Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Мнениеот leoric » 04 ное 2012 10:33

Liverpool forever_95 написа:
leoric написа:
dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!

Що не преброиш колко пъти тоя сезон обърнахме мач от губеща ситуация и колко миналия сезон. Ще останеш изненадан.

Е, тоя сезон имаме един равен срещу Съндърланд от губеща позиция и бихме Йънг Бойс, изоставайки 3:2...

УБА обърнахме, повеждахме 2 пъти на Сити, а не ги гонихме както миналия сезон. Вкарахме и победен гол, незачетен естествено, след пълен крах в градското дерби... Ако на това не му кажеш характер не знам, Само за справка, миналата година пълен обрат сме правили 2 пъти за цял сезон, а частичен, аз лично се сещам за 1 мач само. Сам си прави изводите, тоя отбор развива ли се след легендата или се е превърнал в селски, както го изкарвате.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 ное 2012 11:11

Айде да ми подарят една победа за Рожденния ден неска :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 ное 2012 11:16

Пак ли с него се занимавате :D Не му обръщайте внимание и в един момент ще млъкне сам. Той е специалист от най-висока класа и ние не сме достойни да спорим с това светило.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 ное 2012 11:42

leoric написа:
dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!

Що не преброиш колко пъти тоя сезон обърнахме мач от губеща ситуация и колко миналия сезон. Ще останеш изненадан.

Тук не става въпрос за отделни мачове и за обрати най-вече, а за това какъв е начина по който се играе. Милион и един пъти съм казвал, че просто това разиграване, на което определено смисъла е топката да не е в противника говори мноогоо. Няма какво да си правя изводи ти си ги прави, да напръв поглед нещата изглеждат страхотно, че "МАЧКАМЕ" противниците си, но това се вижда на пръв поглед. Като се замислиш чистите голови положения във всеки мач са поравно и за нашите и за другите. Според мен един отбор какъвто е Ливърпул не трябва да МАЧКА съперника с безмислено разиграване на топката в своята половина, а просто да показва, че той е отбора който е фаворит за срещата и на всяка цена трябва да спечели мача това е. С тази схема БР просто налага стила си от Суонси, което на мен лично не ми харесва!
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 04 ное 2012 11:53, променено общо 1 път.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 ное 2012 11:46

Е, тоя сезон имаме един равен срещу Съндърланд от губеща позиция и бихме Йънг Бойс, изоставайки 3:2...[/quote]
УБА обърнахме, повеждахме 2 пъти на Сити, а не ги гонихме както миналия сезон. Вкарахме и победен гол, незачетен естествено, след пълен крах в градското дерби... Ако на това не му кажеш характер не знам, Само за справка, миналата година пълен обрат сме правили 2 пъти за цял сезон, а частичен, аз лично се сещам за 1 мач само. Сам си прави изводите, тоя отбор развива ли се след легендата или се е превърнал в селски, както го изкарвате.[/quote]
Айде моля те поне не намесвай дербито с Евертън за този характер, който говориш, защото само ще ти спомена 2 смени на полувремето. Сусо-Шелви;Шахин-Коатес, ако някога видиш някой голям отбор особено в дерби да прави подобни смени тогава ми говори за това, че сме имали характер ;)Няма какво да го оспорваме те ни садраха от бой !И равенстовото няма как да не е успех, за треньора в такъв момент след като с тези смени той целеше не да вкарва а да не му вкарат ! A това за селският отбор Ливърпул никока няма да се превърне в такъв просто в момента мисленето на БР е такова ясно трябва да го промени и да се замисли каде е Ливърпул къде е Суонси до момента никакво разграничаване. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако КПР обърнат два мача ще имат шампионски манталитет и ще имат мислене на голям отбор ли ?!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 04 ное 2012 12:28

dsadsadasdasdasd написа:Е, тоя сезон имаме един равен срещу Съндърланд от губеща позиция и бихме Йънг Бойс, изоставайки 3:2...

УБА обърнахме, повеждахме 2 пъти на Сити, а не ги гонихме както миналия сезон. Вкарахме и победен гол, незачетен естествено, след пълен крах в градското дерби... Ако на това не му кажеш характер не знам, Само за справка, миналата година пълен обрат сме правили 2 пъти за цял сезон, а частичен, аз лично се сещам за 1 мач само. Сам си прави изводите, тоя отбор развива ли се след легендата или се е превърнал в селски, както го изкарвате.[/quote]
Айде моля те поне не намесвай дербито с Евертън за този характер, който говориш, защото само ще ти спомена 2 смени на полувремето. Сусо-Шелви;Шахин-Коатес, ако някога видиш някой голям отбор особено в дерби да прави подобни смени тогава ми говори за това, че сме имали характер ;)Няма какво да го оспорваме те ни садраха от бой !И равенстовото няма как да не е успех, за треньора в такъв момент след като с тези смени той целеше не да вкарва а да не му вкарат ! A това за селският отбор Ливърпул никока няма да се превърне в такъв просто в момента мисленето на БР е такова ясно трябва да го промени и да се замисли каде е Ливърпул къде е Суонси до момента никакво разграничаване. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако КПР обърнат два мача ще имат шампионски манталитет и ще имат мислене на голям отбор ли ?![/quote]

