Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?
Не

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?
turbogena написа:Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?
НеБилетите са само в Мордор и ще се купуват преди мачО.
PFK_Levski написа: Виж бе мога да дойда на центъра на Перник не с 1 а с 20 шала на Левски и повярвай ми никой нищо не може да ми направи !
Iuliqno Ronaldo написа:turbogena написа:Iuliqno Ronaldo написа:От София мога ли да си купя билет , че нещо не намирам инфо ?
НеБилетите са само в Мордор и ще се купуват преди мачО.
Шанс да остана извън стадиона има ли ? Предполагам че няма да има толкова много хора , че да свършат билетите..
BOSS написа:boi4eto68 написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:искам да унижим Миньор, много искам, заради наглите им фенове, които са най-анти левскарската публика в България. В Перник все още нямаме разгромна победа, обикновено ги бием с по 1 или 2:0.Сега са слаби, трябва да изиграем мача супер надъхано, все едно играем срещу конкурент за титлата.Трябва да им затворим устата веднъж за винаги на тези наглеци, за мен този мач е по-важен дори от мача в Разград-въпрос на чест е това!Нашите трябва да се раздадат на максимум, искам победа от 3:0 нагоре! ИСКАМ ПОГРОМ!
Бъди скромен, 0-1 също е победа, важното е го постигнем с добра игра. Нека да направим 8-10 голови положения и да вкараме 1 гол без нито един ответен.
boi4e , ти сигурен ли си че си левскар ?
Iuliqno Ronaldo написа:Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !
sangio написа:Iuliqno Ronaldo написа:Аз ще пътувам с влака , някой ако иска да се организираме да пътуваме заедно да пише !
аз се чудя, дали да е с влака или колата ... ти сам ли ще пътуваш или ... !?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта