Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Мнениеот allez_les_blues » 10 ное 2012 19:01

абе другия кръг Илиян ше ги нареди 10 човека в наказателното поле, и ако Пацо има ден,измъкваме 0:0 :mrgreen: . Но няма да е лесно де- Бадема и Вуйчовото озверяват само като чуят "Левски" :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 ное 2012 19:05

r.h. написа:Честита победа! Красив втори гол вкарахте. Жалко, че ние не успяхме да реализираме положенията, които създадохме. Въпреки загубата стояхме доста добре и мисля, че заслужавахме нещо повече от достойна загуба в този мач.

Колега, играхте повече от добре. Бях приятно очарован от вашата игра, само суперлативи заслужавате. Същото обаче не мога да кажа за нашата - слаб мач на Левски. Не ми хареса изобщо. На какво се дължи това, не знам. По-важното е, че победихме и дръпнахме в класирането. Сега в Разград трябва да се стегнат и да направят един сериозен мач и да победим. Ако успеем да направим разлика от 5 точки и нагоре в края на полусезона, ще бъде просто перфектно. Да си опичат акъла в Разград и да победят, ако трябва и с половин гол.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 10 ное 2012 19:07

Тия ми омръзнаха. Ботев Враца ни надигра на Герена. Нямам нищо против отбора им и дори ми станаха симпатични след този мач, но едва ли има много случаи в историята, когато отбор от техния ранг е идвал на Герена и ни е надигравал. Създадоха значително повече чисти положения от нас. Атаките им в голяма степен бяха по изострени и смислени от нашите. Играеха по-агресивно и по-хитро. Единствения показател, по който може би не ни надиграха е притежанието на топката, защото имаше достатъчно на брой наши безсмислени пасове между нас. Сякаш някой насила ги кара да си я подават тая топка. Отзад при всяка по-остра атака на противника наставаше някакъв пълен смут и хаос. И не, нямаше никакво подценяване, просто сме си некадърни, тотално сбъркана селекция, страхлив треньор, малоумни решения. Жалко за отбора на Ботев Враца, защото не заслужаваха да загубят, но си мисля, че няма да изпаднат от А група.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 ное 2012 19:12

ако не бях гледал мача с Ботев Вр щях да пиша нещо друго,но ИСТИНАТА за Левски е много страшна.
А тя е следната Ботев Вр. ни надигра на Герена.И то с чисто футболни качества и аргументи.
Чудя се на всички които с оптимизъм коментират предстоящия мач с Лудогорец,в който тази смешна защита ще я разпардушинят.
Този Левски е адски слаб,адски неграмотен,адски слаб тактически,с адски слаби изпълнители.
Иляне,Иво пичове вразумете се и зхвърлете половината отбор или ги накарайте да играят защото това днес бе подигравка със синята фланелка,спаси ви само КЪСМЕТА ,който бе днес със нас.
Пламен Илиев-ако изключим селската му проява при фаула-безгрешен
Дъстли-този все едно за първи път виждаше футболна топка,седеше на 10 метра от крилото на Враца-не знаеше къде се намира.Голът му не ме грее щото ако врачани бяха вкарали едно от своите си положения-ИЗГАРЯХМЕ.

Димов-за поста на който е принуден да играе мога само да го похваля-покри около 10 пъти зоната на Дъстли.
Ели-посредствен
Гаджев-смея да твърдя най добрия от Левски ако може да има най-добър в такъв мач.
Старокин-все същия си е на моменти се справя добре на моменти може да те изкара извън нерви.
Нуно Пинто-видях само когато центрира за гола.
Рамос-оценка като на Влади-стара се доста момчето няколко пъти покри и той илюзиониста Дъстли.
Райков-зимата това момче при Ботев Вр,.
Базил-нямаше топки които да достигнат до него ,като цяло слаб мач и за него.
Йорданов-влезе с голямо желание ,но само с желание не става.
Силва-същото и за него не достигнаха топки за да се изяви,не помогна с нищо.
Прохазка-съвсем малко запълни огромната дупка в средата нАТЕРЕНА.
LEVSKI_FOREVER

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 ное 2012 19:14

"Левски" - "Ботев" Враца 2:0. Победа в поредния безличен мач. В много епизоди "Левски" беше надиграван. Мач, който трябва да забравим? Не! Мач, който трябва да предизвика изводи и действия.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 ное 2012 19:15

На терена играха 14 мъже от Враца,подкрепяни от около 60 души вярна агитка,и 14 беэдушници в синьо подкрепяни от 2000 души,които останаха РАЗОЧАРОВАНИ ОТ Всички мърди и страхливия Илиан.......
Пламен беше эа директен червен,удари около 3-4 пъти легналия играч на Враца,защитата....Димов и Ели си подадоха около 30 паса помежду си или на Пламен ,Старокин направен смешен и не се включи в нито 1 атака..Мюлдер със случаен гол и пасове само назад или в страни,Гаджев с общо 5 паса напред,около 20 по фланга и 100 наэад,Райков/Прохаэка смешници и фигуранти,имам 3 билета эа ПТС в София,ще им ги преодстъпя,Ментиньо след гола в 5 минута фигурант,Рамос не правеше НИЩО и печелеше само тъчове,на Карвальо/Силва не им се подаваше.Илиане КЪДЕ СА ЮНОШИТЕ,ТЕЗИ ФИГУРАНТИ НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ЛЕВСКИ...
ТОНЬО ТЕЗИ 6 ЛЕВА БИЛЕТИ ЗА ТОЗИ ЛЕВСКИ...Никога повече няма да стъпя на Герена,докато в отбора играят хора които не знаят ЩО Е ЛЕВСКИ...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 10 ное 2012 19:19

