Норич - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Норич - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 17 ное 2012 22:26

Rofles написа:
t0bl3ro_bg написа:Не знам братле, сега е много лесно да обвиним някого.. но не съм убеден, че ако беше играл Клевърли/Андо/Флетчър или който и да е друг на Гигс на мястото бихме победили. Просто мачът така се разви - Норич яко отзад и после просто усетиха шанса и ни вкараха и от там нататък беше много трудно.. Аз за това и казах, че ако ни вкарат първи няма да направим обрат (още преди 2-3 дни мисля, че беше) Продължаваме напред и това е, няма друг изход просто. Джъст Белийв :)

Въпроса е - Трябваше ли да сте стига дотам, че да се мъчим? Защо не си направихме мача лесен, а си мислят, че трябва да почват да играят, щом им вкарат ? Това е.. Не че някой е виновен.

Понякога,просто липсва и късмет...
Руди днес направи страхотен мач,спаси всичко което можа.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 17 ное 2012 22:29

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE, THEN DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN' ;) :)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:34

Рофлес направо ме разочароваш пич.. Капка уважение нямаш към великите отбори - що за човек си ти, не за фен, а за човек ? Не си някакъв запален фен, който живее в Англия и знае колко е важно и враждебно дербито между тези два отбора-как тогава ги мразиш толкова, че дори нямаш капка уважение към тях. Ако говорехме за ЦСКА-Левски в България ще те разбера, но да мразиш Ливърпул, без да знаеш защо..

Сега по въпросите ти или по-точно размислите: Ти не виждаш ли, че всичко постигнато в отборът е благодарение на Сър Алекс и помощниците му и на нито един друг човек. В отборът ни няма много звезди, но той просто направи така, че дори със "средни" футболисти да сме на върхът - единствен той може да го направи това. Не съм видял нито един друг мениджър да е направил отбор със футболисти-"средняци" нещо велико като Сър Алекс. Можем да избегнем това което се случи в Ливърпул с купуването на звезди както правят сега Челси и Сити, и за треньор ни дойде някой като Пеп Гурадиола или Моуриньо, което аз не одобрявам, но на никой не му пука какво одобрявам и какво не.

Относно
Въпроса е - Трябваше ли да сте стига дотам, че да се мъчим? Защо не си направихме мача лесен, а си мислят, че трябва да почват да играят, щом им вкарат ? Това е.. Не че някой е виновен.

Ако си гледал мачът, просто щеше да видиш, че Норич го направиха такъв, а не ние. Просто за тези отбори всяка точка е важна, а ако вземат нещо на големите отбори то се равнява на огромен успех.

И това със сменянето и истинския фен - не можеш да кажеш на някого какво да направи или да определиш дали е истински фен, защото за мен истински фен означава:
1. Да знае цялата история на отборът
2. Да ходи на мачовете
3. Да подкрепя постоянно отборът
4. Да има поне един артикул на този отбор ( незадължително)

Сто процента съм сигурен, че нито знаеш цялата история - като мен, нито си ходил на мач - като мен. За подкрепянето - склонен съм да вярвам, че го подкрепяш постоянно.

По тези мои схващания за истинския фен следва, че и двамата не сме истински фенове..
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 17 ное 2012 22:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:37

И ако може следващия път си напиши собственото мнение, а не това което очакваш, човекът на когото подражаваш да напише.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 ное 2012 22:40

Все повече се замислям защо САФ не взима човек, който да играе deep lying playmaker като Скоулси и да ни изнася топката с брилянтни пасове... Пол не е вечен, а изтървахме Погба и Морисън. Модрич замина в Реал, а можеше да ни помогне... Имаме нужда от такъв играч. Лошото е, че тази зима няма да се купи. САФ рядко прави зимни трансфери. :(
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 17 ное 2012 22:41

t0bl3ro_bg написа:И ако може следващия път си напиши собственото мнение, а не това което очакваш, човекът на когото подражаваш да напише.

За кого става въпрос? :roll:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:45

За господинът с никнейм "Рофлес"

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 ное 2012 22:51

Така е, но аз не предричам, че отбора, на който съм фен ще стане като Ливърпул след като САФ се откаже. И не няма да имам уважение към Ливърпул след като виждам какво пишат те за нас и как пишат името на Манчестър Юнайтед.
Иначе си прав. Но аз винаги подкрепям отбора си независимо какво става и никога не бих предрекъл негов западък ;)

АА ДА май не си ме разбрал. Като казах средняци имах предвид Ливърпул, а не Манчестър Юнайтед. Затова като критикуваш първо чети и гледай внимателно.

И аз преценявам дали да си пиша името, ясно?
Последна промяна от Rofles на 17 ное 2012 22:55, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 17 ное 2012 22:54

В момента даже Ливерпул играят по - добър футбол от нас. Този сезон играем някакъв антифутбол просто :(

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 ное 2012 22:55

radorezila написа:В момента даже Ливерпул играят по - добър футбол от нас. Този сезон играем някакъв антифутбол просто :(

Разкарай се пък и ти бе, въшкар.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”