Liverpool forever_95 написа:leoric написа:dsadsadasdasdasd написа:Със този стил на отбор от долната половина на таблицата не ми се вярва да се справят с Кясълите, за жалост отбора не само се е превърнал в средняшки теам ами и играе и мисли като такъв и вината си е само на БР, не мисля, че Ливърпул трябва да излиза с това да владее топката само да не я владее противника, докато се играе така няма да има нито резултати нито каквото и да е. Не ми се вижда, че Роджърс гради над това то се вижда всеки мач е едно и също цъкат си Алани Агери Шкъртели пред вратаря и от това няма никаква полза освен, че Алан и компания имат около 500 точни подавания, но нито един от тях не е от полза нито за отбора нито за мача. Не мисля, че това трябва да продължава, ако е така до нова година считайте, че отново ще има нов треньор, което отново няма да е правилно!
Що не преброиш колко пъти тоя сезон обърнахме мач от губеща ситуация и колко миналия сезон. Ще останеш изненадан.
Е, тоя сезон имаме един равен срещу Съндърланд от губеща позиция и бихме Йънг Бойс, изоставайки 3:2...
УБА обърнахме, повеждахме 2 пъти на Сити, а не ги гонихме както миналия сезон. Вкарахме и победен гол, незачетен естествено, след пълен крах в градското дерби... Ако на това не му кажеш характер не знам, Само за справка, миналата година пълен обрат сме правили 2 пъти за цял сезон, а частичен, аз лично се сещам за 1 мач само. Сам си прави изводите, тоя отбор развива ли се след легендата или се е превърнал в селски, както го изкарвате.

Няма какво да го оспорваме те ни садраха от бой !И равенстовото няма как да не е успех, за треньора в такъв момент след като с тези смени той целеше не да вкарва а да не му вкарат ! A това за селският отбор Ливърпул никока няма да се превърне в такъв просто в момента мисленето на БР е такова ясно трябва да го промени и да се замисли каде е Ливърпул къде е Суонси до момента никакво разграничаване. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако КПР обърнат два мача ще имат шампионски манталитет и ще имат мислене на голям отбор ли ?!
Няма какво да го оспорваме те ни садраха от бой !И равенстовото няма как да не е успех, за треньора в такъв момент след като с тези смени той целеше не да вкарва а да не му вкарат ! A това за селският отбор Ливърпул никока няма да се превърне в такъв просто в момента мисленето на БР е такова ясно трябва да го промени и да се замисли каде е Ливърпул къде е Суонси до момента никакво разграничаване. Ти какво искаш да ми кажеш, че ако КПР обърнат два мача ще имат шампионски манталитет и ще имат мислене на голям отбор ли ?!