Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 07 ное 2012 12:55

калпазанчо написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,тук наистина се трият много мнения при това доста безобидни.Ако мерим с "еднакъв аршин" 90% от мненията на Ел Греко не трябва да ги има

Да де Дизел, така е. И ти си прав. Той Ел греко обаче си ги пише в този форум - на Черноморец, нали? Не идва да се натрапва във вашия форум, каквато е целта на онзи горния зеления фен. Като не ви кефи, защо влизате, четете, пишете? Аз не знам наши фенове така усърдно да чете вашите форуми :roll: Ти примерно си добре дошъл, от време на време и твоя клапан изпуска, от време на време ставаш досаден с пускането на теми или линкове за твоя отбор, ама на - всички си имаме кусури., Както виждаш ние сме толерантни и приемаме всички със своите недостатъци. Но да влизаш да дразниш и да си мислиш, че ще мине номера - няма да стане. Задай си въпроса първо защо това е най-големия спортен форум във България? Защото е плод на упорит модераторски труд на сериозни хора. Най-лесно е след някой мач афектиран да влезеш и да попсуваш на воля. Само дето има едни съвестни хора дето до късно вечерта седят да четат всичко и да трият подобни неща. Ефекта от тяхната работа е виден - форума е най-четения и най-посещавания. А ефекта от такива като колегата Neftochimic също е ясен...Всеки си има глава на раменете и си носи отговорсност за своите действия или бездействия. Точка, запетая, удивителна. Отивам в Слънчев бряг. Вальо, в базата ли си днес?

Да,тук съм!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 ное 2012 12:55

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 ное 2012 14:26

Аз изтрих мненията, защото си бяха определен, провокативен СПАМ! Не бяха свързани с естеството на темата (т.е. с мача), а бяха заяждания от рода, чий е стадион "Лазур", кой каква публика имал.... на зеления фен ще му препоръчам да прочете правилата на форума с които той се е СЪГЛАСИЛ, като се е регистрирал тука.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран. ..... и да се сети защо е в син цвят...

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 ное 2012 16:04

Честито и много успехи с новия спонсор: :)

Ръководството на Черноморец представи на пресконференция днес своя нов партньор в лицето на автомобилната компания „Пежо". В събитието участваха изпълнителният директор на „акулите" Пламен Киряков, както и управителят на бургаското подразделение на компанията Тодор Демирков.

„Изключително сме щастливи, че в тези трудни времена за страната, за бизнеса и спорта, намираме един нов партньор в лицето на „Пежо". Освен финансовата подкрепа, особено ни радва и фактът, че една световна компания е избрала да бъде партньор с клуб като нашия - скромен, но с характер и със собствена индивидуалност. Пожелавам си наистина едно добро съвместно сътрудничество", сподели г-н Пламен Киряков".

„Ние от екипа на „Пежо" Бургас и „София Франс Ауто" Бургас сме особено щастливи от това ново партньорство. Ще направим всичко по нашите сили, с желание и ентусиазъм, да подкрепяме клуба с различни инициативи, както на местно, така и на национално ниво. „Пежо" подкрепя спорта от самото си създаване. Към момента компанията спонсорира изцяло френския футболен клуб „Сошо". Очакваме и в България, съвместно с Черноморец, да имаме възможността да се изявим и на футболното поприще", сподели г-н Тодор Демирков.

След изказванията, двете страни си размениха символи и позираха за обща снимка. Непосредствено след това, беше организирана и снимка с футболисти на тима, старши треньора Димитър Димитров и представителите, които участваха в брифинга.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 ное 2012 17:55

и аз си искамакаунта написа:Panzer waten quer durch Europa..... :mrgreen:

Jaaaaa ... Die Panzer Feldzug wird fortgesetzt heute Abend . 8-)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 ное 2012 22:50

и аз си искамакаунта написа:Genau ..... nur vorwärts!!!!! :) :) :)

Ти пък кой си ве?!? :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 ное 2012 22:51

На 19.11.2012 година от 19:30 ч. във ВИП салона на стадион "Лазур" ще се проведе среща на привържениците на Черноморец Бургас. Целта на тази среща е учредяване на фенклуб, избиране на представители, гласуване на устав. Всеки, който се чувства акула в душата си, който милее за отбора и феновете, нека заповяда, да не се свени. Всички са поканени, без значение от пол и възраст. Важно е само да се отбележи, че само тези, които са навършили 14 години, имат право да вземат участие в гласуването за устав и ръководство на фенклуба. Молим всеки, който се колебае да заповяда. Молим тези, които познават акули от всякакви възрасти, да ги поканят. Нека това съобщение достигне всички сини в град Бургас. Ай акули!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 ное 2012 00:10

petkan написа:
и аз си искамакаунта написа:Genau ..... nur vorwärts!!!!! :) :) :)

Ти пък кой си ве?!? :o

Светльо, Груд.

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 08 ное 2012 03:32

ntodorov написа:
Просто след неадекватното мнение на субзеро ви бръкнах малко надълбоко и решихте че не е необходимо другите да четат едно напълно коректно мнение спрямо правилата на форума.

Без да имам идея за, какво говориш след това изречение ми е стана ясно, защо са ти трили мнение.

За пореден път казвам и видях че фена на лудогорец също подчерта,че със нищо не съм обидил никой със своето мнение. Естествено сега никой не помни и се прави че не е разбрал ама както и да е :lol: Ставаше въпрос за мнението на субзеро като се присмиваше на Лудогорец че нямали фенове ,били платени и малко.Което изречено от вас е меко казано нелепо :lol: Общо взето това беше тематиката и изобщо не съм обидил никой.И аз съм бил мод във форум и знам как се проверява кой какво прави.Лесно може да се провери кой какво е трил и защо. До другия индивид, незнам дали съм прост,малоумен нямам претенции че съм много интелигентен,все още уча висше,а и като цяло ми е рано както се казва на порастна. Аз рядко влизам ,пък камоли да пиша в този форум.Първо че структурата на самия форум е доста неудобна и свободата на словото го няма.Тук всичко трябва да върви по мед и масло и даже конфликти да няма,всяко по-остро мнение подчертавам БЕЗ ОБИДИ се трие.Затова и някои други фенове като тези на Ботев изобщо не се занимават да влизат тука.

Върни се в “Черноморец”