Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Re: Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012

Мнениеот pucky » 03 ное 2012 23:46

fena написа:... Що се отнася до откраднатото знаме, мисля, че трябва да изчакаме да разберем дали наистина е откраднато или е било "продадено" от ваш човек, защото знаеш, че има и такива слухове.

съдейки по постовете ти, виждам че си нормален, не си злъчно надъхан срещу "жълтите" и явно помниш позабравените времена, макар и да се опитваш да извърташ нещата във "ваша угода". няма лошо, всеки си брани неговата черга ... та, за знамето. да, откраднато е. начина на самата кражба по-скоро препращат към някой холивудски сюжет(това го признават дори и разследващите органи), отколкото към някакво хъшлашко изпълнение. само ще спомена, че не е ставало въпрос за "силово" отваряне на колата, в която се е намирало ... който може да мисли безпристрастно, ще разбере. кой какви пари е давал ... аз знам какви пари сме давали ние, но тук не е мястото да се коментира. въпроса е, че са в пъти по-малко от това, което ваши превъзбудени фенове по форуми се опитват да изкарат. това, че някой от нашите го е "продал" същото са "приказки на таркалета"(вас определено ви бива в тях) ... и все пак същите тези "запознати" фенове от ваша страна твърдят, че някой е изпял цялата хава срещу някакви си 200 лв. ... дали е изпял, дали е платено на някой да направо нещо, аз не знам ... но някои хора знаят, други ще продължават да гадаят, трети ще се направят, че разследват, но като всяко чудо за 3 дни.
лично за мен, аз си признавам - срамът, че допуснахме това да се случи е изцяло наш. от друга страна, след като разбрах как е станало и навързах малко нещата, мога да заявя следното - никога досега вие(или по-точно една част от феновете ви) не сте били по-филмирани. циркът с "пропусквателния режим" на вашите каси е още едно доказателство за това, колкото дълбоко сте потънали в него(филма). на знам дали изобщо можеш да видиш нещата отстрани, безпристрастно ... и да усетиш колко смешно и тъпо е всичко това.
все пак и преди всичко това е футбол ... зорлем карате хората от нашата страна да почнат да играят вашата игра.

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 04 ное 2012 00:15

Заради смел-контрола,Локо са продали около 2400 билета! Каква комплексарщина!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 ное 2012 00:26

Пловдивчани, ако направите тази глупост да оставите свободни места на стадиона, ще паднете в очите на много хора! Бях сигурен и продължавам да съм, че в Пловдив се играе истинското дерби на България! Бях дал и глас във ваша полза в една такава тема наскоро:
botev/viewtopic.php?f=2&t=119261&st=0&sk=t&sd=a&start=70
Ще бъде жалко, заради няколко десетки лумпени, създаващи напрежение, вместо еуфория преди мача, празникът да не се състои. Явно и ръководствата на двата клуба са неадекватни. Можеха да помислят за вариант да разпределят билетите 50/50 или 60/40 за домакините, като през пролетта жестът да бъде върнат от гостите. Уви! Явно и при вас омразата към противника започва да надделява, за сметка на любовта към любимия отбор! Хора, разберете, удоволствието да присъстваш и да играеш пред пълни трибуни е далеч по-страхотно, отколкото пред две противоположни агитки, но полупразни трибуни в останалата си част. Не правете и вашето дерби като софийското!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 ное 2012 00:37

petkan написа:Пловдивчани, ако направите тази глупост да оставите свободни места на стадиона, ще паднете в очите на много хора! Бях сигурен и продължавам да съм, че в Пловдив се играе истинското дерби на България! Бях дал и глас във ваша полза в една такава тема наскоро:
botev/viewtopic.php?f=2&t=119261&st=0&sk=t&sd=a&start=70
Ще бъде жалко, заради няколко десетки лумпени, създаващи напрежение, вместо еуфория преди мача, празникът да не се състои. Явно и ръководствата на двата клуба са неадекватни. Можеха да помислят за вариант да разпределят билетите 50/50 или 60/40 за домакините, като през пролетта жестът да бъде върнат от гостите. Уви! Явно и при вас омразата към противника започва да надделява, за сметка на любовта към любимия отбор! Хора, разберете, удоволствието да присъстваш и да играеш пред пълни трибуни е далеч по-страхотно, отколкото пред две противоположни агитки, но полупразни трибуни в останалата си част. Не правете и вашето дерби като софийското!

