калпазанчо написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,тук наистина се трият много мнения при това доста безобидни.Ако мерим с "еднакъв аршин" 90% от мненията на Ел Греко не трябва да ги има
Да де Дизел, така е. И ти си прав. Той Ел греко обаче си ги пише в този форум - на Черноморец, нали? Не идва да се натрапва във вашия форум, каквато е целта на онзи горния зеления фен. Като не ви кефи, защо влизате, четете, пишете? Аз не знам наши фенове така усърдно да чете вашите форумиТи примерно си добре дошъл, от време на време и твоя клапан изпуска, от време на време ставаш досаден с пускането на теми или линкове за твоя отбор, ама на - всички си имаме кусури., Както виждаш ние сме толерантни и приемаме всички със своите недостатъци. Но да влизаш да дразниш и да си мислиш, че ще мине номера - няма да стане. Задай си въпроса първо защо това е най-големия спортен форум във България? Защото е плод на упорит модераторски труд на сериозни хора. Най-лесно е след някой мач афектиран да влезеш и да попсуваш на воля. Само дето има едни съвестни хора дето до късно вечерта седят да четат всичко и да трият подобни неща. Ефекта от тяхната работа е виден - форума е най-четения и най-посещавания. А ефекта от такива като колегата Neftochimic също е ясен...Всеки си има глава на раменете и си носи отговорсност за своите действия или бездействия. Точка, запетая, удивителна. Отивам в Слънчев бряг. Вальо, в базата ли си днес?
Да,тук съм!