и да продължаваме да се развиваме , защото сме едно цяло ! Благодаря ви

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 ное 2012 23:27

Ivo-Chernomoretz написа:Изключително съм доволен от събранието! Искам да благодаря на всички и да продължаваме да се развиваме , защото сме едно цяло ! Благодаря ви

Избрахте ли си ново ръководство на фенклуба :? ?

Върни се в “Черноморец”