+1912
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 ное 2012 01:34

Всъщност колкото и банално да звучи и едните и другите сте прави за билетите?

Защото аз лично съм бил в позицията на феновете на Ботев сега през 99та година. Спомням си първият мач на клубен стадион на Левски и ЦСКА, спомням си как Румен Янков Бог да го прости измисли това за квотите! Спомням си как ни дадоха едва 4000 билета за Б сектор и те се изкупиха за ден! А на предишният мач между Левски и ЦСКА който се игра на Овча купел имаше 30 000 човека, като ние бяхме 3 към 1 спрямо тях, тогава се ходеше много на дербито, не като сега! Спомням си как ни дойде като гръм от ясно небе това за квотите, как розовите пуснаха само билети за Г на касите. Пратиха 5000 на фен клубовете из провинцията, а другите 5000 ги продаваха при Дучето и трябваше да им се пеят песни и други подобни за билет!!! Тогава бяхме бесни и се чудехме как да си намерим билети щото просто нямаше, накрая му се фана цаката на цветен ксерокс (тогава на билетите нямаше ни воден знак, ни нищо). И така влязох на стадиона заедно с много като мен! Тогава това за билетите не го разбирах честно, за мен билет се продаваше на каса за да може всеки да си купи който желае!!!

Но с течение на годините и факта, че вече на съм 14-15 годишен пиклю като тогава, съм по-склонен на мнението, че един отбор трябва да се чувства истински домакин на своя стадион дори ако трябва да крие или скрие билетите от феновете на противника си! На практика си има квота и тя е 10% и всеки билет извън нея е израз на добра воля на отбора домакин. Те имат право ако искат дори да запалят другите билети и на стадиона да са само 10те % гости, това си е лично мнение на отбора домакин! Все пак стадиона си е техен не е бащиния на отбора гост, а точно обратното!

Проблема идва от там, че в България от създаването на футбола до днес, билетите винаги и навсякъде са се пускали на свободна продажба. И всеки е можел да си купи билет без значение на клубната си принадлежност. Дори в огромната си част градските дербита в България дори са играни само и единствено на един стадион! От тук идва разминаването и не разбирането на това което се случва в момента в Пловдив!!!

Но в света повече надделява квотният принцип за сметка на свободната продажба! В по-голямата част от света феновете на отбора гост ходят само в отреденото им място за гости и това е!

Именно за това и двете страни сте прави и едните, че не искат фенове на отбора гост на другите сектори и правят всичко по-силите си да няма такива дори със цената на празни места! И другите за които криенето на билети е нещо абсурдно и противоречи както на морала, така и на традицията на футболна България и те просто не го разбират!

Така, че колкото и смешно и клиширано да звучи и двете страни са прави за това нещо!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 04 ное 2012 01:50

Avanti_Ragazzi написа:Всъщност колкото и банално да звучи и едните и другите сте прави за билетите?

Защото аз лично съм бил в позицията на феновете на Ботев сега през 99та година. Спомням си първият мач на клубен стадион на Левски и ЦСКА, спомням си как Румен Янков Бог да го прости измисли това за квотите! Спомням си как ни дадоха едва 4000 билета за Б сектор и те се изкупиха за ден! А на предишният мач между Левски и ЦСКА който се игра на Овча купел имаше 30 000 човека, като ние бяхме 3 към 1 спрямо тях, тогава се ходеше много на дербито, не като сега! Спомням си как ни дойде като гръм от ясно небе това за квотите, как розовите пуснаха само билети за Г на касите. Пратиха 5000 на фен клубовете из провинцията, а другите 5000 ги продаваха при Дучето и трябваше да им се пеят песни и други подобни за билет!!! Тогава бяхме бесни и се чудехме как да си намерим билети щото просто нямаше, накрая му се фана цаката на цветен ксерокс (тогава на билетите нямаше ни воден знак, ни нищо). И така влязох на стадиона заедно с много като мен! Тогава това за билетите не го разбирах честно, за мен билет се продаваше на каса за да може всеки да си купи който желае!!!

