Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
r.h. написа:Честита победа! Красив втори гол вкарахте. Жалко, че ние не успяхме да реализираме положенията, които създадохме. Въпреки загубата стояхме доста добре и мисля, че заслужавахме нещо повече от достойна загуба в този мач.
allez_les_blues написа:harka1914 написа:Определено при така стеклите се обстоятелства мачът в Разград е мача на истината. Сега и зелените са в криза и при пълна мобилизация и при възможно най-малко грешки в защита трябва, а вярвам и че можем, въпреки мачовете като днешния и този с ЦСКА, да ги бием и да завършим полусезона на 1 място с 5 точки разлика. Това ще е много важно, защото след зимната пауза, подготовка и селекция се надявам да сме доста по-добри, а освен това при 5 точки аванс ще играем освободено и с повече самочувствие, докато на останалите ще им пари всеки един мач под гъза, защото задължително ще трябва да бият, а това е предпоставка за издънки. Що се отнася до треньора, аз мисля че не развива и не разкрива истинския си потенциал поради огромния натиск от ръководство и от фенове за задължителна титла след Голямата суша през ерата "Гонзо". Станем ли шампиони, без оглед на играта и го оставявят и за следващия сезон, смятам че Илиев ще покаже много по-голяма вариативност и много повече идеи и фантазия, защото ще е станал шампион вече и ще му е доста по-лабаво около врата. Но да не слагам тигана преди рибата да е уловена.
не забравяй че след това Лудогорец гостуват на Ботев(ПД) където според мен няма да бият.Така че и хиксът в Разград ни устройва.Разбира се най-добре ще е да бием-тогава на практика спорът за титлата приключва, обрати не стават всеки сезон
Kris_men2000 написа:
не забравяй че след това Лудогорец гостуват на Ботев(ПД) където според мен няма да бият.Така че и хиксът в Разград ни устройва.Разбира се най-добре ще е да бием-тогава на практика спорът за титлата приключва, обрати не стават всеки сезон
Каква титла сънуваш бе пич.Погледни играта която играем.Та ние сме пълна скръб.Лудогорец ще ни размажат поне с 3:0.С тази игра няма да се класираме и на 5 място.На пролет гостуваме на Литекс,Локо пд.,Черноморец,Черно Море,Ботев пд и да не забравяме мачовете с Цска и Лудогорец.Точно 7 мача.От тези 7 мача ще имаме минимум 5 загуби.Това да ти говори нещо.С тази игра не искам дори и за Уефа да играем,че пак ще ни правят някои отборчета смешни.Просто трябва да сменят треньора Илиев и да сложат някои който разбира тази игра.А той не я разбира тази игра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта