fena написа:... Що се отнася до откраднатото знаме, мисля, че трябва да изчакаме да разберем дали наистина е откраднато или е било "продадено" от ваш човек, защото знаеш, че има и такива слухове.
съдейки по постовете ти, виждам че си нормален, не си злъчно надъхан срещу "жълтите" и явно помниш позабравените времена, макар и да се опитваш да извърташ нещата във "ваша угода". няма лошо, всеки си брани неговата черга ... та, за знамето. да, откраднато е. начина на самата кражба по-скоро препращат към някой холивудски сюжет(това го признават дори и разследващите органи), отколкото към някакво хъшлашко изпълнение. само ще спомена, че не е ставало въпрос за "силово" отваряне на колата, в която се е намирало ... който може да мисли безпристрастно, ще разбере. кой какви пари е давал ... аз знам какви пари сме давали ние, но тук не е мястото да се коментира. въпроса е, че са в пъти по-малко от това, което ваши превъзбудени фенове по форуми се опитват да изкарат. това, че някой от нашите го е "продал" същото са "приказки на таркалета"(вас определено ви бива в тях) ... и все пак същите тези "запознати" фенове от ваша страна твърдят, че някой е изпял цялата хава срещу някакви си 200 лв. ... дали е изпял, дали е платено на някой да направо нещо, аз не знам ... но някои хора знаят, други ще продължават да гадаят, трети ще се направят, че разследват, но като всяко чудо за 3 дни.
лично за мен, аз си признавам - срамът, че допуснахме това да се случи е изцяло наш. от друга страна, след като разбрах как е станало и навързах малко нещата, мога да заявя следното - никога досега вие(или по-точно една част от феновете ви) не сте били по-филмирани. циркът с "пропусквателния режим" на вашите каси е още едно доказателство за това, колкото дълбоко сте потънали в него(филма). на знам дали изобщо можеш да видиш нещата отстрани, безпристрастно ... и да усетиш колко смешно и тъпо е всичко това.
все пак и преди всичко това е футбол ... зорлем карате хората от нашата страна да почнат да играят вашата игра.