Но с течение на годините и факта, че вече на съм 14-15 годишен пиклю като тогава, съм по-склонен на мнението, че един отбор трябва да се чувства истински домакин на своя стадион дори ако трябва да крие или скрие билетите от феновете на противника си! На практика си има квота и тя е 10% и всеки билет извън нея е израз на добра воля на отбора домакин. Те имат право ако искат дори да запалят другите билети и на стадиона да са само 10те % гости, това си е лично мнение на отбора домакин! Все пак стадиона си е техен не е бащиния на отбора гост, а точно обратното!

Проблема идва от там, че в България от създаването на футбола до днес, билетите винаги и навсякъде са се пускали на свободна продажба. И всеки е можел да си купи билет без значение на клубната си принадлежност. Дори в огромната си част градските дербита в България дори са играни само и единствено на един стадион! От тук идва разминаването и не разбирането на това което се случва в момента в Пловдив!!!

Но в света повече надделява квотният принцип за сметка на свободната продажба! В по-голямата част от света феновете на отбора гост ходят само в отреденото им място за гости и това е!

Именно за това и двете страни сте прави и едните, че не искат фенове на отбора гост на другите сектори и правят всичко по-силите си да няма такива дори със цената на празни места! И другите за които криенето на билети е нещо абсурдно и противоречи както на морала, така и на традицията на футболна България и те просто не го разбират!

Така, че колкото и смешно и клиширано да звучи и двете страни са прави за това нещо!

Много добре си налучкал нещата, а и си ги разбираш ;)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 ное 2012 08:13

То и на децата стана ясно, че вина за създалата се ситуация изцяло носят управляващите ни, които повече от 20 години не намериха решение с казуса стадион "Пловдив". Личното ми мнение е, че на такова дерби, домакини и гости няма! Просто истината е в "Голямата къща". Не знам дали ще доживея да го видя този стадион отново пълен, както съм го виждал неведнъж, но дано поне децата ми усетят тази тръпка. Има една дума за това безхаберие и тя е -ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 04 ное 2012 09:07

Avanti_Ragazzi, нали сам разбираш, че това което говориш няма как да се съотнесе към родната действителност, след като стадионите - дори за "вечното дерби", са полупразни? това за "квотите" е наложено на запад поради простата причина, че там стадионите са почти на 90% пълни. сезонни карти - 70-80% от капацитета, особено в германия, където трудно можеш да си намериш билет в свободна продажба за дербито, дори когато подкрепяш отбора домакин.на стадиона на борусия дортмунд е почти невъзможно да си намериш билет в свободна продажба, дори и да си в техните сектори. заявките се правят с месеци, а понякога и преди началото на сезона. аз не мога да се сетя(ако можеш, назови го ти) за едно градско дерби в западна европа, на което стадиона да е полупразен ... и добре, такава била тенденцията в последно време, ама при положение, че си наясно каква е футболната/стадионната култура на хората, посещаващи мачове в българия, да се отнасяш към всеки един желаещ да си купи билет като към "закоравял" ултрас и на тази база да прецениш дали да му дадеш билет или не ... еми, извинявай, ама това е меко казано смешно и тъпо.
нали разбираш, че няма как баща ми, който е гледал ФУТБОЛ и ФУТБОЛИСТИ, да знае настоящия отбор от вратаря до център нападателя или пък да е наясно какво се скандира по трибуните, поради простата причина, че за него това днес просто не може да се добере на йота от онова от "едно време" ... а такива сред публиката са не малка част, повярвай ми.
буферите направиха точно това - сегрегираха се до най-крайните и най-отявлени фенове на отбор, а другите са потенциални "овце". сега ми е интересно днес дали ще могат да си продадат тези билети, които са отказали през седмицата на въпросните хора или дали изобщо ще могат да ги "спечелят" обратно. защото много хора са обидени, че някакви им казват какви трябва да бъдат, за да са на стадиона и да се радват или скърбят с отбора си по техния си начин.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 ное 2012 10:24

Клетката за ,,гости''не ще бъде пълна ,заради отпуснатите по-малко билети.Така ще е и в останалите сектори,заради магарешкият инат на фенпредседателя.Може да се окажат гости на собственият си стадион.Страх аптека пази.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 ное 2012 11:12

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Клетката за ,,гости''не ще бъде пълна ,заради отпуснатите по-малко билети.Така ще е и в останалите сектори,заради магарешкият инат на фенпредседателя.Може да се окажат гости на собственият си стадион.Страх аптека пази.

Айде стига с тези глупости дербито дойде и стадиона ще бъде препълнен бъди сигурен.

Върни се в “Архив”