Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Мнениеот turbogena » 02 ное 2012 13:54

Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?

Не ;) Билетите са само в Мордор и ще се купуват преди мачО.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 ное 2012 13:59

turbogena написа:
Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?

Шанс да остана извън стадиона има ли ? Предполагам че няма да има толкова много хора , че да свършат билетите..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2012 14:06

Бразилският плеймейкър Марсиньо е на път да седне на пейката в Левски. От началото на сезона той се ползва с безграничното доверие на Илиан Илиев, но това изглежда ще се промени. Играчът дойде на „Герена“ през лятото от Кипър, а визитката му е впечатляваща, но въпреки това, Марсиньо не съумява да се впише в играта на „сините“.

Той пропусна срещата с Локомотив Пловдив, когато се появи към края като смяна. Марсиньо разочарова в двубоя за Купата на България срещу Пирин Разлог, а Илиан Илиев каза, че някои от титулярите не са се справили добре. Най-вероятно специалистът визира именно Марсиньо.

Пред треньорския щаб на Левски стоят два варианта за мача с Миньор в Перник. Единият е Илиев да заложи отново на 4-4-2 с Жоао Силва и Базил Де Карвальо, но тази опция изглежда по-малко вероятна. По-скоро Левски ще играе в обичайната си система 4-2-3-1, като мястото на Марсиньо може да бъде заето от някой измежду Йовов и Гаджев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 ное 2012 14:16

PFK_Levski написа: Виж бе мога да дойда на центъра на Перник не с 1 а с 20 шала на Левски и повярвай ми никой нищо не може да ми направи !

Хахаха, ти каза най големия виц, направи го, кажи кога ще си там и аз отивам да гледам сеир! Никога не съм бил привърженик на простотиите, но едни цскари (3-4 коли) точно с тоя начин на мислене минаха точно през центъра непосредствено преди мача и такъв сеир не съм виждал никога, изведнъж кафетата се опразниха и рояци фенове налегнаха цскарите, които за да търсят спасение отидоха до 2-ма полицаи, които гледаха като телета в железница. Ти на това разчитай "народната милиция" да те пази! И след като си поел ангажимент да го направиш аз очаквам да се проявиш като мъжкар и да спазиш обещанието си, а не да си правиш тука съчинения по картинки! Имаше един такъв случай при първото ни домакинство с вас след завръщането ни в А група, когато едно момче от наште за да изпълни един бас влезе във вашия сектор и по време на мача го беше огласил с викове "К** за Левски. Това е спазване на мъжка дума, очаквам и ти да го направиш...
Последна промяна от ivo_gf на 02 ное 2012 14:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 ное 2012 14:20

Iuliqno Ronaldo написа:
turbogena написа:

Шанс да остана извън стадиона има ли ? Предполагам че няма да има толкова много хора , че да свършат билетите..

Eдва ли фен на Левски ще остане извън стадиона ;) Идвай смело!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 02 ное 2012 15:40

BOSS написа:
boi4eto68 написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:искам да унижим Миньор, много искам, заради наглите им фенове, които са най-анти левскарската публика в България. В Перник все още нямаме разгромна победа, обикновено ги бием с по 1 или 2:0.Сега са слаби, трябва да изиграем мача супер надъхано, все едно играем срещу конкурент за титлата.Трябва да им затворим устата веднъж за винаги на тези наглеци, за мен този мач е по-важен дори от мача в Разград-въпрос на чест е това!Нашите трябва да се раздадат на максимум, искам победа от 3:0 нагоре! ИСКАМ ПОГРОМ!

Бъди скромен, 0-1 също е победа, важното е го постигнем с добра игра. Нека да направим 8-10 голови положения и да вкараме 1 гол без нито един ответен.

boi4e , ти сигурен ли си че си левскар ? :o

Да левскар съм, но не съм алчен :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 ное 2012 16:52

Четирима основни футболисти на Миньор Перник не попаднаха в групата на тима за мача срещу Левски. Двубоят от 11-я кръг на А група е в неделя от 14.30 часа.

Борислав Стойчев, Ванчо Траянов, Крум Бибишков и Милен Василев бойкотират срещата със "сините", заради неизплатени заплати.

По повод решението на четиримата футболисти, ген. Йордан Димитров сподели: „Провел съм разговори с тях, ще има решение и ще се вземат конкретни мерки – строги, крути мерки, съгласувани с треньорите и целия треньорски щаб. Със своите деяния, те показаха, че са недостойни да защитават цветовете на клуба.“

Ето и цялата група на Миньор Пк:

Николай Банков , Боян Пейков, Давид Стоянов, Йордан Юруков, Сабри Бумелха, Венцислав Василев, Ивайло Цветков, Виктор Райчев, Евертон Джилио – Том, Фарес Брахими, Исрен Писаров, Иван Михов, Илиан Илиев, Томислав Павлов, Обаси Окечукво, Камен Хаджиев, Ивайло Стоянов, Йордан Йорданов, Николай Владинов, Александър Александров.

Ако сега не ги разгромим, не знам кога ще е. ..

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 ное 2012 17:01

Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 02 ное 2012 17:07

Iuliqno Ronaldo написа:Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !

аз се чудя, дали да е с влака или колата ... ти сам ли ще пътуваш или ... !? :?

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 ное 2012 17:59

sangio написа:
Iuliqno Ronaldo написа:Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !

аз се чудя, дали да е с влака или колата ... ти сам ли ще пътуваш или ... !? :?

Чакам 1 приятел да каже дали ще идва , ако ли не съм сам .

Върни се в “Архив”