Рофлес направо ме разочароваш пич.. Капка уважение нямаш към великите отбори - що за човек си ти, не за фен, а за човек ? Не си някакъв запален фен, който живее в Англия и знае колко е важно и враждебно дербито между тези два отбора-как тогава ги мразиш толкова, че дори нямаш капка уважение към тях. Ако говорехме за ЦСКА-Левски в България ще те разбера, но да мразиш Ливърпул, без да знаеш защо..
Сега по въпросите ти или по-точно размислите: Ти не виждаш ли, че всичко постигнато в отборът е благодарение на Сър Алекс и помощниците му и на нито един друг човек. В отборът ни няма много звезди, но той просто направи така, че дори със "средни" футболисти да сме на върхът - единствен той може да го направи това. Не съм видял нито един друг мениджър да е направил отбор със футболисти-"средняци" нещо велико като Сър Алекс. Можем да избегнем това което се случи в Ливърпул с купуването на звезди както правят сега Челси и Сити, и за треньор ни дойде някой като Пеп Гурадиола или Моуриньо, което аз не одобрявам, но на никой не му пука какво одобрявам и какво не.
Относно
Въпроса е - Трябваше ли да сте стига дотам, че да се мъчим? Защо не си направихме мача лесен, а си мислят, че трябва да почват да играят, щом им вкарат ? Това е.. Не че някой е виновен.
Ако си гледал мачът, просто щеше да видиш, че Норич го направиха такъв, а не ние. Просто за тези отбори всяка точка е важна, а ако вземат нещо на големите отбори то се равнява на огромен успех.
И това със сменянето и истинския фен - не можеш да кажеш на някого какво да направи или да определиш дали е истински фен, защото за мен истински фен означава:
1. Да знае цялата история на отборът
2. Да ходи на мачовете
3. Да подкрепя постоянно отборът
4. Да има поне един артикул на този отбор ( незадължително)
Сто процента съм сигурен, че нито знаеш цялата история - като мен, нито си ходил на мач - като мен. За подкрепянето - склонен съм да вярвам, че го подкрепяш постоянно.
По тези мои схващания за истинския фен следва, че и двамата не сме истински фенове..