Ботев Пд - златната кокошка на БФС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - златната кокошка на БФС
Пропуснат е мача в Гоце Делчев където ни глобиха отново а пак имаше благодарности от тамошната полиция Да питам нещо извън темата. Нещо не ми се отваря независимия някой да знае нещо по въпроса?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Rooster1912
- Контакти:
rado. написа:Rooster1912 написа:fena написа:Кривия се изложи много. Реве и се оплаква от съдиите без причнно. Всички специалисти казаха, че Станислав Тодоров е изсвирил дербито перфектно. Така, че наказанията ви са напълно заслужени. Друг е въпроса, че вие винаги сте Моралните победители
Как без причинно бе? Ти май си гледал друг мач. Кои са тия специалисти, бе? Били казали! Дай да ги видим?! Зума ли? Камбуров ли? Гонзо? ехехехехехееее
Ами да те и Майкъла и всички журналисти,а и изобщо всички трезвомислещиИли кривия и шепа фенове с жълти очила са по-големи спецове във футбола
Иначе аз си мисля,че в този мач съдията ни ощети,ама кво да ревА,мъже сме все пак
Кои са тия всички журналисти бе? Дай да ги видим. Кой е тоя Майкъла? Най-големият малоумник и при това чорбар, който има най-голям интерес да не си вземем мача... издишаш отвсякъде

при вас мрънкането никога не е спирало
все някой ви е виновен
чак ми е странно с тази игра ,как сте на 4-то място
някоя ундурма ще да е
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

Спокойно маноле от село маноле
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

[offtopic]

- БОТЕВ 1912
- Контакти:
mannoli написа:при вас мрънкането никога не е спирало![]()
все някой ви е виновен
чак ми е странно с тази игра ,как сте на 4-то място
![]()
някоя ундурма ще да е
![]()
![]()
![]()
[offtopic][/offtopic]
А теб това какво те засяга? Успокой се и Локомотив ще е на 4-то място догодина по това време, но във втора дивизия

-
- Контакти:
На стадиона в Ловеч имаше две димки,а на Лаута две бомбички хвърлени от бултрасите.На останалите мачове нямаше нищо на пистата.Въпреки огромните димки и ленти.200 факли и 1 тон хартия са повод за наказание.Едни палят стадиони,навлизат по време на мач на терена и ги наказват да играят на километър от Борисовата или неутрален на два,но след като става въпрос за пловдивски отбор санкциите са жестоки.Ботев или Локомотив.Марица или Спартак.Трън в очите сме пловдивчани.Единствените осмелили сме да посегнем на трона на недосегаемите.Преди бяха атаките срещу нас,после срещу Берое,Литекс,Лудогорец вечният враг Пирин и Миньор.Спете се малко мракобесци.