Ботев Пд - златната кокошка на БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Ботев Пд - златната кокошка на БФС

Мнениеот никки1912 » 07 ное 2012 21:09

Пропуснат е мача в Гоце Делчев където ни глобиха отново а пак имаше благодарности от тамошната полиция Да питам нещо извън темата. Нещо не ми се отваря независимия някой да знае нещо по въпроса?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 07 ное 2012 22:32

rado. написа:
Rooster1912 написа:
fena написа:Кривия се изложи много. Реве и се оплаква от съдиите без причнно. Всички специалисти казаха, че Станислав Тодоров е изсвирил дербито перфектно. Така, че наказанията ви са напълно заслужени. Друг е въпроса, че вие винаги сте Моралните победители :)

Как без причинно бе? Ти май си гледал друг мач. Кои са тия специалисти, бе? Били казали! Дай да ги видим?! Зума ли? Камбуров ли? Гонзо? ехехехехехееее :)

Ами да те и Майкъла и всички журналисти,а и изобщо всички трезвомислещи :!: Или кривия и шепа фенове с жълти очила са по-големи спецове във футбола :roll: Иначе аз си мисля,че в този мач съдията ни ощети,ама кво да ревА,мъже сме все пак :!:

Кои са тия всички журналисти бе? Дай да ги видим. Кой е тоя Майкъла? Най-големият малоумник и при това чорбар, който има най-голям интерес да не си вземем мача... издишаш отвсякъде :mrgreen:

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 08 ное 2012 12:02

при вас мрънкането никога не е спирало :lol: :arrow: все някой ви е виновен :shock: чак ми е странно с тази игра ,как сте на 4-то място :?: :arrow: някоя ундурма ще да е :idea: :oops: :shock:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
nabokos
Контакти:

Мнениеот nabokos » 08 ное 2012 14:34

Спокойно маноле от село маноле :lol:

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 10 ное 2012 11:58

mannoli написа:при вас мрънкането никога не е спирало :lol: :arrow: все някой ви е виновен :shock: чак ми е странно с тази игра ,как сте на 4-то място :?: :arrow: някоя ундурма ще да е :idea: :oops: :shock:

А теб това какво те засяга? Успокой се и Локомотив ще е на 4-то място догодина по това време, но във втора дивизия :mrgreen:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 ное 2012 15:59

На стадиона в Ловеч имаше две димки,а на Лаута две бомбички хвърлени от бултрасите.На останалите мачове нямаше нищо на пистата.Въпреки огромните димки и ленти.200 факли и 1 тон хартия са повод за наказание.Едни палят стадиони,навлизат по време на мач на терена и ги наказват да играят на километър от Борисовата или неутрален на два,но след като става въпрос за пловдивски отбор санкциите са жестоки.Ботев или Локомотив.Марица или Спартак.Трън в очите сме пловдивчани.Единствените осмелили сме да посегнем на трона на недосегаемите.Преди бяха атаките срещу нас,после срещу Берое,Литекс,Лудогорец вечният враг Пирин и Миньор.Спете се малко мракобесци.

Върни се в “Ботев”