Абе сега искам да попитам вечните оптимисти, които все недоволстват и ни се чудят защо плюем следното: Хареса ли ви играта на Левски? Видяхте ли колко сгрешени паса имаше? Видяхте ли ни смешната защита? Видяхте ли смешните смени?
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 ное 2012 20:57

Чудя се Левски какъв спорт практикува.Няма такъв анти футбол в целия свят.Даже и маймуните в Африка ще играят не 100 а 1000 пъти по-добре от тези скапани така наречени играчи и то играещи в най-големия отбор в България.тава са пълни скапаняци.Предлагам всичките играчи заедно с треньора да ги разтрелят в ефир по БНТ1 за всеобща награда на феновете на Левски и футбола.Господа смешници наречени футболисти на Левски и ти измислено гномче което се пишеш треньор на Левски вземете колективно се разтреляйте за да не мъчите феновете на Левски.Край аз бях до тук.Аз такава скапана игра на този отбор няма да гледам.Това не е футбол това е най-скапания метод за игра на футбол.Вие не сте футболисти вие сте едни мърши срам за цяла България.Плюя на вас.Аз съм на 50 години но толкова скапани и бездушни футболисти не съм гледал никъде и никога.БАТКОООООВ ВРЪЩАЙ СИРАКОВ В ЛЕВСКИ ЧЕ СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ДАЖЕ И НА КУЧЕТАТА.СРАМ,СРАМ,СРАМ И СРАМ.Просто нямам думи за тези нищожества наречени футболисти на Левски.Ако съм на Батков на мястото, ще накарам тези мишоци да си плащат ако искат да играят в Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 ное 2012 21:10

allez_les_blues написа:
harka1914 написа:Определено при така стеклите се обстоятелства мачът в Разград е мача на истината. Сега и зелените са в криза и при пълна мобилизация и при възможно най-малко грешки в защита трябва, а вярвам и че можем, въпреки мачовете като днешния и този с ЦСКА, да ги бием и да завършим полусезона на 1 място с 5 точки разлика. Това ще е много важно, защото след зимната пауза, подготовка и селекция се надявам да сме доста по-добри, а освен това при 5 точки аванс ще играем освободено и с повече самочувствие, докато на останалите ще им пари всеки един мач под гъза, защото задължително ще трябва да бият, а това е предпоставка за издънки. Що се отнася до треньора, аз мисля че не развива и не разкрива истинския си потенциал поради огромния натиск от ръководство и от фенове за задължителна титла след Голямата суша през ерата "Гонзо". Станем ли шампиони, без оглед на играта и го оставявят и за следващия сезон, смятам че Илиев ще покаже много по-голяма вариативност и много повече идеи и фантазия, защото ще е станал шампион вече и ще му е доста по-лабаво около врата. Но да не слагам тигана преди рибата да е уловена.

не забравяй че след това Лудогорец гостуват на Ботев(ПД) където според мен няма да бият.Така че и хиксът в Разград ни устройва.Разбира се най-добре ще е да бием-тогава на практика спорът за титлата приключва, обрати не стават всеки сезон ;)

Каква титла сънуваш бе пич.Погледни играта която играем.Та ние сме пълна скръб.Лудогорец ще ни размажат поне с 3:0.С тази игра няма да се класираме и на 5 място.На пролет гостуваме на Литекс,Локо пд.,Черноморец,Черно Море,Ботев пд и да не забравяме мачовете с Цска и Лудогорец.Точно 7 мача.От тези 7 мача ще имаме минимум 5 загуби.Това да ти говори нещо.С тази игра не искам дори и за Уефа да играем,че пак ще ни правят някои отборчета смешни.Просто трябва да сменят треньора Илиев и да сложат някои който разбира тази игра.А той не я разбира тази игра.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2012 21:23

Kris_men2000 написа:
не забравяй че след това Лудогорец гостуват на Ботев(ПД) където според мен няма да бият.Така че и хиксът в Разград ни устройва.Разбира се най-добре ще е да бием-тогава на практика спорът за титлата приключва, обрати не стават всеки сезон ;)
Каква титла сънуваш бе пич.Погледни играта която играем.Та ние сме пълна скръб.Лудогорец ще ни размажат поне с 3:0.С тази игра няма да се класираме и на 5 място.На пролет гостуваме на Литекс,Локо пд.,Черноморец,Черно Море,Ботев пд и да не забравяме мачовете с Цска и Лудогорец.Точно 7 мача.От тези 7 мача ще имаме минимум 5 загуби.Това да ти говори нещо.С тази игра не искам дори и за Уефа да играем,че пак ще ни правят някои отборчета смешни.Просто трябва да сменят треньора Илиев и да сложат някои който разбира тази игра.А той не я разбира тази игра.

Играта е трагична, спор няма. Ти обаче забравяш един момент-къде се намираме... В БГ с игра не се става и чистач. Нямаме игра, но имаме точките. И бием ли в Разград( и аз не знам как, но е дерби и футбол-да изчакаме!), много трудно някой ще ни спре. Първо, на полусезона ще влязат 3-4 нови( да се надаме-класни). Второ, обиграването вече ще е факт. Трето, изброените от теб отбори меко казано не са по-добри от нас. И накрая, Тоньо ще подмаже колата с катран в поне три от тези мачове, нали ме разбираш? Така че не бързай да отписваш нищо, ключът е победа в Разград. А за ЛЕ-много си прав, но това е генерален проблем на всички наши отбори. Дай да си гледаме нашия.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”