КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nasko75

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 23:26

nikec1 написа:някой хлапе е решило да се прави на интересно зад кейборда :)
Включвам се само преди да отида да запивам преди мача да ви припомня прогнозата си а именно 3:0 за Лудогорец. :) :) :)

как е прогнозата ти? излезе ли или не? ...че не съм гледал, де

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 23:29

tyranta написа:
Ивайло Лудогорец написа:Да 1:10 е реалния. Аре махайте ги тея очила бе . Мина времето когато титлите се даваха по право . За да вземете вече трябва да си я заслужите.

еи смешник ти защо не си на стадиона бе ? ДОМУС АГА да не спря кранчето за публиката ? миналата седмица и в БУРГАС ви видях колко бяхте 20 човека една маршрутка ... спряха екскурзиите май а ? още малко .... хич няма да ви има !!! Хайде за Бургас имахте оправдание - КУРБАН БАЙРЯМ !!! сега какво е ??

Хахаха, тва е яко! Не знаехме, че са в празник, затова ги праснахме в Бургас...Ама като ги гледам какви са сладури, ако ги бяхме изпуснали, щеше да бъде голяма грешка от наша страна
добре, че влезе и моят любимец Шокото, че да се посмея
а Гулдан..оле, мале

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 окт 2012 23:31

tyranta написа:

Домуса спря да плаща и спряхте да ходите !!! еи това е истинската причина !!! поне един път си кажете !! вече на няколко пъти аз пиша и ще продължавам !!! Знаем за платените автобуси 1ви кръг във Варна !!! знаем и за купите с Локото в Бургас какво ставаше .... знам и сега че спря кранчето и то се видя още на мача с Враца !!! Днеска и Ристосков неможа да помогне. Чиста дузпа за Апостол Попов нарушението ... 200% дузпа в 57 мин на Платини !!! е по голямо подпиране здраве му кажи !!!

Ти си един завършен.....
Това са глупости. И ти добре го знаеш !!. Дори след тази хубава ваша победа, искри комплексарщината !
Ах, как болииии !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 23:32

snakebite написа:Честита победа на ЦСКА ! Разликата в мача бе Платини.....
Ние сме бледа сянка на нас си.
Сдаваме купата, на път сме да се провалим и за титлата, но такъв е живота. Тези играчи явно минаха зенита си и слизаме надолу.
Само Лудогорец !

Учудвам се, че точно ти го казваш. Твоите думи трябва да са, че вие сте били 1000 % по-добри, но съдията ви е заклал или чист късмет..
но все пак имаш докосване до своя начин на мислене - само един играч бил разликата...доообре

nasko75

Мнениеот nasko75 » 31 окт 2012 23:37

snakebite написа:
subzero написа:Мислех да не пиша повече тука,обаче тоз Петев е толкоз нагъл,че не издържах. Баси !! Не заслужавали да загубят. Загубили след грешки. Ми много ясно. Който не прави грешки,не губи. Втори пореден мач говори глупости тоя. Два слаби мача и пак няма да си признае,че просто са слаби в момента.
За мача....два отбора,които не понасям. Гледах ги с надеждата да счупят краката на Анисе и да свирят срещу Лудогорец. Уви,загубих си времето. :mrgreen: В интерес на истината все ми е тая кой ще спечели. Публиката.....Ами за пореден път се чудя,мач за Купата на която сте носители. Мач срещу един от силните отбори,с който имате и други закачки. Мач от 20:45. Идеално. И пак няма хора. :o Моля,обяснете ми. Ако почна да се досещам,ще помислите,че се заяждам.

Причината е може би 12 лева. А Петев е нагъл, наистина...мисля че се изчерпа !

Пич, Петев е добър треньор
ти обаче явно си нямаш хабер какво става в "клуба ти". Има друг човек, който е проблем и той прави всички мизерии
НО...Домусчиев НЕ ИСКА ДА ГО МАХА, а другита нямат сила и смелост да го махнат...
и Петев е заложник на ситуацията...за съжаление
но има два варианта - или излизаш и казваш какъв е проблема, или си траеш
драмата е, че ако излезеш и кажеш, ще ти пляскат 2-3 дни и после ще дойде нов цирк, а ти ще останеш за винаги без работа

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 01 ное 2012 00:13

OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 ное 2012 00:16

Ивайло Лудогорец написа:Да има 10 левскари и 3 цскари останали .... срам сте !!! Вместо да подкрепяте отбора от родния си град вие плюете върху единственото хубаво нещо , което се случи в Разград от мн мн време насам !!! Едва ли не го мразите ... заради това че се направи хубав стадион , хубава спортна база ,децата на Разград а и не само има къде да се развиват и спортуват при идеални условия , донесоха слава и гордост за града !!! СРАМ СТЕ !!!!!!!

Уважавах този отбор до днес.Все си мислех,че случаите като мача с Миньор са по-скоро случайност от колкото подмолна игра от страна на вашия президент, но след мача ви с Динамо през лятото и изказванията на президента ви тогава почнаха да ме налягат съмнения, че той очаква винаги съдиите да свирят за вашия отбор просто защото им плаща.Но след днешния мач вече съм на 100% убеден, че Киро плаща яко на съдиите за да бутат отбора ви!Тея двамата братя Домусчиеви са такива егоцентрици, че за да си начешат крастата с това са готови на всякакви подмолни средства.Жалко, наистина жалко.Тръгнахте като лъч надежда в българския футбол, а се оказа, че нито отбора ви се различава вече в българската пумия, нито пък президентите ви не са по-различни от другите мутри!
Още след мача за титлата в края на май ви казах, че отбора ви трябва да се надгражда ако иска да върви нагоре.Само, че лятото видях същия тоя Лудогорец, който игра срещу ЦСКА през май и по-лошото беше, че игра по същия начин.Само, че вие бяхте толкова заслепени от сладките приказки на вашия Домусчиев, че видиш ли съдията ви бил виновен, че не бихте в Загреб, че мнение като моето и на много други български фенове бе възприето като заяждане.Е сега се вижда, че отбора ви е на същото ниво както през май-изкарва едно полувреме и е до там.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 ное 2012 01:00

bobonikolov написа:[
но след мача ви с Динамо през лятото и изказванията на президента ви тогава почнаха да ме налягат съмнения, че той очаква винаги съдиите да свирят за вашия отбор просто защото им плаща.Но след днешния мач вече съм на 100% убеден, че Киро плаща яко на съдиите за да бутат отбора ви!Тея двамата братя Домусчиеви са такива егоцентрици, че за да си начешат крастата с това са готови на всякакви подмолни средства.Жалко, наистина жалко.Тръгнахте като лъч надежда в българския футбол, а се оказа, че нито отбора ви се различава вече в българската пумия, нито пък президентите ви не са по-различни от другите мутри!

Честно казано не ме интересува кой и как ни мрази ! Миналата година в мачовете с ЦСКА и Левски да е имало подпирания !
Напротив имаше един скандален мач на Армията и едно неизгонване на Милиев в Разград ! Колко мача спечелиха тези два отбора срщу Лудогорец !НУЛА !
Виждаме какво се прави, при какви условия тренират малките ! Никой не се вторачил в титли и купи, поне не и ние привържениците ! За нас е важно да играем футбол и го играем, Днес не играхме нашата игра, направихме грешки и загубихме ! Продължаваме напред пък ще броим пилците наесен !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 ное 2012 01:12

АБСОЛЮТНО !!! НЕ ИСКАМЕ ТИТЛИ НА ВСЯКА ЦЕНА !!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 01 ное 2012 01:36

varanaDrago написа:
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...

Хахахахахах :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”