Извинявай, но да си чувал за схемата 3-5-2? Да, БР видя, че "план А" не работи и взе мерки, като смени схемата и дори си спечелихме мача, но разбира се всичко отиде по дяволите. Не забеляза ли, че крилата бяха изоставени, Стърлинг влезе до Суарес, а и станахме доста по-клинични в атаките си? Кой да го види това, нали трябва да гледаш първо кусурите, че сме си подавали по 1000 паса на мач. Ти представяш ли си, ако бяхме оставили Сити да ни контролира мача какво щеше да се получи? Да, точно така, можеше повече и от тройка да отнесем. Краля не се ли насра на "Етихад" като пусна от скамейката сумати и централни защитници? Хайде поне като говорим да не мислим първосигнално, а да е малко по-компетентно.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 ное 2012 13:06

liverpool96 написа:
dsadsadasdasdasd написа:Е, тоя сезон имаме един равен срещу Съндърланд от губеща позиция и бихме Йънг Бойс, изоставайки 3:2...

УБА обърнахме, повеждахме 2 пъти на Сити, а не ги гонихме както миналия сезон. Вкарахме и победен гол, незачетен естествено, след пълен крах в градското дерби... Ако на това не му кажеш характер не знам, Само за справка, миналата година пълен обрат сме правили 2 пъти за цял сезон, а частичен, аз лично се сещам за 1 мач само. Сам си прави изводите, тоя отбор развива ли се след легендата или се е превърнал в селски, както го изкарвате.

Айде моля те поне не намесвай дербито с Евертън за този характер, който говориш, защото само ще ти спомена 2 смени на полувремето. Сусо-Шелви;Шахин-Коатес, ако някога видиш някой голям отбор особено в дерби да прави подобни смени тогава ми говори за това, че сме имали характер ;)Няма какво да го оспорваме те ни садраха от бой !И равенстовото няма как да не е успех, за треньора в такъв момент след като с тези смени той целеше не да вкарва а да не му вкарат ! A това за селският отбор Ливърпул никока няма да се превърне в такъв просто в момента мисленето на БР е такова ясно трябва да го промени и да се замисли каде е Ливърпул къде е Суонси до момента никакво разграничаване. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако КПР обърнат два мача ще имат шампионски манталитет и ще имат мислене на голям отбор ли ?![/quote]

Извинявай, но да си чувал за схемата 3-5-2? Да, БР видя, че "план А" не работи и взе мерки, като смени схемата и дори си спечелихме мача, но разбира се всичко отиде по дяволите. Не забеляза ли, че крилата бяха изоставени, Стърлинг влезе до Суарес, а и станахме доста по-клинични в атаките си? Кой да го види това, нали трябва да гледаш първо кусурите, че сме си подавали по 1000 паса на мач. Ти представяш ли си, ако бяхме оставили Сити да ни контролира мача какво щеше да се получи? Да, точно така, можеше повече и от тройка да отнесем. Краля не се ли насра на "Етихад" като пусна от скамейката сумати и централни защитници? Хайде поне като говорим да не мислим първосигнално, а да е малко по-компетентно.
[/quote]
Схемата 3 5 2 е в този си вариант и особено когато имаш Уисдъм на единия фланг си е доста защитна. Ще се повторя не казвам, че трябва отбора да оставя противника да играе с топката, а да показваме игра, която цели надмощие и съперниците да знаят срещу кой отбор играят това е Ливърпул НЕ Суонси. Тези 1000 паса на пръв поглед предразполагат за това, но не се правят по най-добрия начин на правилното място. А и стига вече с краля така като гледам щом се сещате за него май ви липсва А? Не съм против БР като цяло, но ако смята да превръща Ливърпул в Суонсии с това не съм съгласен. Но така като гледам точно това става Ливърпул в момента е Суонси от предишния сезон без никаква разлика. Притеснява ме това, че във всяко свое изказване той подчертава, че налага своя тип на игра. Така, че явно самият той ги кара да играят така предпазливо и да си цъкат в своята половина. От там идват и проблемите. Липса на каквато и да е агресия и от там никаква мотивация просто се чакат тарпеливо грешките на противника. Може би единствените хора, които до някаде показват това, което искам да виждам са Шелви, Сусо, Стърлинг и Суарез, но за последния просто му липсват качествата на отборен футболист поне в нашият отбор. Колкото гради играта толкова и я руши

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 ное 2012 17:05

Newcastle XI: Krul; Anita, S.Taylor, Coloccini (c), Santon; Ben Arfa, Perch, Cabaye, Gutierrez; Ba, Cisse

LFC team v Newcastle: Jones, Wisdom, Enrique, Agger, Skrtel, Sahin, Gerrard, Allen, Suso, Sterling, Suarez.

Subs: Gulacsi, Henderson, Assaidi, Carragher, Shelvey, Downing, Coates
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 ное 2012 17:24

Изненадан съм от състава... Рейна пак дори не е в групата както и Джонсън... Сусо и Стърлинг за пореден път до Суарез... Ами дано спечелим. Дано Асаиди влезе второто полувреме за да може Стърлинг да мине до Суарез, където игра не лошо срещу Евертън. Ще видим интересно ще е при всички случаи.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”